Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    2
Ya bende 26sı özele gidicem ben şey duydum özeldeki aletler ile devlettekiler aynı kalitede değilmiş ondan görünmüyormuş misal ben 5+5 iken devlete gittim keseyi hiç göremedi o kadar bastırdı ki aşırı rahatsız oldum, ertesi gün 5+6 iken özele gittim ultrasonda bastırmadı bile direkt gözüktü çok şaşırdım ama bence cihazla ilgili, haberleşelim yine 26sı gidersen hakkımızda hayırlısı olsun zaten 26sını bekleyemiyoruz bi de haziran hiç beklenecek gibi değil evet ümraniyeydi ama özeldeki de 26sına randevu vermişti o yüzden devleti son ana kadar iptal için bekliyordum

26sı da gelmek bilmiyor hemen gelsin sen hangi özele gitceksinn

Günaydın kızlar nasılsınız nasıl geçiyor hamişlik benim çok moralim bozuk yakında bu gruptan ayrılacağım sanırım... çarşamba günü 5+3ken 10 mm kese gördük karından ama içi boştu yolk bile görünmedi. Salı günü tekrar gideceğim. Geçen sefer boş gebelik yaşadım ve sanırım yine aynı şeyleri yaşayacağım

Niye bu kadar olumsuz düşünüyorsun canim daha çok küçük.Aksine olumlu ol pozitif düşün bebeğim var oluşacak kalbini dinleyeceğim gibi olumlu şeyler söyle kendine

Hayırlısı inşallah az kaldııı

26sı da gelmek bilmiyor hemen gelsin sen hangi özele gitceksinn

Altintepe tıp merkezi var oraya gidicem bir arkadaş önerdi, sen nereye gidiyosun

Son düzenleme:
Niye bu kadar olumsuz düşünüyorsun canim daha çok küçük.Aksine olumlu ol pozitif düşün bebeğim var oluşacak kalbini dinleyeceğim gibi olumlu şeyler söyle kendine
Bir kere yaşadığım için ümitlenemiyorum. Burda da herkesin bu zamanlarda yolk sac ya da bebek gördüğünü okuyorum haliyle pozitif olamıyor insan

Kızçelerim günaydın salı günü doktora gittiğimde her şey yolunda yolk sac var kalp atışı için bayram sonrasını bekleyelim dedi testler istedi şeker vs. Ultrason görüntüm nasıl bı bakabilir misiniz? Geçende paylaştım ama fazla gören olmamıştı

Eklentiler

• IMG20250520135857.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 69
Bir kere yaşadığım için ümitlenemiyorum. Burda da herkesin bu zamanlarda yolk sac ya da bebek gördüğünü okuyorum haliyle pozitif olamıyor insan
Canım kese 10mm iken görmek çok zor zaten.ben iki hafta önce 4+5 iken gittiğimde kese 9mm di.karindan baktı sadece keseyi gördü.yarin inşallah randevum var kalp atışı için hayirlarla duyarız inşallah.demem o ki sende güzel düşün 10mm de vajinal bile görünmez diye biliyorum.biliyorum çok zor ama güzel düşünmemiz gerek.hepimizin aklından türlü senaryolar geçiyor anksiyete hastası olduk bi çocuk dogurcaz

Bir de gebelik kişiye özel bir durum.herkesin süreci farklı ilerliyor,herkesin belirtileri bile farklı öyle düşün.4 haftada kalp atışını duyanda var 8 hafta da duyanda var.asla başkalarıyla kıyaslama kendini.bir kere olumsuz oldu diye hep olacak değil kötü düşünme

Benim de bir dusugum oldum bundan bı kaç ay önce çok karamsardim ogrendigim ilk andan beri.Sonra gerçekten her şey çok kötü devam etti.Yapma öyle hepimizin kötü tecrübeleri var ama güzel şeyler de bizi bulacak inşallah bebişin seninle ben buna inanıyorum sende inan

Ay kesinlikle katılıyorum.Burda kızların ilk anda öğrendiği beta degeriyle benim 5.haftamda ki beta anca uyuyordu mesela.Ama asla takilmadim.Cunku herkesin vücudu farklı olduğu gibi hormonları vs da farklı.Her kişi kendine özeldir canim M Mauvee

İnşallah kızlar çok sağolun aslında bu kadar şey bilmesem daha rahat geçecek zaman. Bu haftada yolk sac gözükürü öğrendiğimden beri böyleyim. Cahillik en büyük mutluluk gerçekten ya

Merhaba kızlar SAT 21 Nisan-BAT 18 Mayıs , 21 Mayısta BETA 370 çıktı. Kese ortalama kaç günde gözükür, Doktora ne zaman gitmeliyim. Vajinal ultrasonu istemiyorum. Bana bir yardımcı olabilir misiniz ya

İnşallah kızlar çok sağolun aslında bu kadar şey bilmesem daha rahat geçecek zaman. Bu haftada yolk sac gözükürü öğrendiğimden beri böyleyim. Cahillik en büyük mutluluk gerçekten ya
Bakma sana akıl verdigime ,aklıma her düşeni nette araştırmaktan ciddi manada ansksiyetem tuttu,nefesim daraliyor
Çünkü herşey olumsuz internette yazanlara göre.dedigin gibi cahillik en büyük mutluluk.birde teslimiyet önemli ya dua edip Allah'a teslim olmak gerek.hakkimizda hayırlısını en güzelinden ve kolayindan naslp etsin inşallah

Ayrıca sana 5+3 olduğunu Dr mu söyledi. Kese 10mm iken 4+6 falan olması gerekiyor diye biliyorum .çünkü ben ilk kontrole gittiğimde sat a göre 6+5 dim.ultrasonda 4+5 olduğumu ve 9mm kese olduğunu ve ortalama günde 1mm büyür kese ve Max 20mm de bebek gorunur dedi doktorum.velhasil geç döllenme olmuş benimki seninkide öyle olabilir geriden geliyor olabilir yani.doktor sat a göre değil ultrasona göre ilerleyecek haftan dedi

Bide teslim olmak lazım yiyecek ekmeği varsa zaten gelicek he yoksa da yapacak bişey yok olanda bir olmayan da bin hayır vardır diyip kendini alistiracaksin her şey nasip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…