Benim hastane cikisinin icinde ince bi battaniyesi vardi o takimla vericem zaten hastane odasi sicak bi de bebegi hazirladiklari alani gosterdi ebem anne karni isisinda bi yerde giydiriyorlar orda yatiriyorlarmis o yuzden icim rahatKızlar hemşireye penye battaniye mi vereceksiniz yoksa peluş falan mı? Hastane çantası yapıcam ama nasıl koyayım bilemedim instada hep penye koymuşlar da üşümezler mi acaba?
Şöyle bir şey koysam olur mu?
Amur At Kuyruğu Desenli Triko Battaniye Saç Örgü - Fiyatı, Yorumları
Amur At Kuyruğu Desenli Triko Battaniye Saç Örgü yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ah keşke benim bir önceki sitede teyzelerle doluydu çok şükür kurtuldum ordan burda herkes genç çalışan. Sanırım evde olan iki hamiş varız.Ahahah keske o olsaydim tanisip arkadas olurduk beraber bebisleri buyuturduk benim site malesef teyzelerle dolu cok sıkıcı...
Genellikle penye koyuyorlar zaten bende öyle yapayım o zaman gerekirse odada böyle kullanırız. Benim takımımda yoktu ben takımımla uyumlu düz renk sipariş edeyim olmadı.Benim hastane cikisinin icinde ince bi battaniyesi vardi o takimla vericem zaten hastane odasi sicak bi de bebegi hazirladiklari alani gosterdi ebem anne karni isisinda bi yerde giydiriyorlar orda yatiriyorlarmis o yuzden icim rahat
Eğer vajinal doğum olacaksa bence evde hareketler yapabilirsin faydalı olur, doktoruna sor istersen hangi hafta başlayabilirsin. Ben 37. Hafta başlamayı düşünüyorum, o haftadan sonra bebeğim istediği zaman gelebilir sıkıntı yok, yeter ki sağlıkla kavuşalımTam suan bunu yasiyorumdun kipir kipirdi bugun cok az hissediyorum durtukleyip duruyorum kahvemi de ictim simdi arkasini mi donuyor acaba neden boyle panikletiyolar bizi
Ya bende hep evdeyim yuruyus yapmak istesem de evimin konumu pek musait degil yuruyesim gelmiyor ara sokaklar cok tenha e kalan taraf da ana cadde surekli bi isik bekle sagina soluna dikkat et derken mental olarak rahatlayamiyorum surekli dikkatimi toplamam gerekiyor zor geliyo o yuzden ... Anca esim arabayla avmye falan goturunce oralarda yuruyorum genelde ama tabi yeterli degildir muhtemelen
10 lu hastane çıkışlarının penye battaniyeleri oluyor ya canım onu vercem ben set şeklinde giyinmiş sarılmış getirirler ilk fotolarda güzelde çıkıyor öyle oluncaKızlar hemşireye penye battaniye mi vereceksiniz yoksa peluş falan mı? Hastane çantası yapıcam ama nasıl koyayım bilemedim instada hep penye koymuşlar da üşümezler mi acaba?
Amur At Kuyruğu Desenli Triko Battaniye Saç Örgü yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bende senin gibi evimin işini hep yapıyorum, onu da yapmazsam yerimden kalkamam iyice haylaz bir şey olurumEvin içindeki hareket hareketten sayılıyor mu bilmiyorum ama ev işleri yapıyorum temizlik vs. Eşim yapma diyor aslında doktorda ama ben yapmadan duramıyorum ama yürüyüş pek mümkün değil az önce bazamız için servis geldi adamların başında zor dikildim ayakta.
Ben nohut battaniye koymustumKızlar hemşireye penye battaniye mi vereceksiniz yoksa peluş falan mı? Hastane çantası yapıcam ama nasıl koyayım bilemedim instada hep penye koymuşlar da üşümezler mi acaba?
Evet canım benimki 10lu değil set olarak aldım aslında ama battaniyesi çıkmadı benimki daha minimal bir set sanırım. Benim penye battaniyelerimde desenli. Uyumlu olması açısından alsam fena olmaz aslında düz renk. Ben zaten isimli yaptırdım ama onu kendimiz giydiririz diye vermeyeceğim çünkü ilk giydirdikleri batabiliyor.10 lu hastane çıkışlarının penye battaniyeleri oluyor ya canım onu vercem ben set şeklinde giyinmiş sarılmış getirirler ilk fotolarda güzelde çıkıyor öyle olunca
Ben biraz fazla yapıyorum canım da ondan eşimde şikayet ediyor beni doktora doktorumda yapma diyor tabii ama ben dinlemiyorum. İlk kızımı doğururken de suyum geldi hala bulaşık makinası boşaltıyordum.Bende senin gibi evimin işini hep yapıyorum, onu da yapmazsam yerimden kalkamam iyice haylaz bir şey olurumtabi doktor sana yapma dediyse vardır bir sebebi o zaman?
Ben hiç bilmiyorum nasıl öğreneceğiz onu? Hastaneyi mi aramalıyız ki ama ben doğum yapan arkadaşlarımda hiç görmedim.Ben hemşireye verilecek eşya hazırlamayacağım. Kızımda hazırladım hastane almadı kendi kıyafetlerini giydirdiler battaniye vs herşey vardı. Hatta benim için de bez falan atıştırmalık vs herşeyi onlar yapıyor. Sizin anlaştığınız hastanelerde yok mu bunlar?
Penye koyacağım bende canım ama peluşta alırım yine yanıma çıkış için.Ben nohut battaniye koymustum
Odaya ona sarip getirdiler
Zaten odada koyduklari besikle getiriyorlar hastane de sicak
Sorun olmamisti
Evet insallahEğer vajinal doğum olacaksa bence evde hareketler yapabilirsin faydalı olur, doktoruna sor istersen hangi hafta başlayabilirsin. Ben 37. Hafta başlamayı düşünüyorum, o haftadan sonra bebeğim istediği zaman gelebilir sıkıntı yok, yeter ki sağlıkla kavuşalım
Bilmiyorum ki ben aramamıştım hastaneyi. Akrabalarım da orda doğum yaptı onlar da bahsetti standartları bu demek. Sen yine de bi sor istersen canımBen hiç bilmiyorum nasıl öğreneceğiz onu? Hastaneyi mi aramalıyız ki ama ben doğum yapan arkadaşlarımda hiç görmedim.
Bende tam bu konuyu açacaktım benimde bacak aram ağrıyor döndükçe yürüdükçe nasıl geçecek bilmiyorumKızlar öyle bir bel bacak ağrısı yaşıyorum ki artık ağrısına dayanamıyorum dün doktora gittim hiçbir çözümü yokmuş yürüyemiyorum hiç
Doğuma kadar geçmez dedi doktor. Ben artık gündelik işlerimi de yapamıyorumBende tam bu konuyu açacaktım benimde bacak aram ağrıyor döndükçe yürüdükçe nasıl geçecek bilmiyorum
Ben 4 katlı müslinlerden koydum baya kalınKızlar hemşireye penye battaniye mi vereceksiniz yoksa peluş falan mı? Hastane çantası yapıcam ama nasıl koyayım bilemedim instada hep penye koymuşlar da üşümezler mi acaba?
Ben bir penye bir peluş koydum canımmKızlar hemşireye penye battaniye mi vereceksiniz yoksa peluş falan mı? Hastane çantası yapıcam ama nasıl koyayım bilemedim instada hep penye koymuşlar da üşümezler mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?