Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    150
Benim de 28 hafta ama 30 ila uyumlu çıktı ve makat hep hareketler aşağıda çok huzursuz oluyorum arada bi dönünce yukards daha iyi oluyo ayakların hareketi

Ben hep çıtçıtlı almışım çoğu yerde uğraştırıyor fermuarlı alın yazmışlar üzdü bu
Öyle canım fermuarlı cidden pratik oluyor çıtçıtta sadece alttan olanlar var üstü düz kafadan giyidiriyosun bez kısmı çıtçıtlı onlarda fena değil

Ya elektrikler gitti 1 saat asiri korktum esim de isteydi isik falan actim o sorun olmuyo ama internetimi acardim ya da birilerini arar kafa dagitirdim gelene kadar bu sefer ilk defa hatlarda da problem vardi ariyorum ses gitmiyor mesajlar gitmiyor falan cok panik oldum karnima agrilar girdi bebegime bisey olmaz dimi

Dun gece de annemde kalmistim sabaha karsi dueduk yere duvardaki saat dustu kirildi tuzla buz oldu ondan da korktuk yani geceden beri gergindim zaten bi de bu geldi basima keske bugun de gitseydim annemlere en azindan tek kalmamis olurdum onlar da surekli grip oluyor diye gidemiyorum ki

Kızlar iyi akşamlar. Doğum şekliniz için doktorla görüştünüz mü hiç?
Benim ilkim sezeryandı. Acaba Buda’mı doğal olarak direk sezeryan olacak. Merak ediyorum.
Devlet hastanesi için soruyorum bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…