Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    2
Kızlaaaar müjdee sayfayı devraldım, herkes konunun başındaki tablo için gerekli bilgileri yazsın listeye ekleyeyim sizleri

Yaş - kaçıncı çocuk - sat - kese - kalp atışı bilgilerinizi gönderin
28 - ilk çocuğum inşallah - 14 Nisan - 20 Nisanda kese ve yokk sac kesesi göründü - kalp atışı için 10 gün sonra gidicem

8 mayısta 5+3 57 çıkmıştı değerim büyük ihtimal geç döllenme bugun randevum vardı 7+2 normalde kese 6+0 ama bebiş yoktu bayramdan sonraya kaldı 6 haftalıkken nırmalmi bebeği görmemek önceki kızımda normaldi herşey zamanında görünmüştü biraz morelim bozuldu

Benide eklermisiniz yaş 25
2. Çocuk
Sat 31 mart
Kese 6+0
Beklenen doğum tarihi 5 ocak ama değişebilir geç döllenme çünkü

Kızlaaaar müjdee sayfayı devraldım, herkes konunun başındaki tablo için gerekli bilgileri yazsın listeye ekleyeyim sizleri

Yaş - kaçıncı çocuk - sat - kese - kalp atışı bilgilerinizi gönderin
Yas 28
2. Cocuk
24 mart
7.hafta öğrendim kese ve kalp atisida aynı
29 Aralık gözüküyor tahmini doğum ama kizim 40 +3 le gelmisti bu minnosta ocaga sarkabilir büyük ihtimal

kızlar hamileliğinizi öğrendikten sonra eşinizle birliktelik yasıyor musunuz bir sakıncası var mıdır . utanarak soruyorum sorry ben bişey olacak diye hiç o toplara girmiyorum
Canım dr bilgilendirir riskli degilse son anlara kadar bile yapilabilir hatta doğum zamanı bolca yapın diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…