Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    96
Bende yarın gidicem randevuya 6+5 olacak benimde yarın.dualarinizi eksik etmeyin

Doktora git ihmal etme.dusuk tehlikesi varsa ilaca başlar hemen.ama bugün tekrar kan versen iyi olur.

Ya aramızda bir gün var bende haftaya cuma gideceğim 6+6 olacak inşallah. Bende almak istiyorum ama zor dayanıyorum Allah'ın izni ile sağlıkla duyalım inşallah

Benimki de şubatta kürtajla sonuçlanmıştı onda sadece kese vardı bu haftalarda ama bu kez 5+4 de kalp atışı duydum bence seninki de öyle olabilir hemencecik duyar ve sürece için rahat devam edersin inşallah

Benimki de şubatta kürtajla sonuçlanmıştı onda sadece kese vardı bu haftalarda ama bu kez 5+4 de kalp atışı duydum bence seninki de öyle olabilir hemencecik duyar ve sürece için rahat devam edersin inşallah
Ayy inşallah duyarım 5+6 olacak çarşamba günü doktora gittiğimde

Kızlar benim ultrason resmimide bakarmisiniz? Doktorum yolk sac var bir sıkıntı yok kalp atışı için bayramdan sonraya gel dedi. Tecrübeli anneler sizde bı bakarmisiniz

Eklentiler

• IMG20250520135857.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 71
canım güzel haberler ver bize inşallah. Bizim senle her şey çok benzerdi sanki en son betan kaç çıktı kuzucum benim biraz düşük değer olarak merak ettim :)
canım çok sağol ben en 72yle öğrendim 3 gün sonra 483te bıraktım beta baktırmayı 10 gün sonra keseyi görelim demişti doktor. bugün de çok şükür keseyi gördük ama bebeği göremedik bayramdan önce gideceğiz ona da şu an her şey yolunda gayet güzel kese süreç güzel gidiyor dedi

Merhaba programı çok kullanmıyorum o yüzden bilmiyorum. Bu gruba nasıl katılabilirim?
beni de ocak 2026 anneleri grubuna dahil edebilir misiniz? Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…