• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    2
hanımlar bir sorum olacak ilk gebeliğim olduğu için endişeleniyorum platfromda çok farklı sorular görüyorum ve bende de mi böyle diye düşünüyorum. kimyasal gebelik yada boş gebelik nasıl oluyor bilgi verecek biri var mı
Canim kimyasal gebelik hakkinda bilgi verebilirim sadece, dibine kadar yasadigim icin. Ilk basta testler pozitif cikiyor gecikmeden sonra veya bi iki gun once. Beta hcg dusuk basliyor ve ilerliyor ve bir sure sonra düşüyor ve pembelik geliyor max bi gun boyunca , yerlesme kanamasi mi acaba diye dusunurken tam agir kanamaya donuyor pihtili bir sekilde geliyor yani dusuk oluyor. Ben kanama devam ederken betama baktirdim 7 cikti bir de gec dusuyor beta. Ilk kan testinde 5 gun gecikme ile 16 cikmisti benim.

Suan saglikli bir sekilde hamileyim yani ins kalp atisini gorunce emin olacagim yuzde yuz fakat bu sefer 1 gun gecikme ile beta 280 ile ogrendim 48 saat icinde 675 oldu. En az iki katina çıkmasi bekleniyor zaten saglikli hamilelikte. Oyuzden kan testi yaptirmak ilk basta cok onemli iki gun ara ile.

Kimyasal gebelige cok uzulmustum fakat duygusalliktan uzak mantikli dusununce zaten saglikli bir bebek olmadigi tutunamadigi ve gelisemedigi icin dustugunu anliyoruz oyuzden cok uzulmemek lazim denemeye devam etmek lazim. Ve gorunen oki kimyasaldan sonra saglikli gebelik olmayacak diye bise yok. Rabbim ol diyor ve oluyor gorunen o ki dogru zamanlama dogru dollenme ile . 🙏🏻🙏🏻

Kızlaaaar müjdee sayfayı devraldım, herkes konunun başındaki tablo için gerekli bilgileri yazsın listeye ekleyeyim sizleri

Yaş - kaçıncı çocuk - sat - kese - kalp atışı bilgilerinizi gönderin 🥳🥳🥳🥳
Hayırlı olsun 🌸
Yaş 32, ilk çocuk , sat 29 Mart, kese 4. Haftada görüldü kalp atışı görüldü ama duyamadık 26 sında duyacağız Allhin izniyle. Tahmini doğum 3 Ocak 🤲🧿💓

Kızlar günaydın moralım çok bozuk lekelenmelerim vardı pembe bazen kahve ama pregostan kullanıyordum bugün az önce uyamdıgımda kırmızı bır ıkı damla kan geldi doktora yazdım bakalım ne dicek kan uyusmazlıgıda var zaten bızde dua edin lütfen
Canım lütfen endişelenme ben de senin gibi aynı senin gibi iki seferdir kırmızı kan görüyorum sonra bu kahverengi akıntıya dönüyor çok şükür iki seferde doktora gidiyorum bebek bebeklerimde bir sıkıntı olmadığını söylediler sıkıntı yapma bol bol dinlenmene bak

Güzel geçti aslında ama karından baktığı için kalp atışı da bebişi de göremedik henüz, 6+1 bugün, yolk sac görüldü ve sağlıklı gebelik dedi, gebelik haftamla da uyumlu olduğunu söyledi ama ben en azından bebişi görürüm diye beklemiştim
Bende bugün gittim senle aynıydı son adet tarihlerimiz benim karından göremedi keseyi vajinal bakti kese var gecen hafta 3 4 mm şimdi 7 olmuş kalp atışı duyamadık moralimizi bozdu dr sağlıksız bi gebelik olabilir kürtaj yaparız falan dedi haftaya tekrar gel bakalım dedi tavrı beni çok rahatsız etti

Bende bugün gittim senle aynıydı son adet tarihlerimiz benim karından göremedi keseyi vajinal bakti kese var gecen hafta 3 4 mm şimdi 7 olmuş kalp atışı duyamadık moralimizi bozdu dr sağlıksız bi gebelik olabilir kürtaj yaparız falan dedi haftaya tekrar gel bakalım dedi tavrı beni çok rahatsız etti
Bazı doktorlar gerçekten moral bozuyor sırf, sen kötü düşünme, bak geçen haftaya göre kesen de gelişmiş, kalp atışı ve embriyo için daha erken demek ki, hem geç döllenme de olabilir, sen sıkma canını haftaya git bakalım ne diyecek, olmadı doktorunu değiştirirsin

Bazı doktorlar gerçekten moral bozuyor sırf, sen kötü düşünme, bak geçen haftaya göre kesen de gelişmiş, kalp atışı ve embriyo için daha erken demek ki, hem geç döllenme de olabilir, sen sıkma canını haftaya git bakalım ne diyecek, olmadı doktorunu değiştirirsin
Başka bi dr a randevu aldım yarın için canım bıraktım o doktoru nasıl agladim ya hasta iletişimi sifir kürtaj yaparız falan ne kadar rahat diyor

Başka bi dr a randevu aldım yarın için canım bıraktım o doktoru nasıl agladim ya hasta iletişimi sifir kürtaj yaparız falan ne kadar rahat diyor
Kesinlikle katılıyorum çok moral bozucu, iyi yapmışsın yarın güzel haberler al inşallah ♥️ sıkma canını Allahın izniyle bir şey olmayacak 🥰

Canım lütfen endişelenme ben de senin gibi aynı senin gibi iki seferdir kırmızı kan görüyorum sonra bu kahverengi akıntıya dönüyor çok şükür iki seferde doktora gidiyorum bebek bebeklerimde bir sıkıntı olmadığını söylediler sıkıntı yapma bol bol dinlenmene bak
Kese alanında kanama çıktı iğne falan verdi dinlenmeye çalışıyorum saol cnm teşekkür ederim

Özele gidiyorum, tekrar 17-18 haziranda çağırdı, araya bayram giriyor, bayramdan sonraki hafta da doktor izinliymiş derken böyle geçe kaldı, yoksa normalde 2 hafta sonra çağırırdım dedi. 18 haziranda 10 haftalık olcam nasıl dayanıcam bilmiyorum
Bende olsam bekleyemezdim nerdeyse 4 hafta sonraya atmış.. hayırlısı bakalım. Bende kararsızım doktor kalp atışı için haziran başında gel diyor, 8 haftalık oluyor🙄🙄

Güzel geçti aslında ama karından baktığı için kalp atışı da bebişi de göremedik henüz, 6+1 bugün, yolk sac görüldü ve sağlıklı gebelik dedi, gebelik haftamla da uyumlu olduğunu söyledi ama ben en azından bebişi görürüm diye beklemişti.

18 Hazirana randevu verdi bana ama şu an bebeği göremediğim için endişeleniyorum, o tarihe kadar bekleyebileceğimi sanmıyorum
Canım baska bir doktora git haftaya istersen sıkıntı olmaz yani kalbini ferah tut herhangi bir durum olsa doktor seninle paylaşırdı

Canım baska bir doktora git haftaya istersen sıkıntı olmaz yani kalbini ferah tut herhangi bir durum olsa doktor seninle paylaşırdı
Doktorumdan çok memnunum aslında, 7-8 aydır birlikte yürütüyorduk tedavi sürecini, bugün hamileyim diye gidince benim kadar mutlu oldu doktor, hepte olumlu şeyler söyledi hiç kötü bir şey demedi ama görünmemesi de normal mi emin olamıyorum, muhtemelen devletten de randevu alacağım bayramdan önce

Doktorumdan çok memnunum aslında, 7-8 aydır birlikte yürütüyorduk tedavi sürecini, bugün hamileyim diye gidince benim kadar mutlu oldu doktor, hepte olumlu şeyler söyledi hiç kötü bir şey demedi ama görünmemesi de normal mi emin olamıyorum, muhtemelen devletten de randevu alacağım bayramdan önce
Normal kuzucum 8 haftaya kadar bekleniyor yolksac varsa korkma allahın izniyle olur olur gider

Back
X