Canim kimyasal gebelik hakkinda bilgi verebilirim sadece, dibine kadar yasadigim icin. Ilk basta testler pozitif cikiyor gecikmeden sonra veya bi iki gun once. Beta hcg dusuk basliyor ve ilerliyor ve bir sure sonra düşüyor ve pembelik geliyor max bi gun boyunca , yerlesme kanamasi mi acaba diye dusunurken tam agir kanamaya donuyor pihtili bir sekilde geliyor yani dusuk oluyor. Ben kanama devam ederken betama baktirdim 7 cikti bir de gec dusuyor beta. Ilk kan testinde 5 gun gecikme ile 16 cikmisti benim.hanımlar bir sorum olacak ilk gebeliğim olduğu için endişeleniyorum platfromda çok farklı sorular görüyorum ve bende de mi böyle diye düşünüyorum. kimyasal gebelik yada boş gebelik nasıl oluyor bilgi verecek biri var mı
Suan saglikli bir sekilde hamileyim yani ins kalp atisini gorunce emin olacagim yuzde yuz fakat bu sefer 1 gun gecikme ile beta 280 ile ogrendim 48 saat icinde 675 oldu. En az iki katina çıkmasi bekleniyor zaten saglikli hamilelikte. Oyuzden kan testi yaptirmak ilk basta cok onemli iki gun ara ile.
Kimyasal gebelige cok uzulmustum fakat duygusalliktan uzak mantikli dusununce zaten saglikli bir bebek olmadigi tutunamadigi ve gelisemedigi icin dustugunu anliyoruz oyuzden cok uzulmemek lazim denemeye devam etmek lazim. Ve gorunen oki kimyasaldan sonra saglikli gebelik olmayacak diye bise yok. Rabbim ol diyor ve oluyor gorunen o ki dogru zamanlama dogru dollenme ile .