Yaş kaç ekliyim listeyeSlm lar 4+1 sürpriz gebelik beta 701 çıktı bugün
3.Gebelik şaşkınım..
Sat=24 nisan
Beklenen doğum =29 ocak
34Yaş kaç ekliyim listeye
Gözükür canım benim 4+6 da gözüktü5. Haftada karindan kese gozukur mu 5+3 teyim ilk kez gidicem
Ayyy hayırlı olsun kuzucum çok sevindim ben de keseyi gördüm bugün şükür haftaya tekrar çağırdıcanım çok sağolben en 72yle öğrendim 3 gün sonra 483te bıraktım beta baktırmayı 10 gün sonra keseyi görelim demişti doktor. bugün de çok şükür keseyi gördük ama bebeği göremedik bayramdan önce gideceğiz ona da şu an her şey yolunda gayet güzel kese süreç güzel gidiyor dedi
Ay bende hasta gibiyim yaaa doktora sordum bugün çok kötü olursan ıhlamur ya da nane limon iç ama karıştırma dedi. İlaç olarak sadece parolKızlar ben grip oldumYatak döşek yatıyorum iyi gelebilecek bildiğiniz tecrübe ettiğiniz bitkisel şeyler fırlatın üstüme
Geçmiş olsun canım sana da. Ben korkumdan parol bile içmiyorum valla ilk 3 ay önemli çünküAy bende hasta gibiyim yaaa doktora sordum bugün çok kötü olursan ıhlamur ya da nane limon iç ama karıştırma dedi. İlaç olarak sadece parol
Tabi içmemek daha sağlıklı da sen de ben gibi gebelikten önce en ufak hastalıkta ilaca sarıldıysan ilaçsız toparlamak zorGeçmiş olsun canım sana da. Ben korkumdan parol bile içmiyorum valla ilk 3 ay önemli çünkü
Gözümün içine içine bakıyor grip ilaçlarım tylolhot larımTabi içmemek daha sağlıklı da sen de ben gibi gebelikten önce en ufak hastalıkta ilaca sarıldıysan ilaçsız toparlamak zor
Liste nerde
Ben kortizonlu göz damlası kullanmak zorundayım göz dr u izin verdi reçete de hamileler kullanamaz yazıyor Of kullanmak zorundayım ne yapcam bilmiyorumGeçmiş olsun canım sana da. Ben korkumdan parol bile içmiyorum valla ilk 3 ay önemli çünkü
Ağrın yoksa bişey olacagını sanmam canım yani şöyle söylebilirim sana eger bir düşük olursa allah korusun aniden bir kan boşalması şiddetli agrı yogun kanama olur . Bu haftalarda bu tür lekeler rahimde bebegin büyümesiyle kendine yer açıyorKızlar ben sat a göre 5+2 hamileyim. Bugün biraz yürümem gerekti ve eve döndüğümde iç çamaşırımda kahverengi pembe karışık leke gördüm çok korkuyorum böyle bir şey yaşayanınız oldu mu?
Ağrın yoksa bişey olacagını sanmam canım yani şöyle söylebilirim sana eger bir düşük olursa allah korusun aniden bir kan boşalması şiddetli agrı yogun kanama olur . Bu haftalarda bu tür lekeler rahimde bebegin büyümesiyle kendine yer açıyor
Ama yinede doktoruna yazabilirsin takviye verebilirKızlar ben sat a göre 5+2 hamileyim. Bugün biraz yürümem gerekti ve eve döndüğümde iç çamaşırımda kahverengi pembe karışık leke gördüm çok korkuyorum böyle bir şey yaşayanınız oldu mu?
Var zaten ilk sayfada konu başlığının altında tablo varBu grupda kim kaçıncı hafta da tahmini doğumu gorebilecemiz bı liste olsa herkes gorebilirse güzel olur
1. ÇocukYaşını kaçıncı çocuk olduğunu son adet tarihini gördüysen keseyi kaçıncı haftada gördüğünü, kalp atışı duyduysan ne zaman duyduğunu bir de tahmini doğum tarihini yaz ekleyeyim
Çok sevindim 6+2 diye ekledim keseyi doğru muAyyy hayırlı olsun kuzucum çok sevindim ben de keseyi gördüm bugün şükür haftaya tekrar çağırdı
Ay pardon senin değilmiş yanlış okumuşumÇok sevindim 6+2 diye ekledim keseyi doğru mu
İnşallah öyledir çok teşekkür ederimAğrın yoksa bişey olacagını sanmam canım yani şöyle söylebilirim sana eger bir düşük olursa allah korusun aniden bir kan boşalması şiddetli agrı yogun kanama olur . Bu haftalarda bu tür lekeler rahimde bebegin büyümesiyle kendine yer açıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?