Günaydın canımmm saat kaçta bizi de haberdar et muhakkak :)
Geldim kızlar 27 cm, 519 gr olmuşuz. 2 hafta sonra şeker yüklemesi yapılcak şuan için herşey yolunda.Hadi bakalım , hayırlı güzel haberlerle bekliyoruuuzz
Bebeğim bu antikolik biberon , güzel seçim yapmışsın , gaz yapmaz biberon diye de geçer ,içeri hava almaz , kaşık kısmına da mama dolar ve hava geçişini engeller , güle güle kullan :)Arkadaşlar e bebekte indirim vardı philipsin plastik olan 0 yaş grubu küçük biberonunu aldım içerisinde kaşıkı bir apart var kullanırken onu çıkarmam mı gerekiyoroff çok acemiyim yardım edin lütfeeen
Ayy ayy ayyy çok şükür , gözünüz aydın :) Kaç haftalıksınız şu an ben detaylıya gittiğimde 20+6ydım biraz minnak çıktı kızım o günden beri dert edindim kendime acaba bi sorun mu var diyeGeldim kızlar 27 cm, 519 gr olmuşuz. 2 hafta sonra şeker yüklemesi yapılcak şuan için herşey yolunda.
Canım bugün 22+4’üm ama bazen baş daha önde çıkıyor. Vücudu ölçüyor o daha önde ya da geride çıkabiliyor değişiyor bir iki gün oynuyor.Ayy ayy ayyy çok şükür , gözünüz aydın :) Kaç haftalıksınız şu an ben detaylıya gittiğimde 20+6ydım biraz minnak çıktı kızım o günden beri dert edindim kendime acaba bi sorun mu var diye
Aa bende bugün 22+4üm, ultrason zamanında çok küçük gelmişti ama bugün gitsem benimde o ölçülerde çıkabilir belkiCanım bugün 22+4’üm ama bazen baş daha önde çıkıyor. Vücudu ölçüyor o daha önde ya da geride çıkabiliyor değişiyor bir iki gün oynuyor.
Ben hava temizleme cihazi kullaniyorum fayda ediyordur etmiyordur bilemicem sikayeti sifirlamiyor ama alerjim var zaten yani hep bi burun tikanikligi sorunum vardi doktorum da sprey vs yazmak istemedi simdi bi de ustune grip oldum burnumu temelli kullanamiyorumKızlar burun tıkanıklığı için ne kullanıyorsunuz.Burnumun içi komple yara ve sürekli kanıyor konkalarımda şiş asla geçmiyor randevumada daha var zaten gece uyuyamıyorum şimdi nefessiz kalıyor gibi hissederek uyanıyorum korkuyla ki alamıyorumda zaten
Yaaa gözün aydın canımm maşallaah güzel çıkmış boy kilo. 21+1'de detaylıya gittiğimde benim bebiş de 410 g çıkmıştı belki benimki de senin gramlardadır artık bugün 22+6'dayız :) Boy söylemiyor benim doktorum yaa özellikle bir sonraki gidişimde boy kilo nedir diye sorucam söylemezsee.Geldim kızlar 27 cm, 519 gr olmuşuz. 2 hafta sonra şeker yüklemesi yapılcak şuan için herşey yolunda.
Canım hepimiz stresliyiz hormonlarımız normalin 3 katı çalışıyor. Ne hamilelikte ne normal zamanda fiziksel temas olmamalı büyük hata yapmış. Hamilelikte ve lohusalıkta yaşanılanlarda unutulmuyor o da ayrı konu..Ya bugun esimle kavga ettim ve asiri strese girdim ufak capli bi sinir krizi yasadim sonra da vicdan azabi cektim bebegimi strese soktugum ya da korkuttugum icin ama bunu esimin dusunmesi gerekiyordu cok sinir etti beni normalde iyiydik bi sorun yoktu ev islerini vs de yapiyodu sag olsun ben demesem de ama birden patlayasi tuttu her seyle ben ugrasiyorum falan demeye basladi boyle olunca yaptigi iyilikler de sahte geldi gozume ikimiz de agzimiza geleni soyledik beni kollarimdan tutup sarsti falan yani hem hamileyim hem hastayim zaten stresli zor bi donemden geciyoruz baska dertlerim var ben bebegim huzurlu olsun diye ugrasiyorum o kendi kendine triplere girip kavga cikariyor gitmek istedim ona da izin vermedi ne istiyor benden anlamadim gercekten boyle suan onu goresim falan yok
Ayni benimde oyle oturuyorumBende mide yanması ile uğraşıyorum ya bazen gece kalkıp oturuyorum
Bende de tas vardi sik sik kum dokme pluyor bazen yanlarim agriyor nasil anladiniz ultrasonla mi baktilar hamileyim diye gitmiyoddum ben acikcasiGünaydın hanimlar gebelikten kaynaklı kum dön
küyorum Aranizda bu durumu yaşayan varmi
Bol su ve yuruyus tek caresi gunde 3 lt su iicyorum ben agri olunca ama doktora gitmedim bir sey yapmaz diye ilac verdimi sizeBende de tas vardi sik sik kum dokme pluyor bazen yanlarim agriyor nasil anladiniz ultrasonla mi baktilar hamileyim diye gitmiyoddum ben acikcasi
Bende geçen ay dökmüstümGünaydın hanimlar gebelikten kaynaklı kum dön
Hamileliğin ilk başlarında her şeyi kafaya takıyodum , niye öyle niye böyle diye her şeye olay çıkarasım geliyodu. Sonra dedim ki hiç bi şey senden ve bebeğinden önemli değil. Kim ne derse desin ne yaparsa yapsın sen artık tek başına değilsin . Bırak insanlar istedikleri gibi at koştursunlar . Bu kafaya eriştikten sonra hayatım daha huzurlu oldu . Eşimle de baktım tartışacak gibiyiz hiç sesimi çıkarmadan uzaklaşıyorum ordan . Zaten sonra da sakinleşmiş oluyorum , hormonlarımız bizi ele geçiriyor bu dönemlerde maalesef , eşleri de anlamaya çalısıyorum onlar için de yeni bi süreç sakinliğinizi korumaya çalışınYa bugun esimle kavga ettim ve asiri strese girdim ufak capli bi sinir krizi yasadim sonra da vicdan azabi cektim bebegimi strese soktugum ya da korkuttugum icin ama bunu esimin dusunmesi gerekiyordu cok sinir etti beni normalde iyiydik bi sorun yoktu ev islerini vs de yapiyodu sag olsun ben demesem de ama birden patlayasi tuttu her seyle ben ugrasiyorum falan demeye basladi boyle olunca yaptigi iyilikler de sahte geldi gozume ikimiz de agzimiza geleni soyledik beni kollarimdan tutup sarsti falan yani hem hamileyim hem hastayim zaten stresli zor bi donemden geciyoruz baska dertlerim var ben bebegim huzurlu olsun diye ugrasiyorum o kendi kendine triplere girip kavga cikariyor gitmek istedim ona da izin vermedi ne istiyor benden anlamadim gercekten boyle suan onu goresim falan yok
Çok geçmiş olsun. İlk gebeliğimde bende böyle şeyler yaşamıştım çok daha yıpratıcı oluyor seni çok anlıyorum. Ama emin ol bu dönemde yapabileceğin en iyi şey kendine yönelip kocanı pek gayle almamak. Ben çözümü böyle buldum. Kendimden ve çocuklarımdan başka kimse umrumda değil. Baktın olay çıkacak muhattap olma uzaklaş oradan. Zaten en büyük ceza yok saymakYa bugun esimle kavga ettim ve asiri strese girdim ufak capli bi sinir krizi yasadim sonra da vicdan azabi cektim bebegimi strese soktugum ya da korkuttugum icin ama bunu esimin dusunmesi gerekiyordu cok sinir etti beni normalde iyiydik bi sorun yoktu ev islerini vs de yapiyodu sag olsun ben demesem de ama birden patlayasi tuttu her seyle ben ugrasiyorum falan demeye basladi boyle olunca yaptigi iyilikler de sahte geldi gozume ikimiz de agzimiza geleni soyledik beni kollarimdan tutup sarsti falan yani hem hamileyim hem hastayim zaten stresli zor bi donemden geciyoruz baska dertlerim var ben bebegim huzurlu olsun diye ugrasiyorum o kendi kendine triplere girip kavga cikariyor gitmek istedim ona da izin vermedi ne istiyor benden anlamadim gercekten boyle suan onu goresim falan yok
Ben geçen ay şiddetli böbrek ağrısıyla gittim acile enfeksiyon yoktu ultrasonda da taş görünmedi kum dökmüş olabileceğimi söyledi doktorlarGünaydın hanimlar gebelikten kaynaklı kum dön
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?