Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    171
Kızlar hemşireye penye battaniye mi vereceksiniz yoksa peluş falan mı? Hastane çantası yapıcam ama nasıl koyayım bilemedim instada hep penye koymuşlar da üşümezler mi acaba?

Şöyle bir şey koysam olur mu?

Benim hastane cikisinin icinde ince bi battaniyesi vardi o takimla vericem zaten hastane odasi sicak bi de bebegi hazirladiklari alani gosterdi ebem anne karni isisinda bi yerde giydiriyorlar orda yatiriyorlarmis o yuzden icim rahat

Ahahah keske o olsaydim tanisip arkadas olurduk beraber bebisleri buyuturduk benim site malesef teyzelerle dolu cok sıkıcı...
Ah keşke benim bir önceki sitede teyzelerle doluydu çok şükür kurtuldum ordan burda herkes genç çalışan. Sanırım evde olan iki hamiş varız.

Benim hastane cikisinin icinde ince bi battaniyesi vardi o takimla vericem zaten hastane odasi sicak bi de bebegi hazirladiklari alani gosterdi ebem anne karni isisinda bi yerde giydiriyorlar orda yatiriyorlarmis o yuzden icim rahat
Genellikle penye koyuyorlar zaten bende öyle yapayım o zaman gerekirse odada böyle kullanırız. Benim takımımda yoktu ben takımımla uyumlu düz renk sipariş edeyim olmadı.

Eğer vajinal doğum olacaksa bence evde hareketler yapabilirsin faydalı olur, doktoruna sor istersen hangi hafta başlayabilirsin. Ben 37. Hafta başlamayı düşünüyorum, o haftadan sonra bebeğim istediği zaman gelebilir sıkıntı yok, yeter ki sağlıkla kavuşalım

10 lu hastane çıkışlarının penye battaniyeleri oluyor ya canım onu vercem ben set şeklinde giyinmiş sarılmış getirirler ilk fotolarda güzelde çıkıyor öyle olunca

Bende senin gibi evimin işini hep yapıyorum, onu da yapmazsam yerimden kalkamam iyice haylaz bir şey olurum tabi doktor sana yapma dediyse vardır bir sebebi o zaman?

Ben hemşireye verilecek eşya hazırlamayacağım. Kızımda hazırladım hastane almadı kendi kıyafetlerini giydirdiler battaniye vs herşey vardı. Hatta benim için de bez falan atıştırmalık vs herşeyi onlar yapıyor. Sizin anlaştığınız hastanelerde yok mu bunlar?

Ben nohut battaniye koymustum
Odaya ona sarip getirdiler
Zaten odada koyduklari besikle getiriyorlar hastane de sicak
Sorun olmamisti

Kızlar öyle bir bel bacak ağrısı yaşıyorum ki artık ağrısına dayanamıyorum dün doktora gittim hiçbir çözümü yokmuş yürüyemiyorum hiç

10 lu hastane çıkışlarının penye battaniyeleri oluyor ya canım onu vercem ben set şeklinde giyinmiş sarılmış getirirler ilk fotolarda güzelde çıkıyor öyle olunca
Evet canım benimki 10lu değil set olarak aldım aslında ama battaniyesi çıkmadı benimki daha minimal bir set sanırım. Benim penye battaniyelerimde desenli. Uyumlu olması açısından alsam fena olmaz aslında düz renk. Ben zaten isimli yaptırdım ama onu kendimiz giydiririz diye vermeyeceğim çünkü ilk giydirdikleri batabiliyor.

Bende senin gibi evimin işini hep yapıyorum, onu da yapmazsam yerimden kalkamam iyice haylaz bir şey olurum tabi doktor sana yapma dediyse vardır bir sebebi o zaman?
Ben biraz fazla yapıyorum canım da ondan eşimde şikayet ediyor beni doktora doktorumda yapma diyor tabii ama ben dinlemiyorum. İlk kızımı doğururken de suyum geldi hala bulaşık makinası boşaltıyordum.

Ben hiç bilmiyorum nasıl öğreneceğiz onu? Hastaneyi mi aramalıyız ki ama ben doğum yapan arkadaşlarımda hiç görmedim.

Evet insallah vajinal bekliyorum suanlik ama spor konusunda gebelik oncesi boyle bi aktivite yoksa gebelikte de eklenmemeli diye biliyorum en onerilen yuruyus hem de guvenli

Ben hiç bilmiyorum nasıl öğreneceğiz onu? Hastaneyi mi aramalıyız ki ama ben doğum yapan arkadaşlarımda hiç görmedim.
Bilmiyorum ki ben aramamıştım hastaneyi. Akrabalarım da orda doğum yaptı onlar da bahsetti standartları bu demek. Sen yine de bi sor istersen canım

Kızlar öyle bir bel bacak ağrısı yaşıyorum ki artık ağrısına dayanamıyorum dün doktora gittim hiçbir çözümü yokmuş yürüyemiyorum hiç
Bende tam bu konuyu açacaktım benimde bacak aram ağrıyor döndükçe yürüdükçe nasıl geçecek bilmiyorum

Ben 4 katlı müslinlerden koydum baya kalın

Ben bir penye bir peluş koydum canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…