Çok teşekkür ederim ayrıntılı anlatmışsınDetaylı ultrason medipol çamlıcaya gittim, 9250 tl, kadıköy bağdat caddesinde zeki şahinoğlu da çok övdüler 5 bin küsürdü
Bende emzik avent gece parlayan aldım, biberon da aynı avent alıcam ama biberon için 0 damla resmi olan biberon ucu var anne göğsünden daha az akıttığı için meme reddi olmuyormuş onu ayrıdan alıcam
Şeker yüklemesi dün sabah yaptırdım 75lik, sabah kan vermeden 8 saat aç susuz olarak gel dediler, toplam 3 kere kan verdim, ilk kanı sabah 7.53’te verdim o an şekerime de baktılar parmaktan, kanı verdikten sonra bana içeceği verdiler 15 dk içinde bitir dediler, içeceği 8.15 gibi bitirdim 12 dk falan sürdü içmesi, ikinci kanı içecek bittikten sonra 1 saat sonra alıyorlarmış, 9.15’te 2. Kanı verdim, daha sonra 3. Kanı 10.15te verdim, eğer çok susarsam yudum yudum su içebileceğimi söylediler içecek içince bir süre ayağa kalkmadan oturmamı söylediler, diğer kanları verince de dışarı çıkıp hava al miden bulanmasın diye söylediler ama bulantı olmadı, kusarsan söyle test iptal oluyor dediler, şeker çıkmadı neyseki sonuç olarak, içecek de böyle baklava yerken boğaz yanar bazen onun aşırı yoğun olması gibi sadece boğazı yakıyordu onun dışında kötü gelmedi
Benim de günlerdir belim ağrıyor ayakta falan fazla duramıyorum normal herhalde, özellikle yemek yiyince iyice ağrım artıyo
Çok sevindim hepsi güzel gelir inşallahKizlar amniyosentez sonucumun on sonuclari temiz cikti bugun cok sukur ama benim icin onemli olan ileri sonuclar o da 3-4 haftayi buluyormus bu on sonuclarda baktiklari sanirim fetal dna testinde baktiklariyla ayni seyler gibi geldi bana hani down sendromu vs onceden fetal yaptirdigimiz icin o yuzden on sonucu da temiz beklemistim ama insallah diger tum sonuclar da iyi gelir
Rica ederim canımÇok teşekkür ederim ayrıntılı anlatmışsın
Yüksek sıkıntı diyorlar da düşük hiç duymadım sorun olduğuna dair, kontrolün yakın mıydı, bir de tansiyonuna da baktın mı el ayak titremesi bende tansiyon düşünce oluyorBide kızlar benim şekerim düşüyor ölçtüm 70 çıktı kahvaltıdan bir saat sonra böyle çıktı ateş basıyor elim ayağım titriyor korkmalı mıyım
Rica ederim canımbende nette tam detaylı bilgi bulamadım lazım olur diye her şeyi yazdım
Yüksek sıkıntı diyorlar da düşük hiç duymadım sorun olduğuna dair, kontrolün yakın mıydı, bir de tansiyonuna da baktın mı el ayak titremesi bende tansiyon düşünce oluyor
Sonra rambo gibi oluyorlarAy maşallah sana da kuzumm. Beni de hep şey diye uyarıyorlar eğer bir memen yeterli gelirse ve diğer memenden emme sırasında süt gelirse hemen süt sağma makinesini koy diyorlar. Mantıklı aslında.
Ve evet benim kuzenimin de sütü çok fazlaydı. Memesen 2 yaşında kesebildi ve hala daha sütü geldiği için 6-7 ay daha azaltarak sağım yaptı ve o sütlerle sütlaçlar muhallebiler meyveli sütler yaptı yaptı verdi. Çocuk anne sütünün tillahını aldı maşallah diyelim
Ben erkek olsa Bulut koyardim ya cok hosuma gidiyor bu isimKızlar erkek bebek ismi önerisi olan var mu eşim sürekli severken on ism sayıyor çocuk üzerine alınmıyordur hep kız ismi düşünmüştüm erkek olunca bulamadım
Çarşamba randevum bar var gideceğim bilmiyorum ki hiç ölçmedim tansiyonumu ama genelde düşük olur bide onu ölçeyim
İdrar yolu enfeksiyonu mu? Doktor yazdıysa kullanırdım ben çünkü enfeksiyon sancı yapıp erken doğuma sebep oluyo dedi doktorum banaHanımlar gebelikte enfeksiyon için fitil kullanan var mı doktorum yazdı ama kararsız kaldım
Ay insallah canim benim o haberleri vermek de nasip olsunİçini ferah tut arkadaşım , hiç bi şey olmayacak Allahın izniyle bak güzel haberlerin geliyor yavaş yavaş
İnsallah canim doktor mesaj olarak atmis bana sonuclar temiz digerlerini beklicez yazmis bi tek ama buna yakin sonuc gelme ihtimali yuksekse cok sevindim gercekten insallah oyledirCanım inşallah ileri sonuçlarda temiz çıkar hücre çoğaltması ile kromozom sayısı önemliymiş en geçte o çıkıyor. Ama doktor bana şöyle demişti ön sonuçla büyük oranda aynı sonuç çıkıyormuş
Öyle demişlerdi canım bende biraz google araştırması yapmıştım korka korka. Çoğunluk aynı sonuç geldi diyordu. Tabi Allah bilir duadan başka elden bir şey gelmiyorİnsallah canim doktor mesaj olarak atmis bana sonuclar temiz digerlerini beklicez yazmis bi tek ama buna yakin sonuc gelme ihtimali yuksekse cok sevindim gercekten insallah oyledir
Evet dogru diyosun bende arastirmaya bile korkuyorum kotu bisey gorucem diyeÖyle demişlerdi canım bende biraz google araştırması yapmıştım korka korka. Çoğunluk aynı sonuç geldi diyordu. Tabi Allah bilir duadan başka elden bir şey gelmiyor
Araştırma hiç boşver 100 güzel şeyden 1 i olumsuz yazsa o olumsuza takılıyor insanEvet dogru diyosun bende arastirmaya bile korkuyorum kotu bisey gorucem diye
Bel ağrısı konusunda ben ilk sırayı çekiyo olabilirim ya , evde de işte de otursam da yatsam da evi tavaf etsem de asla geçmiyor, direniyorum resmen . Yastık mastık hak getireKizlar bu arada bu aksam cafede 4 saat sandalyede oturdum resmen sirtim belim her yerim agrimis midem kaburgalarima gecti sanki masa basi calisanlar falan tum gun nasil oturuyo acaba ben alismisim heralde evde tum gun belime yastik koyup oturmaya
Masa başı çalışıyorum arada ayağa kalkıyorum ama nafile akşama pert oluyorum ağrıdanKizlar bu arada bu aksam cafede 4 saat sandalyede oturdum resmen sirtim belim her yerim agrimis midem kaburgalarima gecti sanki masa basi calisanlar falan tum gun nasil oturuyo acaba ben alismisim heralde evde tum gun belime yastik koyup oturmaya
Selamlar, bu tiroid konusunda ben her ay kan veriyorum nodülüm var, bana birinci trimester gebelikte 2.50 altında olmalı ikinci trimesterda 3.50 altında olmalı dendi bazı hastanelerde sonuçlarım farklı çıktı aynı gün başka hastanede tekrar baktıkları oldu ona göre ilaç başlatırız dediler 3.50 altına vermediler ama benim de çok yüksek değildi genelde 4 altında olan değerlerdeydi, kanı nerde verdiğine de bağlı sağlık ocağında verilen kanlarımda hep yüksek çıktı aynı gün başka yerde daha normal çıktı sağlık ocağında verilen kanlar bekliyor biraz o yüzden orada baktırma dedi doktorumarkadaşlar selamlar umarım hepiniz iyisinizdir, bir şey soracağım benim tsh'ım 3.85 ama T4 normal aralıkta 25. haftadayım, t4 normal diye ilaç vermedi doktor ilk trimesterda da benzer durum olmuştu. Bunu yaşayan var mı?
Evet canım idrar yolu enfeksiyon için fitil yazdı bende kararsız kaldımEvet titreme olurken yakalayabilirsen anca öyle anlaşılır inşallah bi şey yoktur
İdrar yolu enfeksiyonu mu? Doktor yazdıysa kullanırdım ben çünkü enfeksiyon sancı yapıp erken doğuma sebep oluyo dedi doktorum bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?