- 7 Mayıs 2025
- 278
- 147
- 18
- 25
İnşallah canım benimBeta değerinden şüpheleniyormuş bazı doktorlar. Bi sıkıntı olsaydı doktor söylerdi bence zaten. İçini ferah tut
Canım çıktı sonucum çok şükür 2185 olmuşİnşallah canım bize de haber ver mutlaka
Ben 6-6.30 da uyaniyorum sonra ogle arasi deli gibi uykum geliyor kestirmek zorunda kaliyorum aksam 11 de yatiyorum bazen 10.30da tavuk gibi :)))) surekli uykum var amakızlar ben yine 7 de uyandım
woww ikiz olabilir mi acaba :)Benim sat16 nisan , dün (19 mayıs) randevum vardı.Dr 5+1 olarak not aldı.ayrıca başka bir kese olduğundan şüphelendi 10 gün sonraya randevu verdi.en sonki beta hcg 16 mayısta 5113 çıkmıştı.Benim gibi bir durum yaşayan var mı
ya benim gün içinde öğleden sonra 1 kere ıykum geliyor onda da 1-2 saat uyusam iyiBen 6-6.30 da uyaniyorum sonra ogle arasi deli gibi uykum geliyor kestirmek zorunda kaliyorum aksam 11 de yatiyorum bazen 10.30da tavuk gibi :)))) surekli uykum var ama
Keske ben de bos olsam, essek gibi calisiyorum ama Allahtan isim masa basi :)))) Fiziksel isim olsa cok zor olurdu, 9-6, Allah kolaylik versin ayakta calisanlara.ya benim gün içinde öğleden sonra 1 kere ıykum geliyor onda da 1-2 saat uyusam iyitüm gündüz kuşağını izlemeye başladım resmen hepsine hakimim
Benimkide masa basi bulantim var suan uzanamayorum halsizim hamile olup calismak tahminimden de zormusKeske ben de bos olsam, essek gibi calisiyorum ama Allahtan isim masa basi :)))) Fiziksel isim olsa cok zor olurdu, 9-6, Allah kolaylik versin ayakta calisanlara.
Allah yardımcın olsun canım normalde bende çalışıyorum da rapor aldım malum tüp bebek olunca insan hareket etmeye bile korkuyorKeske ben de bos olsam, essek gibi calisiyorum ama Allahtan isim masa basi :)))) Fiziksel isim olsa cok zor olurdu, 9-6, Allah kolaylik versin ayakta calisanlara.
Sagol canim seninde yardimcin olsun Rabbim benimde bulanti artarsa bende rapor alirim artik.kimseye soylemedim de isyerindenAllah yardımcın olsun canım normalde bende çalışıyorum da rapor aldım malum tüp bebek olunca insan hareket etmeye bile korkuyor
Gercekten zor canim hele bulanti var ise. Benim henuz bulantilarim baslamadi ama deli gibi uykum var hep.. ben de kivrilip bir yere sekerleyemiyorum. Allahtan haftanin iki gunu evden calisma iznim var o zamanlari iyi degerlendirmeye basladim.Benimkide masa basi bulantim var suan uzanamayorum halsizim hamile olup calismak tahminimden de zormus
amin canım ben bel ağrısı diye aldım raporumu. herkese de o şekilde söyledim. henüz kese görmeye de gitmedim doktorum yarın gün verecek beta değerime göre. daha önce de 1 kere düşüğüm 1 kere de kalbi duran bebeğim oldu. o yüzden bu defa söylemeye korkuyorumSagol canim seninde yardimcin olsun Rabbim benimde bulanti artarsa bende rapor alirim artik.kimseye soylemedim de isyerinden
Ben bunun için Kazene yazdım ama henüz dönüş olmadıArkadaşlar burdan herkese seslenmek istiyorum. Bu grupta tablo ne zaman dolacak, kim dolduracak bilgisi olan var mı? Bence kalp atışı duyanlar kesinlikle o tabloda yer almalı. Şu an mesela ben bu grupta kim kalp atışını hangi haftada duydu onu araştırıyorum, ama geriye dönük mesajlara bakmak çok zor yüzlerce mesaj var o yüzden vazgeçtim… tabloda olsaydı hemen okurduk
Hayirli olsun canim kac haftalikken gordunKızlar merhaba bugün kontrolüm vardı kese için doktorum her şeyin yolunda bir sıkıntı olmadığını söyledi çok şükürkalp atışı için 10 gün sonra inşallah. Burdaki terimler ne anlama geliyor
Kaç haftalıksın canımKızlar merhaba bugün kontrolüm vardı kese için doktorum her şeyin yolunda bir sıkıntı olmadığını söyledi çok şükürkalp atışı için 10 gün sonra inşallah. Burdaki terimler ne anlama geliyor
Soldakiler cihazın ayarları ile ilgili bilgiler yanlış bilmiyorsam. Sağ alttaki GS Yazan yerde gebelik kesesi 16 mm. 5. Haftanın sonlarında mısın canım doktor tekrar ne zamana randevu verdiKızlar merhaba bugün kontrolüm vardı kese için doktorum her şeyin yolunda bir sıkıntı olmadığını söyledi çok şükürkalp atışı için 10 gün sonra inşallah. Burdaki terimler ne anlama geliyor
Yazmışsın 10 gün sonra diye kusura bakmaSoldakiler cihazın ayarları ile ilgili bilgiler yanlış bilmiyorsam. Sağ alttaki GS Yazan yerde gebelik kesesi 16 mm. 5. Haftanın sonlarında mısın canım doktor tekrar ne zamana randevu verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?