- 17 Aralık 2024
- 60
- 57
- 3
- 28
Ya bende 26sı özele gidicem ben şey duydum özeldeki aletler ile devlettekiler aynı kalitede değilmiş ondan görünmüyormuş misal ben 5+5 iken devlete gittim keseyi hiç göremedi o kadar bastırdı ki aşırı rahatsız oldum, ertesi gün 5+6 iken özele gittim ultrasonda bastırmadı bile direkt gözüktü çok şaşırdım ama bence cihazla ilgili, haberleşelim yine 26sı gidersenCanım ben dün tesadüfen boş bir randevu bulmuştum başka bir doktora, bu sabah gittim sadece kese gorunuyor dedi kalp atışı icin 2 hafta sonra gel dedi, ben normalde biliyosun 26 veya 27si gidicektim bu seferde beni 3 hazirana attısinirden gülüyorum… yani 2 hafta sonra 2 aylık olcak nerdeyse ya… hadi bir hafta ertelersin de 2 hafta nedir. Zaten hiç ilgili bir doktor değildi oturmam ile kalkmam 30 saniye sürmüştür. Ama ben kararımı verdim 26sı varya o gün özele gidicem. O zaman 7 haftalık oluyorum şansımı denicem. sende 26sı gidiyordun değilmi ümraniye demiştin sanki
26sı da gelmek bilmiyor hemen gelsin sen hangi özele gitceksinnCanım ben dün tesadüfen boş bir randevu bulmuştum başka bir doktora, bu sabah gittim sadece kese gorunuyor dedi kalp atışı icin 2 hafta sonra gel dedi, ben normalde biliyosun 26 veya 27si gidicektim bu seferde beni 3 hazirana attısinirden gülüyorum… yani 2 hafta sonra 2 aylık olcak nerdeyse ya… hadi bir hafta ertelersin de 2 hafta nedir. Zaten hiç ilgili bir doktor değildi oturmam ile kalkmam 30 saniye sürmüştür. Ama ben kararımı verdim 26sı varya o gün özele gidicem. O zaman 7 haftalık oluyorum şansımı denicem. sende 26sı gidiyordun değilmi ümraniye demiştin sanki
Akademi hastanesine gidiyorum çok memnununum doktorundan Nuri HüseyinoğluBen de Kocaelideyim hangi doktora gidiyorsunuz memnun musunuz?
İlk sayfadaTabloyu nerden görüyoruz
Niye bu kadar olumsuz düşünüyorsun canim daha çok küçük.Aksine olumlu ol pozitif düşün bebeğim var oluşacak kalbini dinleyeceğim gibi olumlu şeyler söyle kendineGünaydın kızlar nasılsınız nasıl geçiyor hamişlikbenim çok moralim bozuk yakında bu gruptan ayrılacağım sanırım... çarşamba günü 5+3ken 10 mm kese gördük karından ama içi boştu yolk bile görünmedi. Salı günü tekrar gideceğim. Geçen sefer boş gebelik yaşadım ve sanırım yine aynı şeyleri yaşayacağım
Hayırlısı inşallah az kaldıııYa bende 26sı özele gidicem ben şey duydum özeldeki aletler ile devlettekiler aynı kalitede değilmiş ondan görünmüyormuş misal ben 5+5 iken devlete gittim keseyi hiç göremedi o kadar bastırdı ki aşırı rahatsız oldum, ertesi gün 5+6 iken özele gittim ultrasonda bastırmadı bile direkt gözüktü çok şaşırdım ama bence cihazla ilgili, haberleşelim yine 26sı gidersenhakkımızda hayırlısı olsun zaten 26sını bekleyemiyoruz bi de haziran hiç beklenecek gibi değil evet ümraniyeydi ama özeldeki de 26sına randevu vermişti o yüzden devleti son ana kadar iptal için bekliyordum
26sı da gelmek bilmiyor hemen gelsin sen hangi özele gitceksinn
Sen nereye gidiyorsun?Ben de Kocaelideyim hangi doktora gidiyorsunuz memnun musunuz?
Bir kere yaşadığım için ümitlenemiyorum. Burda da herkesin bu zamanlarda yolk sac ya da bebek gördüğünü okuyorum haliyle pozitif olamıyor insanNiye bu kadar olumsuz düşünüyorsun canim daha çok küçük.Aksine olumlu ol pozitif düşün bebeğim var oluşacak kalbini dinleyeceğim gibi olumlu şeyler söyle kendine
Ben Konak hastanesi Bahar astepeye gidecegim sanirim henuz gitmedim yarin gidecektim ama izindeymis ben de kalp atisi icin baska bi doktora gidecegim sonrasinda bahar hocaya gecerim diye dusunuyorumSen nereye gidiyorsun?
Canım kese 10mm iken görmek çok zor zaten.ben iki hafta önce 4+5 iken gittiğimde kese 9mm di.karindan baktı sadece keseyi gördü.yarin inşallah randevum var kalp atışı için hayirlarla duyarız inşallah.demem o ki sende güzel düşün 10mm de vajinal bile görünmez diye biliyorum.biliyorum çok zor ama güzel düşünmemiz gerek.hepimizin aklından türlü senaryolar geçiyor anksiyete hastası olduk bi çocuk dogurcazBir kere yaşadığım için ümitlenemiyorum. Burda da herkesin bu zamanlarda yolk sac ya da bebek gördüğünü okuyorum haliyle pozitif olamıyor insan
Bir de gebelik kişiye özel bir durum.herkesin süreci farklı ilerliyor,herkesin belirtileri bile farklı öyle düşün.4 haftada kalp atışını duyanda var 8 hafta da duyanda var.asla başkalarıyla kıyaslama kendini.bir kere olumsuz oldu diye hep olacak değil kötü düşünmeBir kere yaşadığım için ümitlenemiyorum. Burda da herkesin bu zamanlarda yolk sac ya da bebek gördüğünü okuyorum haliyle pozitif olamıyor insan
Benim de bir dusugum oldum bundan bı kaç ay önce çok karamsardim ogrendigim ilk andan beri.Sonra gerçekten her şey çok kötü devam etti.Yapma öyle hepimizin kötü tecrübeleri var ama güzel şeyler de bizi bulacak inşallah bebişin seninle ben buna inanıyorum sende inanBir kere yaşadığım için ümitlenemiyorum. Burda da herkesin bu zamanlarda yolk sac ya da bebek gördüğünü okuyorum haliyle pozitif olamıyor insan
Ay kesinlikle katılıyorum.Burda kızların ilk anda öğrendiği beta degeriyle benim 5.haftamda ki beta anca uyuyordu mesela.Ama asla takilmadim.Cunku herkesin vücudu farklı olduğu gibi hormonları vs da farklı.Her kişi kendine özeldir canim M MauveeBir de gebelik kişiye özel bir durum.herkesin süreci farklı ilerliyor,herkesin belirtileri bile farklı öyle düşün.4 haftada kalp atışını duyanda var 8 hafta da duyanda var.asla başkalarıyla kıyaslama kendini.bir kere olumsuz oldu diye hep olacak değil kötü düşünme
Canım kese 10mm iken görmek çok zor zaten.ben iki hafta önce 4+5 iken gittiğimde kese 9mm di.karindan baktı sadece keseyi gördü.yarin inşallah randevum var kalp atışı için hayirlarla duyarız inşallah.demem o ki sende güzel düşün 10mm de vajinal bile görünmez diye biliyorum.biliyorum çok zor ama güzel düşünmemiz gerek.hepimizin aklından türlü senaryolar geçiyor anksiyete hastası olduk bi çocuk dogurcaz
İnşallah kızlar çok sağolunBenim de bir dusugum oldum bundan bı kaç ay önce çok karamsardim ogrendigim ilk andan beri.Sonra gerçekten her şey çok kötü devam etti.Yapma öyle hepimizin kötü tecrübeleri var ama güzel şeyler de bizi bulacak inşallah bebişin seninle ben buna inanıyorum sende inan
Bakma sana akıl verdigime ,aklıma her düşeni nette araştırmaktan ciddi manada ansksiyetem tuttu,nefesim daraliyorİnşallah kızlar çok sağolunaslında bu kadar şey bilmesem daha rahat geçecek zaman. Bu haftada yolk sac gözükürü öğrendiğimden beri böyleyim. Cahillik en büyük mutluluk gerçekten ya
Ayrıca sana 5+3 olduğunu Dr mu söyledi. Kese 10mm iken 4+6 falan olması gerekiyor diye biliyorum .çünkü ben ilk kontrole gittiğimde sat a göre 6+5 dim.ultrasonda 4+5 olduğumu ve 9mm kese olduğunu ve ortalama günde 1mm büyür kese ve Max 20mm de bebek gorunur dedi doktorum.velhasil geç döllenme olmuş benimki seninkide öyle olabilir geriden geliyor olabilir yani.doktor sat a göre değil ultrasona göre ilerleyecek haftan dediİnşallah kızlar çok sağolunaslında bu kadar şey bilmesem daha rahat geçecek zaman. Bu haftada yolk sac gözükürü öğrendiğimden beri böyleyim. Cahillik en büyük mutluluk gerçekten ya
Bide teslim olmak lazım yiyecek ekmeği varsa zaten gelicek he yoksa da yapacak bişey yok olanda bir olmayan da bin hayır vardır diyip kendini alistiracaksin her şey nasipİnşallah kızlar çok sağolunaslında bu kadar şey bilmesem daha rahat geçecek zaman. Bu haftada yolk sac gözükürü öğrendiğimden beri böyleyim. Cahillik en büyük mutluluk gerçekten ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?