Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    96
Günaydın canım.Sonuca göre kadın doğuma gidicem aile hekimi de öyle dedi zaten

Canımmmm ne yaptın dün doktora gideceğimi söylemiştin aklım kalbim seninleydi

Ayyy ben dün hep elime aldım aldım telefonu napcagimi unuttum yazmamışım bak

Sabah gittiiik ultrasona girdik, kese göründü keseye göre 5+1 dedi doktor. Sağlıklı bir kese ve rahmin üst kısmında güzel yere tutunmuş tam istediğimiz gibi dedi. İlk fotomuzu de ekleyeyim
AdChoices
ADVERTISING​
Haftaya salı -carsamba falan gel kalp atışı da bakalım dedi.
Ama ben o doktora gitmicem başka hastaneden doğum paketi alıp artık orada yürütücem muayeneleri. Haftaya sanırım yeni doktorda kalp pıtpıtlarını duyacağım

Sende son durumlar nedir şimdi???
Canımmmm ne yaptın dün doktora gideceğimi söylemiştin aklım kalbim seninleydi

Eklentiler

• 1000057866.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 60
Canim fiyatlari ne kadar hangi hastaneye gidiyorsun

Canim fiyatlari ne kadar hangi hastaneye gidiyorsun

Ben sana tek tek nerelerden fiyat aldım ve hangisine karar verdim onu söyleyeyim canım şu an Türkiye Hastanesi'ne gidiyorum ama orada doğum paketi yok hocadan memnundum ama maalesef daha pahalıya gelir korkusundan başka hastaneden doğum paketi almayı tercih ettim.
Bu söyleyeceğim yerler İstanbul Avrupa yakasında.

Liv hospital vadi şubesi
Burak hazine Ulviye Hanım Gamze Hanım
140 bin lira + 18.000 lira fetal DNA + prenses doğum falan olduğunda da onun için iğne ücretini sanırım ekstra alıyorlar. Oda süslemesi ve fotoğrafçı için başka bir kılavuz veriyor orada fiyatlar yazıyor. Ben tercih etmeyecektim o yüzden ayrıntılı bakmadım ama 5-6 bin liradan başlıyor onlar da.

Medical Park Gaziosmanpaşa şubesi benim tercih edeceğim yer.
Bütün hocalar 110.000 TL + 13.000 TL ve 18.000 TL şeklinde 2 tane fetal DNA seçenekleri var baktıkları sendrom sayısına göre değişiyormuş bu.
Detaylı ultrason perinatolog tarafından yapılıyormuş bu yüzden pakete dahil değilmiş onun fiyatı da 7000 liraymış.
Yeni doğan yoğun bakımı varmış ve pakete dahilmiş.
Basit bir oda Oda süslemesi dahil bu fiyata ve 30 poz fotoğraf da dahil. Fotoğrafları dijital ortamda veriyorlarmış sanırım. Bütün doğum şekilleri spinal prenses epidural falan filan normal sezeryan hepsi dahilmiş. Pakette anne için bir kere diş muayenesi psikolog görüşmesi baba için küçük bir check-up dahil.

Florence nighthingale Şişli
İlgi ve Aykan hoca sadece pakete dahilmiş.
148.150 TL doğum paketi fiyatı + fetal dna'da 18-20 bin lira falandı galiba.

Florence nighthingale Gayrettepe şubesi
Burada da 2 hoca var. Birinin adını şu an hatırlamıyorum Bir de Begüm Hanım var.
Burada da fiyatlar aynı ama Begüm hanimin paketine fetal DNA da dahil onu ayrıca ücret ödemiyormuşsun çünkü Begüm Hanım fetal DNA'ya çok önem veriyormuş.

Memorial'dan da fiyata aldım ama muayeneler ve doğum ayrı ayrı fiyatlandırılıyor ve 210.000'ye varıyordu toplamda. Çok dinlemedim açıkçası telefonda fiyat çok yüksek geldiği için.

Şu an aklımdakiler bunlar açıkçası başka sorun olursa yanıtlamaya çalışırım.

Tesekkur ederim canim cok aytintili yazmissin.fiyatlar ne kadar yuksekmis ya keske dogum sigortasi yaptirsaydim diyorum.bizimki bi sonraki yila sarktigi icin bu fiyatlar zam yiyecek mi acaba taksit srcenegi var mi pesin mi istiyolar

Tesekkur ederim canim cok aytintili yazmissin.fiyatlar ne kadar yuksekmis ya keske dogum sigortasi yaptirsaydim diyorum.bizimki bi sonraki yila sarktigi icin bu fiyatlar zam yiyecek mi acaba taksit srcenegi var mi pesin mi istiyolar

Şöyle doğum paketi alırken zaten en başta direkt ödeme yapıyorsun. O yüzden zamlanmamış olacak bu fiyatlar.
Ödeme şekilleri için de havale
Kredi kartıyla da bazı bankalara 4 taksit ve 6 taksit seçeneklerini söylüyorlar bunu fiyatlandırma kısmı ile konuşman lazım çünkü Kredi kartlarının isimlerini unuttum açıkçası. Ama kredi kartlarına yapılan taksitlerde faiz yok faiz taksit yapılıyor.
İşte eğer doğum paketi satın almaz da hastaneye her gittiğin gün ödeme yapıp daha sonra doğum ücretine para ödersen mesela benim şu an Türkiye Hastanesi'nde konuşmamda sadece doğum 55 bin liraydı ama temmuz'da bir zam gelecekti ve benim doğumum Ocak ayında olacaktı Ocak ayında bir zam daha yemiş olabilirdim yani iki kere zam yemiş olabilirdim o da efsane pahalı olacaktı üstüne bir de muayeneler testler vesaire.

Ben sigortayı da çok araştırdım çoğu sigorta şirketleri biliyorsun bekleme süresi istiyor.
Magdeburger diye bir sigorta vardı 50 bin lira civarı çıkıyordu bir regli dönemi beklemeliydi. Ama mesela onda da eğer ki hemen gebe kalamazsan öbür yıla sarkacak sigortayı yenileyeceksin yine yüz bin liraya gelecekti.
Ben tam 3. ayımda gebe kaldım planladıktan sonra sigorta yaptırıp mesela 4 ayımda kalmış olsaydım gebe sigortamı yenilemem gerekecekti. Ayrıca hamile kaldıktan sonra da sigorta yapan sanırım sadece bir tane sigorta şirketi var o da ben aylar önce baktığımda bile 120.000 lira fiyat çıkarıyordu gebeysen de yapıyor ama fiyatı çok yüksek çıkıyor.

Çok sevindim canım benim ya maşallah Gerçekten ultrasonu görünce gözlerim doldu Görmek bile insanı nasıl rahatlatıyor değil mi? Senin hesaplamalarına göre haftası aynı mı peki? Benim sat 11 Nisan ama geç yumurtlama oldu test yapıyordum ya 19. Günde bu yüzden de kafamda sorular var. Bugün kan verdim sağlık ocağında sonucuma göre kadın doğumdan gün alacağım ama haftaya almayı düşünüyorum kalp atışını da duyabilme ihtimaline karşı. Bilmiyorum kafam karışık bu yüzden sence nasıl ilerlemeliyim?

Benim 13 insandı son adet tarihim dün uygulamaya göre 5+2ydi
Doktor 5+1 dedi yani o çok önemli değil.

Direkt kalp atışı için gitmek de mantıklı ama kesenin sağlıklı olup olmadığını öğrenmek de önemli sanki ya. O yüzden ben erken gittiğime de pişman değilim.
Şu an senin hesabına göre kaç haftalık?

Evet canım doğru diyorsun aslında biraz kafam karışık bu konuda. Şu an ben de 5+4 üm kuzum. Aynı gidiyoruz seninle

Ben daha önce bir kayıp yaşadım bu sebeple biraz ağırdan almak istiyorum. Eğer gidip olumsuz bir şey söylerse beklerken çok kafama takarım kendimi tanıyorum bir hafta dişimi sıkıyam dedim ama içim içimide yiyor merak etmiyor değilim

Kizlar türk kahvesi veya kafein işini nasıl yapıyorsunuz ben sanırım bagimliyim azaltmaya calisiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…