Şöyle aç karınla meyve meyve suyu şeker karbonhidrat tüketmemeye çalış güne yumurta yoksa yoğurt vs ile başla yemekten hemen sonra da şekerli tüketme biraz zaman girsin araya abur cubur yerine badem ceviz koy tabağa ara ara at ağzına böyle böyle 2 3 haftaya düzene giriyor bebiş için biraz dikkat edicez mecburŞükür canim oyle seker dusme belirtileri olmuyo ama asiri abur cubur tuketiyorum ozellikle cikolata
Yumurtadan falan midem bulaniyor hayatimda sayili yemisimdir
Ama peynir falan da cok tuketiyorum
Kahvaltida mesela avokado peynir, domates salatalik salatasi yapiyorum zeytin ve sürme cikolata yiyorum
Bugun sut receli falan yedim mesela
Ekmek de 3 dilim kadar yiyorum
Sonra saat 2ye kadar birsey yemiyorum
2 gibi ya ekmege birseyler suruyorum yaninda ceviz yiyorum
Dun mesela havuc yedim ama sonra da sicak cikolata ictimtam bir duzenim yok
Dusuklukte ilac kullanmak gerekiyor mu ki acaba :/O da düşükmüş sen doğum işleri bitince dahiliyede bir baktır canım
Bakalim doktor ne dicekŞöyle aç karınla meyve meyve suyu şeker karbonhidrat tüketmemeye çalış güne yumurta yoksa yoğurt vs ile başla yemekten hemen sonra da şekerli tüketme biraz zaman girsin araya abur cubur yerine badem ceviz koy tabağa ara ara at ağzına böyle böyle 2 3 haftaya düzene giriyor bebiş için biraz dikkat edicez mecbur
Bende çok çikolata yiyordum kaşık kaşık her gün şeker ölçümü de de iyi çıkmıştı ama dün ultrasonda bebeğimin kafası 2 hafta geri karın bölgesi 2 hafta ileri çıktı. idrar tesi yaptık idrarda şeker çıktı 1 hafta önce yaptığımızda yoktu oysaki. Şekeri çikolatayı muzu filan yasakladı. Çok şekerli yemek istersen elma mandalina ye dedi. Seninde aklında olsun canım.Şükür canim oyle seker dusme belirtileri olmuyo ama asiri abur cubur tuketiyorum ozellikle cikolata
Yumurtadan falan midem bulaniyor hayatimda sayili yemisimdir
Ama peynir falan da cok tuketiyorum
Kahvaltida mesela avokado peynir, domates salatalik salatasi yapiyorum zeytin ve sürme cikolata yiyorum
Bugun sut receli falan yedim mesela
Ekmek de 3 dilim kadar yiyorum
Sonra saat 2ye kadar birsey yemiyorum
2 gibi ya ekmege birseyler suruyorum yaninda ceviz yiyorum
Dun mesela havuc yedim ama sonra da sicak cikolata ictimtam bir duzenim yok
Hamileliğe bağlı geçicidir inşallahBakalim doktor ne dicek
Oglumdaykenki sonuclarda super demisti
Çok sevindim çok şüküüürrr , gözün aydın bebeğimm :)Kizlar ileri amniyosentez sonucum da temiz cikmis allahima sukurler olsun son 2 ayim zehir olmustu resmen bi ileri test daha var ama asil onemli olan bu sonuctu saniyorum digeri cok daha detayli para yatirdik ayriyeten kendi istegimizle baktirmak istedik onun cikmasi 2 ayi falan bulacakmis
2 3 tane insta fenomeni takip ediyorum 2si yabanci, kadin tum hamileligini cikolatalarla jelibonlarla gecirdi millete birsey olmuyor yavBende çok çikolata yiyordum kaşık kaşık her gün şeker ölçümü de de iyi çıkmıştı ama dün ultrasonda bebeğimin kafası 2 hafta geri karın bölgesi 2 hafta ileri çıktı. idrar tesi yaptık idrarda şeker çıktı 1 hafta önce yaptığımızda yoktu oysaki. Şekeri çikolatayı muzu filan yasakladı. Çok şekerli yemek istersen elma mandalina ye dedi. Seninde aklında olsun canım.
Açlık 95 1. Saat 137 2. Saat 113 çıkmıştı doktor iyi dedi. Ama sonra bende tansiyon yükselmesi de oldu küçük tansiyonum 9 dan aşağıya inmiyor. Ona bağlı mi bilmiyorum tabi. Bu ara da kizlar tansiyon da çok önemliymiş daha önce tansiyon sorunum hiç olmamıştı ama şimdi o da çıktı. Tansiyon ilacı verdi günde 3 kez alıyorum. Tansiyon düzelmezse bebek gelişimi durur erken doğum olur dedi. Doğumdan sonra beni hastanede daha fazla tutacakmis bir de öyle söyledi doktor2 3 tane insta fenomeni takip ediyorum 2si yabanci, kadin tum hamileligini cikolatalarla jelibonlarla gecirdi millete birsey olmuyor yav
Senin kac cikmisti canim seker olcumun? Idrarda seker cikmasi baska birsey diye biliyorum ben ya
Tansiyon önemli canım gerçekten ben preklamsi ile doğum yapmıştım tek avantajım sonlara doğru olmasıydı bunda da önlemler almaya çalışıyoruz bakalım sende tuzu sıfırla bol su iç inşallah protein kaçağı tarzı bir şey olmadan sağlıkla kucağımıza alırız bebişleirmiziAçlık 95 1. Saat 137 2. Saat 113 çıkmıştı doktor iyi dedi. Ama sonra bende tansiyon yükselmesi de oldu küçük tansiyonum 9 dan aşağıya inmiyor. Ona bağlı mi bilmiyorum tabi. Bu ara da kizlar tansiyon da çok önemliymiş daha önce tansiyon sorunum hiç olmamıştı ama şimdi o da çıktı. Tansiyon ilacı verdi günde 3 kez alıyorum. Tansiyon düzelmezse bebek gelişimi durur erken doğum olur dedi. Doğumdan sonra beni hastanede daha fazla tutacakmis bir de öyle söyledi doktorçok dikkat etmemiz lazım son aylar
Benim o da dusukAçlık 95 1. Saat 137 2. Saat 113 çıkmıştı doktor iyi dedi. Ama sonra bende tansiyon yükselmesi de oldu küçük tansiyonum 9 dan aşağıya inmiyor. Ona bağlı mi bilmiyorum tabi. Bu ara da kizlar tansiyon da çok önemliymiş daha önce tansiyon sorunum hiç olmamıştı ama şimdi o da çıktı. Tansiyon ilacı verdi günde 3 kez alıyorum. Tansiyon düzelmezse bebek gelişimi durur erken doğum olur dedi. Doğumdan sonra beni hastanede daha fazla tutacakmis bir de öyle söyledi doktorçok dikkat etmemiz lazım son aylar
Ay bunlara guven olmaz belki yiyip sonra lavaboda cikariyordur prim icin yapiyordur asla bilemezsin2 3 tane insta fenomeni takip ediyorum 2si yabanci, kadin tum hamileligini cikolatalarla jelibonlarla gecirdi millete birsey olmuyor yav
Senin kac cikmisti canim seker olcumun? Idrarda seker cikmasi baska birsey diye biliyorum ben ya
Acilen kakaolu urunlere ve tatliya karsi midemin bulanmasi gerekiyorBen hiç yiyemiyorum kakaolu ürünler hemen mide bulantısı yapıyor. Oysaki hamilelikten önce bayılırdım ama bu hamileliğimde tatlıyla aram hiç yok. Dünde yine kustum. Bende mide bulantısı yemeklerden sonra oluşan o mide rahatsızlığı geçmedi. Yediğim hiçbir şeyden tat almıyorum o yüzden kilo da almıyorum.
Ben aclik kani verdim sekerli seyi ictim eve geldim dolma yaptim cocuga kahvalti ettirdim sonra gidip tekrar kan verdim gayette enerjiktim birseyim yoktu bilemedimAy bunlara guven olmaz belki yiyip sonra lavaboda cikariyordur prim icin yapiyordur asla bilemezsinsorun ciksa da cikmasa da elimizden geldiginde saglikli beslenelim zaten cogu bitti azi kaldi. Bana hic 12 saat ac kal falan demediler oncesinde hatta su falan da icme demediler o arada ben su da ictim bi de acliktan olecek gibi oldum unutup bi yudum da pogaca yedim esim saglikci bi yudumdan bisey olmaz falan dedi aslinda odem gibi sekerden suphelenecegim bisey yoktu sadece sonradan bebegin suyu fazla geldi suan zaten dikkat ediyorum sonuclarda seker cikmamasina ragmen varmis gibi yasiyorum ama bende ac kalinca hamilelik oncesinden beri oyle bayginlik gecirecek gibi his olurdu yine ac kalsam yine olur
Hiç belli olmuyor canım dün eşimle çorbacıda çorba içtik yarım saat geçti bir de gittik çay içtik eve geldim hepsini çıkardım. Herşeyi yiyip içebildiğim ve tat aldığım o günleri çok özledim.Acilen kakaolu urunlere ve tatliya karsi midemin bulanmasi gerekiyorcanim cekip duruyo artik yiyemiyorum da ya tabi saka bi yana mide bulantisi cok kotu umarim bunlari yemedigin zamanlar iyisindir
İnsallah canım 2 ay dayanacagiz artık. Tuzsuz asla yemek yiyemezdim 2 gündür 0 tuza geçtim şeker i kullanmiyorum artık doğana kadar Allah'ın izniyle böyle olacak.Tansiyon önemli canım gerçekten ben preklamsi ile doğum yapmıştım tek avantajım sonlara doğru olmasıydı bunda da önlemler almaya çalışıyoruz bakalım sende tuzu sıfırla bol su iç inşallah protein kaçağı tarzı bir şey olmadan sağlıkla kucağımıza alırız bebişleirmizi
Allah allah çok ilginç canım ilk defa duydum doktorun birşey dedi mii?Aynen oglumda da oyle yapmislardi
Ilk saati almadilar
Sadece aclik sekeri ve 2 saat sonra kan aldilar
Tansiyon tehlikeli kuzum hamilelikte aman dikkat et. Tam kaç haftalık çıktın daha uzun hastanede yatırmak nedenmiş kiiAçlık 95 1. Saat 137 2. Saat 113 çıkmıştı doktor iyi dedi. Ama sonra bende tansiyon yükselmesi de oldu küçük tansiyonum 9 dan aşağıya inmiyor. Ona bağlı mi bilmiyorum tabi. Bu ara da kizlar tansiyon da çok önemliymiş daha önce tansiyon sorunum hiç olmamıştı ama şimdi o da çıktı. Tansiyon ilacı verdi günde 3 kez alıyorum. Tansiyon düzelmezse bebek gelişimi durur erken doğum olur dedi. Doğumdan sonra beni hastanede daha fazla tutacakmis bir de öyle söyledi doktorçok dikkat etmemiz lazım son aylar
Ay ne güzel dönmüş benim güçlü vuruşlar hep bikini bölgemdeBi de bence dun gece bebegim ters dondu en son makat gelis demisti doktor bende hep zaten asagilarda tekme hissediyordum ya da max gobek deligi cevresinde ama geceden beri mideme daha yakin bolgede daha guclu hareketler hissetmeye basladim esime dedim kesin dondu bu bebekontrolde belli olur artik
Doktorum sonucum icin iyi guzel:) dediAllah allah çok ilginç canım ilk defa duydum doktorun birşey dedi mii?
Tansiyon tehlikeli kuzum hamilelikte aman dikkat et. Tam kaç haftalık çıktın daha uzun hastanede yatırmak nedenmiş kii
Ay ne güzel dönmüş benim güçlü vuruşlar hep bikini bölgemde
Aman hadi iyi tabi öyle olsun kuzum demek ki düşük de iyiymişDoktorum sonucum icin iyi guzel:) dedi
Hocam dusuk degil mi degerdedim
Ses kaydi atmis
Tamam dusuk olsun iste daha ne istiyoruz demis gulmus
Bende anlamadim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?