Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
Ben en ufak bi açlıkta öğürmeye başlıyorum ya , kendime sabırlar diliyorum o zaman, hayırlısı diyeyim size de geçmiş olsun iyisiniz şimdi ama dimi ?
Cok sukur fiziksel bi sorunum yok zaten eve gelince 2 saat falan uyumustum kalkinca yine yemek yedim toparladim psikolojikman hala kotuyum aklim bebegimde ama her sey duzelecek insallah

Cok gec saat olmus seker yuklemesi
Keske baska zaman yaptirsaydin : (

Kızlar ya insanlar hiç nazardan , gözden korkmuyor çatır çatır fotoğraf paylaşıyor instagramda , daha 8-10 hafta gebe olan arkadaşlarım bile boy boy post atıyolar ,ben olmuşum 22 hafta hala çekiniyorum bi şey olur diye , ki çok şükür öyle riskli gebelik falan da değilim aslında . Çok özendim 24-25.haftalarda bende çekinip paylaşcam siz hangi grupsunuz yaradana sığınıp ne gelirse paylaşanlardan mı , yoksa kimse bilmesincilerden mi ? :)

Arkadaslar hamileyken hangi asilari hangi hafta yaptiriyoruz daha muhim olan bebegin asilari neler olmali bu son aciklamalardan sonra iyice kafayi yedim ve hicbir bilgim yok acikcasi neye guvenecegimi sasirdim tabiki gerekli asilari yaptirmak istiyorum ama korku sardi icimi daha once cocugu olanlar hangi asilari yaptirdi bilgi verebilir mi

Ben bir boş gebelik geçirdiğim için çok temkinliydim kimseye söylememe ve paylaşmama konusunda. Ama nazar değildi benim derdim Allah korusun kötü bir şey olursa herkesin bilmesini istememektendi. 20. Haftada ben de paylaştım çünkü okuldaki veliler üniversitedeki hocalarım özel ders velilerim vs zaten öğrenecekti bu şekilde toplu bir duyuru gibi oldu

Merhaba esenler medipol de damla yasemin yenliç kaya gıden var mı? memnun musunuz bağcılar mega da dayım sezeryan fiyatı baya fark var diye oraya geçmeyi düşünüyorum . Gidenler yorum yaparsa sevinirim

Yok ben de paylaşamadım henüz ama nazardan değil amniyosentez falan filan sonuçları bekliyordum. İş yeri değişikliği yaptım bide onlarda henüz bilmiyor hamile pantolonu üstüne bol gömlek giyiyordum hiç anlamadılar bende söyleyemedim hem yeni ortam hem de birden sorulmadan söylemeye utandım öyle gizemli gizemli takılıyorum

Cok gec saat olmus seker yuklemesi
Keske baska zaman yaptirsaydin : (
Aslinda o gun sadece onu yaptiracaktim ama perinatoloji de randevusuz araya alirim 8.30 da gel dedi anca 10.30 da iceri aldi beni mecnur bekledim benim icin o daha onemliydi e gitmisken tekrar tekrar da ugrasmayayim hadi dayanayim dedim

Devletin kendi uygulamasi var annelik yolculugu diye orda olmasi gereken asi takvimini gosteriyor diye biliyorum bi bakin isterseniz

Bende paylasmaya cok korktum nazar kaynakli paylasmadigim halde malesef suan riskli gruptayim sadece bi tane esimle post olarak atmistim ani kalsin diye sonra da dedim zaten dogana kadar bidaha atmam biriksin dogduktan sonra atarim diye esim de korkuyor cunku nazardan. Bi ara yine bi kendimi atmsitim hemen kem gozluler dolustu iste aa hic kilo almamissin falan demeye dedim nazar edecekler masallah da demiyorlar hemen geri sildim

Kızlar selamlar, nasılsınız?
Bugün tam 22 hafta olduk.
Ben detaylı usg yaptırmadım henüz geç kaldım mı sizce. Bugün yarın yaptırmalıyım değil mi?

Ben paylaşmıyorum.
Bebek doğana kadar uzak yakın herkes ekli. Yakınlarım zaten biliyor.
Uzaklar da bilmesin.
Bir şey olur aksilik olur. Sonra biri sorar daha çok üzülürüm diye korkutorım

Ben ogluma hamileyken uzaktan paylasmistim ama elbise boldu falan kimse anlamadi
Millet studyoda foto cektirip paylasiyor kocasi egilmis karnini operken falan
Bi biz korkuyoz boyle seylerden valla
Oglumu da dogduktan sonra 3 4 ay sonra paylasmistim hikayede
Bi arkadastan ogrenmistim mesela hikaye atacaksin ya, fotoyu koy uzerine yazi yazma kismina gel nazar duasi ayetel kürsi yapistir yaziyi beyaz yap kucult kucultebildigin kadar ve fotonun gorunmeyen kismina sürükle
Paylasiyosan da duali paylasmis olursun demisti ilk zamanlar uygulamistim bunu
Cevresinde fesat insan cok olanlar cekiniyor genelde paylasmaktan
Bakiniz biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…