Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    96
woww ikiz olabilir mi acaba :)

Kizlar bu sabah yine kan verdim.

Mayis 13 - 281
Mayis 15 - 675 cikmisti.

Bugun Mayis 20 - sizce beta hcg en az kac cikmali?????

Yarin doktor randevum var bana sans dileyin. Umarim keseyi bu sefer tamamen gorurum. Haftaya Cuma da bi randevum daha var baska doktorla onda da ins kalp atisi gorurum.. ne dersiniz? Kalp atisi ne zaman gorulur? Ben suan 5+2 yim.

Ben 6-6.30 da uyaniyorum sonra ogle arasi deli gibi uykum geliyor kestirmek zorunda kaliyorum aksam 11 de yatiyorum bazen 10.30da tavuk gibi :)))) surekli uykum var ama
ya benim gün içinde öğleden sonra 1 kere ıykum geliyor onda da 1-2 saat uyusam iyi tüm gündüz kuşağını izlemeye başladım resmen hepsine hakimim

kızlar bişey sorcam ya. artık özel hastanelerde sezaryen yasaklandı muhabbeti oldu ya gittiğiniz doktorlarla hiç konuştunuz mu sordunuz mu gerçekten öyle mi çünkü inşallah her şey yolunda giderse ben sezaryen doğurmak istiyorum

ya benim gün içinde öğleden sonra 1 kere ıykum geliyor onda da 1-2 saat uyusam iyi tüm gündüz kuşağını izlemeye başladım resmen hepsine hakimim
Keske ben de bos olsam, essek gibi calisiyorum ama Allahtan isim masa basi :)))) Fiziksel isim olsa cok zor olurdu, 9-6, Allah kolaylik versin ayakta calisanlara.

Benimkide masa basi bulantim var suan uzanamayorum halsizim hamile olup calismak tahminimden de zormus
Gercekten zor canim hele bulanti var ise. Benim henuz bulantilarim baslamadi ama deli gibi uykum var hep.. ben de kivrilip bir yere sekerleyemiyorum. Allahtan haftanin iki gunu evden calisma iznim var o zamanlari iyi degerlendirmeye basladim.

Sagol canim seninde yardimcin olsun Rabbim benimde bulanti artarsa bende rapor alirim artik.kimseye soylemedim de isyerinden
amin canım ben bel ağrısı diye aldım raporumu. herkese de o şekilde söyledim. henüz kese görmeye de gitmedim doktorum yarın gün verecek beta değerime göre. daha önce de 1 kere düşüğüm 1 kere de kalbi duran bebeğim oldu. o yüzden bu defa söylemeye korkuyorum

Ben bunun için Kazene yazdım ama henüz dönüş olmadı

Kızlar merhaba bugün kontrolüm vardı kese için doktorum her şeyin yolunda bir sıkıntı olmadığını söyledi çok şükür kalp atışı için 10 gün sonra inşallah. Burdaki terimler ne anlama geliyor

Eklentiler

• IMG20250520135857.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 73
Soldakiler cihazın ayarları ile ilgili bilgiler yanlış bilmiyorsam. Sağ alttaki GS Yazan yerde gebelik kesesi 16 mm. 5. Haftanın sonlarında mısın canım doktor tekrar ne zamana randevu verdi

Soldakiler cihazın ayarları ile ilgili bilgiler yanlış bilmiyorsam. Sağ alttaki GS Yazan yerde gebelik kesesi 16 mm. 5. Haftanın sonlarında mısın canım doktor tekrar ne zamana randevu verdi
Yazmışsın 10 gün sonra diye kusura bakma benim 5+2 de net bir tarih söylemedi o yüzden merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…