• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    156
Yüksek ihtimal bende orada yapacağım canım ama olumsuz çokta yorum var kafam karıştı. Medicana da düşünmeye başladım.
Aa hiç bakmadım yorumlara doktorumdan memnun olduğum için. Ne diyorlar ki? Benim maalesef orda bir kürtaj deneyimim olmuştu odaları vs geniş temiz ve ferahtı hemşireler de çok kibardı tabi üzücü bir durum olduğu için belki ekstra hassaslardı. Bir tek damar yolum çok zor bulunmuştu ama benim normal kan alınırken bile damarım çok zor bulunuyor

Kızlar 38. Haftaya girdim gireli yani 3-4 gündür mide yanması başladı😭 var mı yaşayan bir şey kullanıyor musunuz doktorunuzla hiç konuştunuz mu

Kızlar 38. Haftaya girdim gireli yani 3-4 gündür mide yanması başladı😭 var mı yaşayan bir şey kullanıyor musunuz doktorunuzla hiç konuştunuz mu
Benim sürekli oluyor ama 23 civarı çok artmisti gaviscon şurup verdi doktor fazla yanma olunca içiyorum iyi geliyor

Aa hiç bakmadım yorumlara doktorumdan memnun olduğum için. Ne diyorlar ki? Benim maalesef orda bir kürtaj deneyimim olmuştu odaları vs geniş temiz ve ferahtı hemşireler de çok kibardı tabi üzücü bir durum olduğu için belki ekstra hassaslardı. Bir tek damar yolum çok zor bulunmuştu ama benim normal kan alınırken bile damarım çok zor bulunuyor
Valla yorumlar sevimsiz canım ama bize de en yakın orası. Doğum katını da bir iki kere gittim beğendim ama önemli olan tutumları tabi.

Tahin çok iyi geliyor deneyin isterseniz bende Mart grubundayim bir bakayım erken annelere dedim tesadüf gördüm 🙂
Aslında tahin çok tüketiyorum ama az daha tüketeyim teşekkür ederim 🌸
Valla yorumlar sevimsiz canım ama bize de en yakın orası. Doğum katını da bir iki kere gittim beğendim ama önemli olan tutumları tabi.
Aa şaşırdım ya İzmirli olan büyük tanıdıklarım hep Egepolde doğurmuş eskiden beri. Kafa karıştırdı şimdi ama doktorum orda zaten çat diye artık başka hastaneye geçilmez

Merhaba Wes testini nerede ve nasıl verdiniz acaba
Arastirma hastanesinde verdim doktorum klinikte amniyosentez yapmisti o siviyi goturduk bi de esimle benden kan alindi benim kanimi amniyosentezle almislardi zaten beraber teslim etmistim esim de arastirma hastanesinde verdi orda zaten yonlendiriyorlar ileri test isteyecek olursaniz baba kani da lazim olabilir verin diye ilk sonuclarimizi almaya gidince de tekrar sordular wes testi de yapalim mi diye belli bi ucret yatirdik suan incelemeye qldilar

28 olabilir miiii? 🤭🙈 gaviscon double action diye pembeli bi şey yazdı bana ama sodayla bastırmaya çalışıyorum artık o kadar çok ilaç aldım ki korkuyorum 🥲

Canım su içsem yanıyor doktor rennie önerdi, yanmalarımda direkt atıyorum ağzıma yoksa mide kapakçığımın ağrısı kalbimi sıkıştırıyor

Kızlar hepinize günaydınnn :) Dün izin günümüzü değerlendirip çocuk odası, tül ve perde olayını bitirdik :) aklınıda olsun diye size linlerini atıyorumm. Perdeler ve mobilyaları çarşıdan aldım sadece görün diye link atıyorum :) Mobilyalar 10 u haftası teslim edilecek perdelr önümüzdeki hafta :)

3 kapılı dolap ve şifonyer aldım beşik almadım :)

Fon da açık kahve gidi olacak. Duvarlar su yeşilii :)

Aslında tahin çok tüketiyorum ama az daha tüketeyim teşekkür ederim 🌸

Aa şaşırdım ya İzmirli olan büyük tanıdıklarım hep Egepolde doğurmuş eskiden beri. Kafa karıştırdı şimdi ama doktorum orda zaten çat diye artık başka hastaneye geçilmez
İnşallah iyi bir ekibe denk geliriz. Genellikle yorumlarda gereksiz bebeklere küvöze aldıklarını bundan para kazandıklarını belirtmiş hep doğum yapanlar. Benim bir tanıdığım memnun kalmamıştı. Normal doğumda kaburgasını kırmışlar, diğer tanıdığım sezeryan olmuştu o memnundu. Ben temiz ve hijyenik buluyorum hastaneyi o sebeple orayı istiyordum ama yorumlar çok kafa karıştırdı açıkçası diğer gruplara sormak istiyorum izmirde hangi hastanede doğum yaptılar ve memnun kaldılar diye.

Kizlar bugun sag kasigima cok fena agri saplandi
5 dk boyunca sanci oldu
Dün cok yoruldum misafir agirladim oturamadim dogru duzgun
Gece de bel agrisindan uyuyamadim
Bebek de sanki ayaklariyla karnimi ittiriyor gibi
Normal mi bunlar acaba ya :/

Back
X