Aa bizi linklemeden olmaz kiBebeme bornoz takımı kendime pijama aldım , erken mi bilmem ama kapı süsü siparişini de verdim bugün , hepsini birden yaptırmak maaliyetli olacak sonra çünkü .Yine bazı güzel paralar harcandı
hemen linkleyelimAa bizi linklemeden olmaz kigüle güle kullanın
Hepsi çok güzel kapı süsüne bayıldımKapı süsü bundan olacak, baskılı çikolata kutusu ama boş istedim onu
Miss Dünya Lissa Önden Düğmeli Ayarlanabilir Bel Kol ve Paça Fırfır Detaylı Hamile ve Lohusa Pijama Takımı - Fiyatı, Yorumları Bu bana daha günlük olan
Gaye 4 Parça %100 Pamuk Bebek Bornoz Takımı - Fiyatı, Yorumları bu bebemin bornozu
Kidaxi Ella Şapkası Fırfırlı Kendinden Eldivenli 3 Parça Takım Set - Fiyatı, Yorumları Aslında bu yoktu , bu öyle bi içimden geldielleri kendinden eldivenli olduğu için almam gerekiyor gibi hissettim ve aldım
Güya biberon alıyordum daha
Amiiin inşallah hepimiz için sağlıkla kullanmak nasip olur :)Hepsi çok güzel kapı süsüne bayıldımsağlıklı günlerde kullan hepsini inşallah
Aynı durumdayız sanırım maaş yatınca ilk iş bunlar olacak :)
Ben ilk çocukta aventten elendiğim için chicco aldım emzikArkadaşlar 26. Hafta olmak üzereyiz 2. Tetonoz aşımızı bugün olduk
emzik ve bineronda öneriniz nedir acaba ilk gebelik ve kız
Canım inşallah ileri sonuçlarda temiz çıkar hücre çoğaltması ile kromozom sayısı önemliymiş en geçte o çıkıyor. Ama doktor bana şöyle demişti ön sonuçla büyük oranda aynı sonuç çıkıyormuşKizlar amniyosentez sonucumun on sonuclari temiz cikti bugun cok sukur ama benim icin onemli olan ileri sonuclar o da 3-4 haftayi buluyormus bu on sonuclarda baktiklari sanirim fetal dna testinde baktiklariyla ayni seyler gibi geldi bana hani down sendromu vs onceden fetal yaptirdigimiz icin o yuzden on sonucu da temiz beklemistim ama insallah diger tum sonuclar da iyi gelir
Bizim bi akraba yurtdisindan getirtmisti emzikler neler nelerBen ilk çocukta aventten elendiğim için chicco aldım emzikbiberonda meme reddi olmasın diye kaşıklı olanlardan aldım duruma göre alırım başka da diye düşünüyorum
Ya bence bu olay kaçan kovalanır gibi umursamayıp ucuz alınınca kıymetli oluyorBizim bi akraba yurtdisindan getirtmisti emzikler neler neler
Cocuk bakkal emzigi tuttu
Bi akraba da avent almisti o zamanlar daha mi pahali geliyordu millete ne bilmiyom da cocuk tutmamisti resmen inat etti cocuga o emzigi tutturdular skfksjdj
Benimkide ilk 6 ayi burnumdan getirince 6.ayda avent aldim hic tutmadiYa bence bu olay kaçan kovalanır gibi umursamayıp ucuz alınınca kıymetli oluyorbenim ki aventi 5. Ayda tuttu bende sinirlendim bu saatten sonra tutsan ne fayda 1 yaşta bide bıraktırmaya çalışması var vs attım hepsini çöpe
Bir şey olmaz valla renk menk önemsiz bizi emzik yapmasınlardaBenimkide ilk 6 ayi burnumdan getirince 6.ayda avent aldim hic tutmadi
2.cocuga kalsin diyip sakladim
Tum mesaimi emzik tutturmaya harcicam cunku mahvolmustum valla
Kiz ilk 6 ay pembis emzik sonra mavi emzik kullanacak
Kızımda gerek olmadı hiç bunda bakalım gidişata göre.. kullanırsamda keçi sütlü olanı kullanırım goldengoatPeki herkese sorum; mama kullanmayi dusunuyor musunuz
Oglum dogdugu gun harici hic mama icmedi denedik almadi
Hastanede icmisti ama
20 dkda bir yarim saatte bir emziriyordum midesi bosalmadan tekrar emmek istiyordu reflusu vardi kusup duruyordu cok zordu
Acaba sadece geceleri mama versem olur mu acaba kiz dogunca
Hipp nasil senceKızımda gerek olmadı hiç bunda bakalım gidişata göre.. kullanırsamda keçi sütlü olanı kullanırım goldengoat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?