Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    155
Yüksek ihtimal bende orada yapacağım canım ama olumsuz çokta yorum var kafam karıştı. Medicana da düşünmeye başladım.
Aa hiç bakmadım yorumlara doktorumdan memnun olduğum için. Ne diyorlar ki? Benim maalesef orda bir kürtaj deneyimim olmuştu odaları vs geniş temiz ve ferahtı hemşireler de çok kibardı tabi üzücü bir durum olduğu için belki ekstra hassaslardı. Bir tek damar yolum çok zor bulunmuştu ama benim normal kan alınırken bile damarım çok zor bulunuyor

Kızlar 38. Haftaya girdim gireli yani 3-4 gündür mide yanması başladı var mı yaşayan bir şey kullanıyor musunuz doktorunuzla hiç konuştunuz mu

Kızlar 38. Haftaya girdim gireli yani 3-4 gündür mide yanması başladı var mı yaşayan bir şey kullanıyor musunuz doktorunuzla hiç konuştunuz mu
Gaviscon veriyor dr lar genelde ama geçmiyor tam ya bende uykumdan uyanıyorum:/

Tahin çok iyi geliyor deneyin isterseniz bende Mart grubundayim bir bakayım erken annelere dedim tesadüf gördüm

Benim sürekli oluyor ama 23 civarı çok artmisti gaviscon şurup verdi doktor fazla yanma olunca içiyorum iyi geliyor

Valla yorumlar sevimsiz canım ama bize de en yakın orası. Doğum katını da bir iki kere gittim beğendim ama önemli olan tutumları tabi.

Bayadır var bende de reni tablet vermişti doktorum ama istersem gavisconda kullanabileceğimi söylemişti.

Tahin çok iyi geliyor deneyin isterseniz bende Mart grubundayim bir bakayım erken annelere dedim tesadüf gördüm
Aslında tahin çok tüketiyorum ama az daha tüketeyim teşekkür ederim
Valla yorumlar sevimsiz canım ama bize de en yakın orası. Doğum katını da bir iki kere gittim beğendim ama önemli olan tutumları tabi.
Aa şaşırdım ya İzmirli olan büyük tanıdıklarım hep Egepolde doğurmuş eskiden beri. Kafa karıştırdı şimdi ama doktorum orda zaten çat diye artık başka hastaneye geçilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…