Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    177
Arkadaşlarım bile dalga geçiyor hala 1.5 iskender gelmedi mi diye bi ara duygu sömürüsüne girdim, ben karnımda taşıyorum ben besliyorum gelip isim mi koyacaksın diyede onuda yemedi

İşte ben normal hayatımda da zaten güzel besleniyordum sadece o zamanlar sigara içtiğim için kahvaltıdan akşam yemeğine kadarki kısım sigara kahveyle geçiyordu özlemedim değil ama yumurta muz falan zaten yediğim şeyler olduğu için öyle de devam etti

Bundan sonrası çok keyifli geçsin canım inşallah

Benim de aynı şekilde yarın randevum var zaten buraya da yazarım canım

Benimde öyle sadece sigara hiç içmedim hayatımda. Yeme düzenim bir bulantılardan bozulmuştu ama artık yediğimdeki o kötü hisse de alıştım midem kötü de olsa bebeğim için yiyorum o beslensin diye. 2 saatte bir acıkıyorum bu son zamanlarda.

Metahan canim bebegimin adı 37 haftaligiz evde birde minnos kizim var 2 bucuk yas aralik annelerinide takip ediyorum ama cogunluk giremiyorum pasife düşmem ama arada girebilirim 2 cocukla

Kızlar bu çantadan alan var mı aranızda oysho muadili bir büyük boyu daha var ama ben çok hantal olmasın istiyorum.
İsimli çanta yaptırdım ama boyutu ufak bayağı.
Bundan alıp kullanan var mı merak ettim.

Evet birkac kere aradilar sonra esim de kizdi nerden aradiklari belli degil eve falan cagirma sakin diye bende sonraki aramalarda beni listenizden cikarin ben duzenli kontrole gidiyorum zaten dedim bidaha da acmadim telefonlari hatta doktoruma da sikayet etmistim sapik gibi ariyorlar falan diye o da dedi birkac gebem daha sikayetci bu durumdan heralde yeni baslayan bi uygulama falan dedi

Lohusa serbeti yaptirmak sart mi ya da kendiniz yapiyo musunjuz lohusalikta

Sezeryan istemiştim ama tam bayılma yapmıyorlar burda yarım bayıltarak yapıyorlar. Anne ve bebek için daha iyiymiş. Bende yarım dan çok korktuğum için cesaret edemiyorum. Doktor da normali denemeyi önerdi bende kabul ettim. Bakalım bilmiyorum nasıl olacak.

Kadın diyor ki izne çıktıysanız ev ziyareti yapalım , hayır çalışıyorum diyorum o zaman 37den sonra yaparız diyor , bi sor bakayım 37den sonra benim sizi ağırlayacak halim olacak mı acaba Onu da zamanı gelince konuşuruz dedim artık ne diyimÖyle bir ısrar yani

Lohusa serbeti yaptirmak sart mi ya da kendiniz yapiyo musunjuz lohusalikta
Hiç sevmem tarçınlı falan oluyor bi de , zaten lohusa şerbeti nedir asla da anlam veremedim yıllardır , ama hastanemin uygulaması var doğum yapan her gebenin odasına gönderiyor o yüzden rahatım hediyelik yaptırdım , çikolatayla lokum da tamam. Kaynanam da şeker hamurundan kurabiye yapacak . Lohusa şerbeti de gelecek ee ben de çıkmam böyle ağırlansam hastaneden

36 haftadayim pek giremiyorum buraya bebisimjzede Allahin izniyle umay ismini verecez

Ben aldım canım bundan grisini aynı marka hoşuma gitti hafif çok küçükte gelmedi. İlk bebeğim tecrübem yok ama yetecek gibi bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…