Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
Çok teşekkür ederim ayrıntılı anlatmışsın

Kızlar erkek bebek ismi önerisi olan var mu eşim sürekli severken on ism sayıyor çocuk üzerine alınmıyordur hep kız ismi düşünmüştüm erkek olunca bulamadım

Bide kızlar benim şekerim düşüyor ölçtüm 70 çıktı kahvaltıdan bir saat sonra böyle çıktı ateş basıyor elim ayağım titriyor korkmalı mıyım

Çok sevindim hepsi güzel gelir inşallah

Çok teşekkür ederim ayrıntılı anlatmışsın
Rica ederim canım bende nette tam detaylı bilgi bulamadım lazım olur diye her şeyi yazdım
Bide kızlar benim şekerim düşüyor ölçtüm 70 çıktı kahvaltıdan bir saat sonra böyle çıktı ateş basıyor elim ayağım titriyor korkmalı mıyım
Yüksek sıkıntı diyorlar da düşük hiç duymadım sorun olduğuna dair, kontrolün yakın mıydı, bir de tansiyonuna da baktın mı el ayak titremesi bende tansiyon düşünce oluyor

Çarşamba randevum bar var gideceğim bilmiyorum ki hiç ölçmedim tansiyonumu ama genelde düşük olur bide onu ölçeyim

Sonra rambo gibi oluyorlar

Hanımlar gebelikte enfeksiyon için fitil kullanan var mı doktorum yazdı ama kararsız kaldım

Çarşamba randevum bar var gideceğim bilmiyorum ki hiç ölçmedim tansiyonumu ama genelde düşük olur bide onu ölçeyim
Evet titreme olurken yakalayabilirsen anca öyle anlaşılır inşallah bi şey yoktur
Hanımlar gebelikte enfeksiyon için fitil kullanan var mı doktorum yazdı ama kararsız kaldım
İdrar yolu enfeksiyonu mu? Doktor yazdıysa kullanırdım ben çünkü enfeksiyon sancı yapıp erken doğuma sebep oluyo dedi doktorum bana

İnsallah canim doktor mesaj olarak atmis bana sonuclar temiz digerlerini beklicez yazmis bi tek ama buna yakin sonuc gelme ihtimali yuksekse cok sevindim gercekten insallah oyledir

İnsallah canim doktor mesaj olarak atmis bana sonuclar temiz digerlerini beklicez yazmis bi tek ama buna yakin sonuc gelme ihtimali yuksekse cok sevindim gercekten insallah oyledir
Öyle demişlerdi canım bende biraz google araştırması yapmıştım korka korka. Çoğunluk aynı sonuç geldi diyordu. Tabi Allah bilir duadan başka elden bir şey gelmiyor

Kizlar bu arada bu aksam cafede 4 saat sandalyede oturdum resmen sirtim belim her yerim agrimis midem kaburgalarima gecti sanki masa basi calisanlar falan tum gun nasil oturuyo acaba ben alismisim heralde evde tum gun belime yastik koyup oturmaya

Öyle demişlerdi canım bende biraz google araştırması yapmıştım korka korka. Çoğunluk aynı sonuç geldi diyordu. Tabi Allah bilir duadan başka elden bir şey gelmiyor
Evet dogru diyosun bende arastirmaya bile korkuyorum kotu bisey gorucem diye

arkadaşlar selamlar umarım hepiniz iyisinizdir, bir şey soracağım benim tsh'ım 3.85 ama T4 normal aralıkta 25. haftadayım, t4 normal diye ilaç vermedi doktor ilk trimesterda da benzer durum olmuştu. Bunu yaşayan var mı?

Kizlar bu arada bu aksam cafede 4 saat sandalyede oturdum resmen sirtim belim her yerim agrimis midem kaburgalarima gecti sanki masa basi calisanlar falan tum gun nasil oturuyo acaba ben alismisim heralde evde tum gun belime yastik koyup oturmaya
Bel ağrısı konusunda ben ilk sırayı çekiyo olabilirim ya , evde de işte de otursam da yatsam da evi tavaf etsem de asla geçmiyor, direniyorum resmen . Yastık mastık hak getire

Masa başı çalışıyorum arada ayağa kalkıyorum ama nafile akşama pert oluyorum ağrıdan

Selamlar, bu tiroid konusunda ben her ay kan veriyorum nodülüm var, bana birinci trimester gebelikte 2.50 altında olmalı ikinci trimesterda 3.50 altında olmalı dendi bazı hastanelerde sonuçlarım farklı çıktı aynı gün başka hastanede tekrar baktıkları oldu ona göre ilaç başlatırız dediler 3.50 altına vermediler ama benim de çok yüksek değildi genelde 4 altında olan değerlerdeydi, kanı nerde verdiğine de bağlı sağlık ocağında verilen kanlarımda hep yüksek çıktı aynı gün başka yerde daha normal çıktı sağlık ocağında verilen kanlar bekliyor biraz o yüzden orada baktırma dedi doktorum

Evet canım idrar yolu enfeksiyon için fitil yazdı bende kararsız kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…