• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    134
22+3'teyim. Son 1 haftadır o kadar yoğun ki. Özellikle akşamları. Ben de yazıyordum buraya ne zaman hissedeceğim diye, ama babası bile hisseder, hatta karnımdaki atmaları görür oldu. Yani az kaldı kızlaarrr :anneadayı: :KK200:
Ayyyy ayyy 🥰💖
Sabırsızlıkla bekliyorumm ✨ ilk bebek mi senin de ? Eşin ne tepki verdi ? Benim eşim elini koyuyor hissetsin diye ama daha öyle olmadı tabi 🥹

Ayyyy ayyy 🥰💖
Sabırsızlıkla bekliyorumm ✨ ilk bebek mi senin de ? Eşin ne tepki verdi ? Benim eşim elini koyuyor hissetsin diye ama daha öyle olmadı tabi 🥹
Evet ilk bebek🥰 ikinciye hamile arkadaşım daha 15. Haftada hissediyordu, bende tık yoktu. 19'da ufak tefek atmalar başladı ama anca geçen haftadan beri tamam şuan hareket ediyor diyebiliyorum artık 🤭 Şimdi de durduramıyoruz 5-6 hafta sonra ne olacak bilmem uykular haram olur herhalde 😂 Annesi çok değil 10 güne babası da elini koyunca hissetmeye başlar.🫠🫠 O tarihi ve saati bir kenara not edip "işte şimdi baba oldun" dedim eşime😂

İsimli şeyler sipariş edeceğim ama cinsiyeti değişir diye çok korkuyorum 😂
Gerçi 1 doktora daha gittim kiz dedi
Doktorum kendisi de yne baktı bak bunlar labiumlar dedi😂
Alıcam artık ya isimli hastane kesin kız 🥰😅 Isim belliyse ne mutlu, alın gitsin bence 😁 isim belirlemek bana çok zor geldi😬
Bence kız hissime göreee :KK200: Alın gitsin bence ya isim bulmak o kadar zor ki hazır belliyken beklemezdim sanırım :-)

Evet ilk bebek🥰 ikinciye hamile arkadaşım daha 15. Haftada hissediyordu, bende tık yoktu. 19'da ufak tefek atmalar başladı ama anca geçen haftadan beri tamam şuan hareket ediyor diyebiliyorum artık 🤭 Şimdi de durduramıyoruz 5-6 hafta sonra ne olacak bilmem uykular haram olur herhalde 😂 Annesi çok değil 10 güne babası da elini koyunca hissetmeye başlar.🫠🫠 O tarihi ve saati bir kenara not edip "işte şimdi baba oldun" dedim eşime😂
Yaaaa 🥹💖💖
Erkekler daha geç babalık duygusunu hissediyorlar diyorlar ya genelde belki böyle böyle ufak ufak başlıyordur hissettikçe. Bilemiyorum
Çokça maşallah , darısı artık bizim de başımıza 🤲🏻💖

Kızlar benim bebeğim küçükken tekrar hamile kaldım. Yani 2024te de gebeydim ve şeker yüklemesinde sorun çıkmamıştı. Doktora bunda yaptırmasam olmaz mı dedim. Her gebelik birbirinden ayrıdır yaptırmalısın dedi. Ama ben hala acaba yaptırmasam mı diye düşünüyorum. Bu arada yediklerime hiç dikkat etmiyorum tatlıları falan gayet götürüyorum yani dipnot olarak😅

İsimli şeyler sipariş edeceğim ama cinsiyeti değişir diye çok korkuyorum 😂
Gerçi 1 doktora daha gittim kiz dedi
Doktorum kendisi de yne baktı bak bunlar labiumlar dedi😂
Alıcam artık ya isimli hastane çıkışı🥹
Sen de fetal Dna ile öğrenmemiş miydin cinsiyeti ?
O baya kesin gibi oluyormuş dediler ama tabi bilemiyorum yine de . Herhangi bi şeye kesin demeye korkuyorum 🤓

Kızlar benim bebeğim küçükken tekrar hamile kaldım. Yani 2024te de gebeydim ve şeker yüklemesinde sorun çıkmamıştı. Doktora bunda yaptırmasam olmaz mı dedim. Her gebelik birbirinden ayrıdır yaptırmalısın dedi. Ama ben hala acaba yaptırmasam mı diye düşünüyorum. Bu arada yediklerime hiç dikkat etmiyorum tatlıları falan gayet götürüyorum yani dipnot olarak😅
Bende öyle , ve o şeker yüklemesi yaptır dendiğinde yüksek çıkarsa diye de bir yandan aşırı korkuyorum.
Aylık açlık kan şekerine baktırıyorum normal ama yine de hamileliğin sonuna doğru yükselir mi falan diye de düşünmeden edemiyor insan

Kızlar doktor ne olur ne olmaz diye progestan 200 mg verdi bu doktorumdan hiç memnun değilim en kısa sürede değiştereceğim nasıl kullanacağımı bile söylemekten aciz biri. Fitil şeklinde mi kullanıyoruz anlatabilir misiniz

B
Benimde gecen ay bi tasinmam oldu ve cok asiri yoruldum ara ara oyle agrilwr hissettim . Gecen gunde yine stresli oldugum bir zamanda hissettim ertesi gun ultrasona gittim doktor gayet normal oldugunu rahimin buyudugunu ve yukari dogru ciktigini bu yuzden gerilme oldugunu , cok yoruldugunda bunu hissetme sebebin kaslara binen yukten kaynaklandigini soyledi sola yat su icmeye basla dedi zaten oyle yaptigimda 1 saat sola yatip su ictigimde gecmisti.

Bu arada bu onden gitme meselesine hic takilmamanizi oneririm yani bu haftalarda onden gitmeler oldukca yaygin nerdeyse cogu gebenin bu sekilde benimde 6 gun onden gidiyor mesela ilk gebelegimde de boyleydi ozamanlar cok arastirmistim hatta bebegim erken mi dogacak ozaman falan diye ama
İlerleyen haftalarda ozellikle 30 lardan sonra boyle
Olmuyor cogunlukla kendi zamanini buluyor yani bunun olumsuz bir etkisi yok.
Ne olur ne olmaz progestana başla dedi doktor

Eklentiler

• IMG_7629.webp
    IMG_7629.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 3
Kızlar doktor ne olur ne olmaz diye progestan 200 mg verdi bu doktorumdan hiç memnun değilim en kısa sürede değiştereceğim nasıl kullanacağımı bile söylemekten aciz biri. Fitil şeklinde mi kullanıyoruz anlatabilir misiniz
Gece yatarken direk vajinadan uygula itebildiğin kadar ileri göndermeye çalış sabah uyanınca artıkları çıkıyor korkma basit bişey ağızdan almaktan daha kolay çünkü o şekilde çok halsizlik ve bulantı yapıyor

Tşk ederim valla şaşırdım kaldım ya akıntı ve kasıklarda ağrı bide az idrar var ama çokmuş gibi his var sizdede böyle mi acaba
Evet oluyor ama günün belli zamanları ne kadar gece tuvaletede gitsem ilk uyandigimda bir idrar sıkışmasıyla karşı karşıya kalıyorum..daha sonrasında genelde yanma oluyor bende

Back
X