• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    2
İlk muayeneye 4+2de gittiğimde vajinal muyaneden göründü, 2 gün sonra kanamam var diye gittiğimde ise karnımdan görünmüştü. Kalp atışı için bekliyorum bende karından duyulabilir belki 😊
Bende bugün gittim canım uygulamaya göre 4+5 doktor direk karından baktı göremedi kan testi istedi hiç vajinal bakayım demedi

Bende bugün gittim canım uygulamaya göre 4+5 doktor direk karından baktı göremedi kan testi istedi hiç vajinal bakayım demedi
Bazı doktorlar böyle umursamaz davranabiliyor maalesef. İlk gittiğim özeldi, belki ondan dolayıda bakmış olabilir. Pazartesi gideceğim devlet hastanesi bakalım ne olacak

Selamlar. 6+4 şu an bebiş. 3 gün önce mide bulantım başladı ne yesem çıkarıyorum. Çok vicdan yapıyorum bebiş beslenemezse diye. Kraker falan biraz iyi geliyor ama daha etkili ne önerirsiniz?

Kızlar selam doktordan yeni geldim kese alanında kanama varmış pregostan hap kullanıyordum zaten 5 günlük iğne verdi düşük tehdıtı dedi %90 bebeğine birsey olmaz dedi kan uyuşmazlık iğnesinide vurul dedi onuda yarın vurulucam nasıp olursa pısıkolojim bozuldu şimdiki hamilelıkte neden hep böyle sorunlar oluyor anlamış değilim

Canım nasıl geçti randevun
Güzel geçti aslında ama karından baktığı için kalp atışı da bebişi de göremedik henüz, 6+1 bugün, yolk sac görüldü ve sağlıklı gebelik dedi, gebelik haftamla da uyumlu olduğunu söyledi ama ben en azından bebişi görürüm diye beklemiştim

Kızlaaaar müjdee sayfayı devraldım, herkes konunun başındaki tablo için gerekli bilgileri yazsın listeye ekleyeyim sizleri

Yaş - kaçıncı çocuk - sat - kese - kalp atışı bilgilerinizi gönderin 🥳🥳🥳🥳
Merhaba canim
Yas 29
1. Cocuk
Tup bebek (sat yok bu yuzden)
5+4 kese ve yolk sac goruldu
Cumartesi kalp atisi randevum var hayirlisiyla duyarim insallah❤️

Güzel geçti aslında ama karından baktığı için kalp atışı da bebişi de göremedik henüz, 6+1 bugün, yolk sac görüldü ve sağlıklı gebelik dedi, gebelik haftamla da uyumlu olduğunu söyledi ama ben en azından bebişi görürüm diye beklemiştim
Canım bende en son gittiğimde (6+4) net olarak bir şey söylemedi ne bebek ne kalp atışı ama kese var ve 2 hafta sonral gel dedi, ama ben beklemicem özele gitmek istiyorum. Pazartesi gidicem inşallah o gün 7+3 oluyorum umarım görünür. Bu arada sen bugün devlete mi gittin özele mi? Güzel haberler alırsın inşallah 🌸 ne zaman cagirdi seni tekrar?

Kizlar yapay zekaya bebisimizi cizdirdik boyle oldu 🧿😍😍

Bu tatlisa bakip bakip agliyorum sevincten

Eklentiler

• IMG_4360.webp
    IMG_4360.webp
    38,8 KB · Görüntüleme: 27
Canım bende en son gittiğimde (6+4) net olarak bir şey söylemedi ne bebek ne kalp atışı ama kese var ve 2 hafta sonral gel dedi, ama ben beklemicem özele gitmek istiyorum. Pazartesi gidicem inşallah o gün 7+3 oluyorum umarım görünür. Bu arada sen bugün devlete mi gittin özele mi? Güzel haberler alırsın inşallah 🌸 ne zaman cagirdi seni tekrar?
Özele gidiyorum, tekrar 17-18 haziranda çağırdı, araya bayram giriyor, bayramdan sonraki hafta da doktor izinliymiş derken böyle geçe kaldı, yoksa normalde 2 hafta sonra çağırırdım dedi. 18 haziranda 10 haftalık olcam nasıl dayanıcam bilmiyorum

Back
X