- 7 Mayıs 2025
- 87
- 67
- 3
Günaydın canım.Sonuca göre kadın doğuma gidicem aile hekimi de öyle dedi zatenGünaydınlarben de bugün sağlık ocağımdan kan verdim bana yarın çıkar dediler ama gece düşüyor e nabıza genellikle. Yarın sonuçlar için tekrar gidecek misiniz yoksa sonucunuza göre kadın doğuma mı gidiceksiniz ben de bu konuda sormak istedim
tamamdır ben de öyle düşünmüştüm. Beklemek çok heyecanlı gerçekten hemen görsekGünaydın canım.Sonuca göre kadın doğuma gidicem aile hekimi de öyle dedi zaten
Ben 5+6 da keseyi gördüm karından ama bebek belli degil normal mi5 de nadir olsa gören var ama genelde 6 ve sonrası oluyor
Canımmmm ne yaptın dün doktora gideceğimi söylemiştin aklım kalbim seninleydiSağlık ocağından sonuçlar çıkmış değerim 1695
Hemde nasıl annelik başlı başına bi heyecan yumağı bence . Benim kızlarım 15 ve 10 yaşındalar büyümelerine tanık olmak hala çok heyecanlıtamamdır ben de öyle düşünmüştüm. Beklemek çok heyecanlı gerçekten hemen görsek
Karından daha geç görünüyor canım zaten. Vajinal ultrason ile daha erken görülebiliyorBen 5+6 da keseyi gördüm karından ama bebek belli degil normal mi
Korktum ya bos gebelik falan olur diyeKarından daha geç görünüyor canım zaten. Vajinal ultrason ile daha erken görülebiliyor
Canımmmm ne yaptın dün doktora gideceğimi söylemiştin aklım kalbim seninleydi
Canımmmm ne yaptın dün doktora gideceğimi söylemiştin aklım kalbim seninleydi
Bos gebelikte belirti oluyor dimi yaKarından daha geç görünüyor canım zaten. Vajinal ultrason ile daha erken görülebiliyor
Canim fiyatlari ne kadar hangi hastaneye gidiyorsunAyyy ben dün hep elime aldım aldım telefonu napcagimi unuttum yazmamışım bak
Sabah gittiiik ultrasona girdik, kese göründü keseye göre 5+1 dedi doktor. Sağlıklı bir kese ve rahmin üst kısmında güzel yere tutunmuş tam istediğimiz gibi dedi. İlk fotomuzu de ekleyeyim
AdChoicesHaftaya salı -carsamba falan gel kalp atışı da bakalım dedi.
ADVERTISING
Ama ben o doktora gitmicem başka hastaneden doğum paketi alıp artık orada yürütücem muayeneleri. Haftaya sanırım yeni doktorda kalp pıtpıtlarını duyacağım
Sende son durumlar nedir şimdi???
Canim fiyatlari ne kadar hangi hastaneye gidiyorsun
Tesekkur ederim canim cok aytintili yazmissin.fiyatlar ne kadar yuksekmis ya keske dogum sigortasi yaptirsaydim diyorum.bizimki bi sonraki yila sarktigi icin bu fiyatlar zam yiyecek mi acaba taksit srcenegi var mi pesin mi istiyolarBen sana tek tek nerelerden fiyat aldım ve hangisine karar verdim onu söyleyeyim canım şu an Türkiye Hastanesi'ne gidiyorum ama orada doğum paketi yok hocadan memnundum ama maalesef daha pahalıya gelir korkusundan başka hastaneden doğum paketi almayı tercih ettim.
Bu söyleyeceğim yerler İstanbul Avrupa yakasında.
Liv hospital vadi şubesi
Burak hazine Ulviye Hanım Gamze Hanım
140 bin lira + 18.000 lira fetal DNA + prenses doğum falan olduğunda da onun için iğne ücretini sanırım ekstra alıyorlar. Oda süslemesi ve fotoğrafçı için başka bir kılavuz veriyor orada fiyatlar yazıyor. Ben tercih etmeyecektim o yüzden ayrıntılı bakmadım ama 5-6 bin liradan başlıyor onlar da.
Medical Park Gaziosmanpaşa şubesi benim tercih edeceğim yer.
Bütün hocalar 110.000 TL + 13.000 TL ve 18.000 TL şeklinde 2 tane fetal DNA seçenekleri var baktıkları sendrom sayısına göre değişiyormuş bu.
Detaylı ultrason perinatolog tarafından yapılıyormuş bu yüzden pakete dahil değilmiş onun fiyatı da 7000 liraymış.
Yeni doğan yoğun bakımı varmış ve pakete dahilmiş.
Basit bir oda Oda süslemesi dahil bu fiyata ve 30 poz fotoğraf da dahil. Fotoğrafları dijital ortamda veriyorlarmış sanırım. Bütün doğum şekilleri spinal prenses epidural falan filan normal sezeryan hepsi dahilmiş. Pakette anne için bir kere diş muayenesi psikolog görüşmesi baba için küçük bir check-up dahil.
Florence nighthingale Şişli
İlgi ve Aykan hoca sadece pakete dahilmiş.
148.150 TL doğum paketi fiyatı + fetal dna'da 18-20 bin lira falandı galiba.
Florence nighthingale Gayrettepe şubesi
Burada da 2 hoca var. Birinin adını şu an hatırlamıyorum Bir de Begüm Hanım var.
Burada da fiyatlar aynı ama Begüm hanimin paketine fetal DNA da dahil onu ayrıca ücret ödemiyormuşsun çünkü Begüm Hanım fetal DNA'ya çok önem veriyormuş.
Memorial'dan da fiyata aldım ama muayeneler ve doğum ayrı ayrı fiyatlandırılıyor ve 210.000'ye varıyordu toplamda. Çok dinlemedim açıkçası telefonda fiyat çok yüksek geldiği için.
Şu an aklımdakiler bunlar açıkçası başka sorun olursa yanıtlamaya çalışırım.
Tesekkur ederim canim cok aytintili yazmissin.fiyatlar ne kadar yuksekmis ya keske dogum sigortasi yaptirsaydim diyorum.bizimki bi sonraki yila sarktigi icin bu fiyatlar zam yiyecek mi acaba taksit srcenegi var mi pesin mi istiyolar
Ay ne güzel maşallah Allah sağlıklı uzun ömürler versin kızçelerinle birlikteHemde nasıl annelik başlı başına bi heyecan yumağı bence . Benim kızlarım 15 ve 10 yaşındalar büyümelerine tanık olmak hala çok heyecanlı
Çok sevindim canım benim ya maşallahAyyy ben dün hep elime aldım aldım telefonu napcagimi unuttum yazmamışım bak
Sabah gittiiik ultrasona girdik, kese göründü keseye göre 5+1 dedi doktor. Sağlıklı bir kese ve rahmin üst kısmında güzel yere tutunmuş tam istediğimiz gibi dedi. İlk fotomuzu de ekleyeyim
AdChoicesHaftaya salı -carsamba falan gel kalp atışı da bakalım dedi.
ADVERTISING
Ama ben o doktora gitmicem başka hastaneden doğum paketi alıp artık orada yürütücem muayeneleri. Haftaya sanırım yeni doktorda kalp pıtpıtlarını duyacağım
Sende son durumlar nedir şimdi???
Çok sevindim canım benim ya maşallahGerçekten ultrasonu görünce gözlerim doldu Görmek bile insanı nasıl rahatlatıyor değil mi? Senin hesaplamalarına göre haftası aynı mı peki? Benim sat 11 Nisan ama geç yumurtlama oldu test yapıyordum ya 19. Günde bu yüzden de kafamda sorular var. Bugün kan verdim sağlık ocağında sonucuma göre kadın doğumdan gün alacağım ama haftaya almayı düşünüyorum kalp atışını da duyabilme ihtimaline karşı. Bilmiyorum kafam karışık bu yüzden sence nasıl ilerlemeliyim?
Evet canım doğru diyorsun aslında biraz kafam karışık bu konuda. Şu an ben de 5+4 üm kuzum. Aynı gidiyoruz seninleBenim 13 insandı son adet tarihim dün uygulamaya göre 5+2ydi
Doktor 5+1 dedi yani o çok önemli değil.
Direkt kalp atışı için gitmek de mantıklı ama kesenin sağlıklı olup olmadığını öğrenmek de önemli sanki ya. O yüzden ben erken gittiğime de pişman değilim.
Şu an senin hesabına göre kaç haftalık?
Normal canim gönlünü ferah tut daha çok minik bir sonra ki kontrolde görürsün bebisiniBen 5+6 da keseyi gördüm karından ama bebek belli degil normal mi
Kaç haftaliksin benim 6 dan sonra başladıay keşke bende öyle olsam da zaman geçse biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?