- 17 Mayıs 2025
- 69
- 31
- 3
- 34
Kac haftaliksiniz karindan mi baktiKızlar çok şükür keseyi gördüm bugün. Yolk sac ta oluşmuş , bebek için 10 gün sonra gel dedi . Beta 2 günün sonunda sabah çıktı 3780.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kac haftaliksiniz karindan mi baktiKızlar çok şükür keseyi gördüm bugün. Yolk sac ta oluşmuş , bebek için 10 gün sonra gel dedi . Beta 2 günün sonunda sabah çıktı 3780.
Bende bugün gittim canım uygulamaya göre 4+5 doktor direk karından baktı göremedi kan testi istedi hiç vajinal bakayım demediİlk muayeneye 4+2de gittiğimde vajinal muyaneden göründü, 2 gün sonra kanamam var diye gittiğimde ise karnımdan görünmüştü. Kalp atışı için bekliyorum bende karından duyulabilir belki![]()
Bazı doktorlar böyle umursamaz davranabiliyor maalesef. İlk gittiğim özeldi, belki ondan dolayıda bakmış olabilir. Pazartesi gideceğim devlet hastanesi bakalım ne olacakBende bugün gittim canım uygulamaya göre 4+5 doktor direk karından baktı göremedi kan testi istedi hiç vajinal bakayım demedi
4+4üz şuan.Vajinal baktıKac haftaliksiniz karindan mi bakti
Karindan bakarlar bende 6 +6da karından gördüKızlar doktor 7+1de kalp atışı için çağırdı karından mı bakar vajinal mi
Teşekkür ederimBu hekimim yanimda diye bir site var orada tarihleri ve degerleri yazinca grafik cikariyor bi bakin oradan.
canım bende kraker ve muz yemege çalışıyorum biraz fayda ediyorSelamlar. 6+4 şu an bebiş. 3 gün önce mide bulantım başladı ne yesem çıkarıyorum. Çok vicdan yapıyorum bebiş beslenemezse diye. Kraker falan biraz iyi geliyor ama daha etkili ne önerirsiniz?
Tuzlu ayran ve pekmezSelamlar. 6+4 şu an bebiş. 3 gün önce mide bulantım başladı ne yesem çıkarıyorum. Çok vicdan yapıyorum bebiş beslenemezse diye. Kraker falan biraz iyi geliyor ama daha etkili ne önerirsiniz?
Canım nasıl geçti randevunSaat 15.30da randevum, kalbim çıkacak resmen, sen ne yaptın
Betam da 3007 çıkmış şimdi öğrendimBazı doktorlar böyle umursamaz davranabiliyor maalesef. İlk gittiğim özeldi, belki ondan dolayıda bakmış olabilir. Pazartesi gideceğim devlet hastanesi bakalım ne olacak
Canım vajinal mi baktı karından mıBen gittim canım gördüm elhamdürillah kalbinide duydum darosı sana inşallah kuzumheyecan yapma allahın izniyle duyarsın
Güzel geçti aslında ama karından baktığı için kalp atışı da bebişi de göremedik henüz, 6+1 bugün, yolk sac görüldü ve sağlıklı gebelik dedi, gebelik haftamla da uyumlu olduğunu söyledi ama ben en azından bebişi görürüm diye beklemiştimCanım nasıl geçti randevun
Merhaba canimKızlaaaar müjdee sayfayı devraldım, herkes konunun başındaki tablo için gerekli bilgileri yazsın listeye ekleyeyim sizleri
Yaş - kaçıncı çocuk - sat - kese - kalp atışı bilgilerinizi gönderin![]()
Canım bende en son gittiğimde (6+4) net olarak bir şey söylemedi ne bebek ne kalp atışı ama kese var ve 2 hafta sonral gel dedi, ama ben beklemicem özele gitmek istiyorum. Pazartesi gidicem inşallah o gün 7+3 oluyorum umarım görünür. Bu arada sen bugün devlete mi gittin özele mi? Güzel haberler alırsın inşallahGüzel geçti aslında ama karından baktığı için kalp atışı da bebişi de göremedik henüz, 6+1 bugün, yolk sac görüldü ve sağlıklı gebelik dedi, gebelik haftamla da uyumlu olduğunu söyledi ama ben en azından bebişi görürüm diye beklemiştim
Kalp atışıni hafta ya inşallahBebegi gördün mü canım
Özele gidiyorum, tekrar 17-18 haziranda çağırdı, araya bayram giriyor, bayramdan sonraki hafta da doktor izinliymiş derken böyle geçe kaldı, yoksa normalde 2 hafta sonra çağırırdım dedi. 18 haziranda 10 haftalık olcam nasıl dayanıcam bilmiyorumCanım bende en son gittiğimde (6+4) net olarak bir şey söylemedi ne bebek ne kalp atışı ama kese var ve 2 hafta sonral gel dedi, ama ben beklemicem özele gitmek istiyorum. Pazartesi gidicem inşallah o gün 7+3 oluyorum umarım görünür. Bu arada sen bugün devlete mi gittin özele mi? Güzel haberler alırsın inşallahne zaman cagirdi seni tekrar?