- 1 Mayıs 2025
- 207
- 70
- 13
- 27
.Kızçelerim günaydınsalı günü doktora gittiğimde her şey yolunda yolk sac var kalp atışı için bayram sonrasını bekleyelim dedi testler istedi şeker vs. Ultrason görüntüm nasıl bı bakabilir misiniz? Geçende paylaştım ama fazla gören olmamıştı
bende aynı açlıktan başım dönüyor resmen ve sürekli birşeyler yiyorum Kızlar ben aşırı aç uyanıyorum gün içinde sürekli açım normal mi ya
Bende yarın gidicem randevuya 6+5 olacak benimde yarın.dualarinizi eksik etmeyinKizlar benim gibi bebek kiyafeti biberon emzik alan var mi? ilk alisverisimi yaptim ve beni asiri mutlu ettiiiiii :) erken biliyorum ama napim moralimi max tutmaya calisiyorum kalp atisi oncesi cok korkuyorum ve heyecanlitim haftaya cuma randevumuz var... 6+5 olacagim o gun. dua edin bana kalp atisi ciksin
Bir saniye önce tokum 1 saniye sonra sanki 3 gündür yemek yememiş gibi acıkıyorumKızlar ben aşırı aç uyanıyorum gün içinde sürekli açım normal mi ya
Doktora git ihmal etme.dusuk tehlikesi varsa ilaca başlar hemen.ama bugün tekrar kan versen iyi olur.Hayır canım ya çarşamba gecesi kan vermiştim 2 günde bir vermek uygun diye henüz vermedim. Doktora geç görünmenin herhangi bir zararı olur mu sadece aklıma bu takıldı. Yani ters bir durum olursa doktor destekleyici vs vitamin veriyormu gibi. Ben şuan hiç bir takviye kullanmıyorum çünkü çok kararsız kaldım
Bende ya valla kötüyüm bide yemek yiyorum bir saat geçmeden acikiyorumKızlar ben aşırı aç uyanıyorum gün içinde sürekli açım normal mi ya
Ya aramızda bir gün var bende haftaya cuma gideceğim 6+6 olacak inşallah. Bende almak istiyorum ama zor dayanıyorum Allah'ın izni ile sağlıkla duyalım inşallahKizlar benim gibi bebek kiyafeti biberon emzik alan var mi? ilk alisverisimi yaptim ve beni asiri mutlu ettiiiiii :) erken biliyorum ama napim moralimi max tutmaya calisiyorum kalp atisi oncesi cok korkuyorum ve heyecanlitim haftaya cuma randevumuz var... 6+5 olacagim o gun. dua edin bana kalp atisi ciksin
Dualarim hepinizle guzel kadinlar, ben de dualarinizi bekliyorumBende yarın gidicem randevuya 6+5 olacak benimde yarın.dualarinizi eksik etmeyin
Ben de oyleKızlar ben aşırı aç uyanıyorum gün içinde sürekli açım normal mi ya
insallah canimmm aminYa aramızda bir gün var bende haftaya cuma gideceğim 6+6 olacak inşallah. Bende almak istiyorum ama zor dayanıyorum Allah'ın izni ile sağlıkla duyalım inşallah
Benimki de şubatta kürtajla sonuçlanmıştı onda sadece kese vardı bu haftalarda ama bu kez 5+4 de kalp atışı duydum bence seninki de öyle olabilirBana da erken gibi geldiönceki gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı. 4+6 ile hastaneye gidip sadece kese görmüştüm. Bunda yine 4+6 ile gittim yolk sac da göründü bebek de oluşmaya başlamış dedi doktor
Ayy inşallah duyarımBenimki de şubatta kürtajla sonuçlanmıştı onda sadece kese vardı bu haftalarda ama bu kez 5+4 de kalp atışı duydum bence seninki de öyle olabilirhemencecik duyar ve sürece için rahat devam edersin inşallah
canım çok sağolcanım güzel haberler ver bize inşallah. Bizim senle her şey çok benzerdi sanki en son betan kaç çıktı kuzucum benim biraz düşük değer olarak merak ettim :)
ay kesemizi gördük bugün şükür çok teşekkür ederim hepimiz güzel haberler alalım inşallahHayırlı haberler alirsin inşallahsenle sat günümüz aynı sayilir
Kesenin şekli boyutu normale benziyor canımKızlar benim ultrason resmimide bakarmisiniz? Doktorum yolk sac var bir sıkıntı yok kalp atışı için bayramdan sonraya gel dedi. Tecrübeli anneler sizde bı bakarmisiniz
Amin insallahay kesemizi gördük bugün şükür çok teşekkür ederim hepimiz güzel haberler alalım inşallahsat a göre baktığımda 7 hafta gözüküyordu ama 6 haftalık kesem sanırım geç döllenme oldu
beni de ocak 2026 anneleri grubuna dahil edebilir misiniz? Teşekkür ederimMerhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi gün gün hamilelik takvimini, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 15-01-2026
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
ANNE ADI
Çocuk
SAT
KESE
KALP ATIŞI
BEBEĞİN İSMİ
aegamze 28 1 9
Nisan4+6 14 Ocak G GriMalkin 34 1 23 Nisan 27 Ocak @Kivircikist 29 1 10 Nisan 16 Ocak @ebber34 29 1 3
Nisan5+0 10 Ocak tatlibirisi 28 1 18
Nisan23 Ocak K kara1kedi 28 1 17 Nisan 4+6 22 Ocak @daisy rain 33 1 11 Nisan 16 Ocak Y yelkus00 29 1 12 Nisan 17 Ocak G Gecemavisi18 24 1 15 Nisan 20 Ocak @Mauvee 28 1 13 Nisan 5+3 20 Ocak @tiplikelebek 26 1 13 Nisan 4+5 @ozuzun 30 1 1 Nisan 5+0 7+0 6 Ocak artemiso 28 1 5 Nisan 8 Ocak @soGuk nevale 36 2 3 Nisan 6+3 6+3 @denizlerdengelen 26 1 16 Nisan 23 Ocak @umaykursat35 35 3 20 Nisan 4+4 26 Ocak @Hlyakn 30 1 14 Nisan 19 Ocak @susux 30 1 16 Nisan 5+1 17 Ocak Acelyax 32 1 4 Nisan 5+6 9 Ocak @nigdeli_ 28 2 4 Nisan 4+1 5+5 14 Ocak @nrlily 29 1 16 Nisan 4+5 18 Ocak leylalarr 27 1 3 Nisan 6+6 6+6 8 Ocak B bogurtlenkizi 28 1 14 Nisan 5+1 @LGKrc 25 2 31 Mart 6+0 5 Ocak @minnosannesi 28 2 24 Mart 7+0 7+0 29 Aralık @srkz 33 4 9 Nisan 14 Ocak @gullaccc 30 1 7 Nisan 5+4 12 Ocak @_su85_ 39 3 30 mart 5+2 6+2 4 Ocak @melo353627 25 1 9 Nisan 4+6 6+1 14 Ocak @hilal0638 28 1 16 Nisan 21 Ocak @pppera 39 1 4 Nisan 4+4 6+1 14 Ocak @M U G E 38 2 5 Nisan 10 Ocak M milasenna 35 1 13 Nisan 5+3 19 Ocak @CinnamonQueen 29 1 - 5+4 @damdamdam 33 1 13 Nisan 5+1 17 Ocak @BurcuRemzi 32 1 29 Mart 4+0 3 Ocak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?