• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    134
19da gittim kontrole netti yüzü burnu gözü elleri🥹🥹
22de detaylı var ama tedirginim sanırım iyi mi bebiş diye🥹
Ay siz böyle dedikçe heyecan yaptım 🤭
Detaylıyı hem çok bekliyorum hemde bende öyle tedirginim de , Allah’ın izniyle bi güzel geçerse bi rahatlıcam diyorum ama kime desem o rahatlama hiç gelmiyor diyor 🥹

Ay siz böyle dedikçe heyecan yaptım 🤭
Detaylıyı hem çok bekliyorum hemde bende öyle tedirginim de , Allah’ın izniyle bi güzel geçerse bi rahatlıcam diyorum ama kime desem o rahatlama hiç gelmiyor diyor 🥹
Tabi ya sonrasında hareketleri takip edicez sonra doğum nasıl olacak vs vs sürekli düşüneceğiz annelik böyle sanırım🤭

2 aya yakin hastanede yattim hiperemezis tanısı kondu ama artık doktorlarda yapabilecekleri çok bir şey olmadığını vitamin ve sıvı serumlarla günümü ileri taşıyabileceğimi söylüyor
Merhaba ben Şubat anneleri grubundayim acaba forumda hiperemezis ile ilgili bir konu var mı diye aratirken mesajınızı gördüm yazmak istedim. gebeligimi regl gecikmesi yaşamadan öğrenmiştim öğrendikten üç gün sonra da bulantılar kusmalar başladı. 22. Haftaya kadar ölüm gibiydi her Allah in günü araliksiz kustum günde 8-10 kere kusuyordum. Uyku bile haram olmuştu. Asla su icemedim sadece soğuk suyu emer gibi dudaklarımı ıslatıp duruyordum. Üstüne üstlük kokular koku hassasiyeti tavandi. Psikolojik olarak zaten çökmüştüm. Haftada üç kere serum aldigim zamanlar oldu. Zofer kullanmak zorunda kaldım. 18 haftalıkken bulantılarım hala tavanken okullar açıldı ve benim mesaimde başlamış oldu elimde posetlerle okulda gezdim durdum. Tam 7kg verdim bu surecte.Şu an 26+2 deyim bulantılarım azaldı her gün kusmuyorum yavaş yavaş yemek yemeye başladım. İştahım yok denecek kadar az ama çubuk kraker dışında birşeyler yiyebilmek beni mutlu ediyor ya da şu yudumlamak. Doktorun verdigi vitaminleri hâlâ alamıyorum. Ama bebeğimin durumu çok şükür ki iyi. Size bunları yazdım çünkü psikolojinizi tahmin edebiliyorum tam olarak bitmese de azalacak.umutsuz olmayın bugünler geçecek sağ salim hepimiz bebeğinizi kucağımıza alacagiz inşallah.

Magnezyum takviyesi kullanıyorsanız ve içinde malat formu da varsa çarpıntıyı tetikler. Malatsız bir form kullanabilirsiniz doktorunuza danışın.
Yaaa😮 çok teşekkür ederim evet doktor yeni ilaç verdi şase şeklinde diğeri haptı onu kullanirken yapmıyordu içeriğine bakayım yeni ilacın öyleyse çok sağolun 🫶

Ahhh ya bende aynı durumdayım bende 18 in sonu gibi hissetmiştim. Böyle sanki vuruyor gibi bi şeydi 🤭 20. Haftalarda artık daha da belirginleşir diye düşünüyorum
22+3'teyim. Son 1 haftadır o kadar yoğun ki. Özellikle akşamları. Ben de yazıyordum buraya ne zaman hissedeceğim diye, ama babası bile hisseder, hatta karnımdaki atmaları görür oldu. Yani az kaldı kızlaarrr :anneadayı: :KK200:

Evet 19da hissettim net bi şekilde şimdi de vuruyor sanki bazen ama bağırsak mı bebiş mi ayırt edemiyorum🩷🥹
20 den sonra çok net ayırt ediliyor artık birden değişiyor o his 😍 benim 21 bitmek üzere eşim konuşunca tepki veriyor falan çok tuhafıma gidiyor, yeşil elma yediğimde tekme bombasına giriyor yemeklerden sonra hareketleri artıyor.😂
Hareket hissetmeye başladıktan sonra da o endişe de geçiyor.
Çok az kaldı dayan ❤️

20 den sonra çok net ayırt ediliyor artık birden değişiyor o his 😍 benim 21 bitmek üzere eşim konuşunca tepki veriyor falan çok tuhafıma gidiyor, yeşil elma yediğimde tekme bombasına giriyor yemeklerden sonra hareketleri artıyor.😂
Hareket hissetmeye başladıktan sonra da o endişe de geçiyor.
Çok az kaldı dayan ❤️
ay maşallah 20+2 yim hala yok🤭

23 üm ama 19 dan beri çok net hissediyorum. Ama uzun süreler hissetmediğimde oluyor o zaman hemen dürtüyorum 😂

Back
X