Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    96
Kızlar ben sat a göre 5+2 hamileyim. Bugün biraz yürümem gerekti ve eve döndüğümde iç çamaşırımda kahverengi pembe karışık leke gördüm çok korkuyorum böyle bir şey yaşayanınız oldu mu?

Ayyy hayırlı olsun kuzucum çok sevindim ben de keseyi gördüm bugün şükür haftaya tekrar çağırdı

Kızlar ben grip oldum Yatak döşek yatıyorum iyi gelebilecek bildiğiniz tecrübe ettiğiniz bitkisel şeyler fırlatın üstüme
Ay bende hasta gibiyim yaaa doktora sordum bugün çok kötü olursan ıhlamur ya da nane limon iç ama karıştırma dedi. İlaç olarak sadece parol

Tabi içmemek daha sağlıklı da sen de ben gibi gebelikten önce en ufak hastalıkta ilaca sarıldıysan ilaçsız toparlamak zor
Gözümün içine içine bakıyor grip ilaçlarım tylolhot larım bi tane içsem hemen iyileşirim öyle sarılırdım ilaca ama işte yavrumun hatrına sabrediyorum

Bu grupda kim kaçıncı hafta da tahmini doğumu gorebilecemiz bı liste olsa herkes gorebilirse güzel olur

Ağrın yoksa bişey olacagını sanmam canım yani şöyle söylebilirim sana eger bir düşük olursa allah korusun aniden bir kan boşalması şiddetli agrı yogun kanama olur . Bu haftalarda bu tür lekeler rahimde bebegin büyümesiyle kendine yer açıyor

Yaşını kaçıncı çocuk olduğunu son adet tarihini gördüysen keseyi kaçıncı haftada gördüğünü, kalp atışı duyduysan ne zaman duyduğunu bir de tahmini doğum tarihini yaz ekleyeyim
1. Çocuk
Sat: 21 Nisan
Kese görülme haftası: 4+2
Tahmini doğum tarihi: 26 Ocak galiba
Beni de ekler misiniz

Kızlar keseyi görenler yine beni etiketleyerek yazsın böyle takip etmem zor oluyor

İnşallah öyledir çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…