- 1 Mayıs 2025
- 207
- 70
- 13
- 27
Yolk sac keseside oluşmuş dedi ama göremedim benKesenin şekli boyutu normale benziyor canım
Çok sevindim canım 6 haftalık mı şuanay kesemizi gördük bugün şükür çok teşekkür ederim hepimiz güzel haberler alalım inşallahsat a göre baktığımda 7 hafta gözüküyordu ama 6 haftalık kesem sanırım geç döllenme oldu
Bende dün mide bulantısından duramadığım için acile gittim. Muayane etti karından baktı sadece kese var görünüyor, benim haftam normalde 5+5'ti dün ama 7+3 görünüyor. Ama kesenin içimden hiç bi şekilde bebek göremedim dedi. Asistandı büyük ihtimalle. Dünden beri içim içimi yiyor pazartesi kadın doğuma randevum var beklemeden doktora mı gitsem diye sonra oluruna bıraktım, en iyisini rabbim bilir. Sağlıklıysa kavuşmak nasip olsun ne diyelim :) üzme sende kendini, bu kadar hırpalama. İlk haftalarda gayet normal bence. Gerçekten ilk gebelik cahillik dönemiymiş ve bence en iyi dönemmiş. 2. Çocuğum olacak nasip olursa en ince ayrıntıyı araştırasım geliyorGünaydın kızlar nasılsınız nasıl geçiyor hamişlikbenim çok moralim bozuk yakında bu gruptan ayrılacağım sanırım... çarşamba günü 5+3ken 10 mm kese gördük karından ama içi boştu yolk bile görünmedi. Salı günü tekrar gideceğim. Geçen sefer boş gebelik yaşadım ve sanırım yine aynı şeyleri yaşayacağım
Bu resimde boy ölçümü yapmış ya o yüzden göremiyoruz net bir şekilde ama eğer ultrason resmini verdiyse oradan bakınca görebilirsinYolk sac keseside oluşmuş dedi ama göremedim ben
evet canımAmin insallahözele mı gitmiştin bugün?
çok sağol canım evet 6 haftalıkmışımÇok sevindim canım 6 haftalık mı şuan
Ben kafeinsiz kahve tuketiyorum sut tozu yerine normal sutle yapiyorum ama onun da hepsini bitirmemeye calisiyorumKizlar türk kahvesi veya kafein işini nasıl yapıyorsunuz ben sanırım bagimliyim azaltmaya calisiyorum
Bende 5+6da gideceğim yarın doktora çok heyecanlıyımmmmAyy inşallah duyarım5+6 olacak çarşamba günü doktora gittiğimde
Bende 5+6 da sadece keseyi gorebildim karindan bana da 15 gun sonra gel dediBugün 6+1 di sadece keseyi gorebildik kalp atışı için iki hafta sonra gel dedi fazla degilmi
Ara ara ağrı ve sancılar oluyor normal birşey diye biliyorum rahim genişliyormuşKizlar benim kasığımda sol tarafta 2 gündür ağrı oluyor. 26 sında randevum vardı yarına çektim inşallah kötü bir şey yoktur. Kasik ağrısı olan varmı aranızda benim gibi
İnşallah güzel haberlerle dönelim hastanedenBende 5+6da gideceğim yarın doktora çok heyecanlıyımmmminşallah duyarız kalp atışını
Dualarımdasın canımKizlar benim gibi bebek kiyafeti biberon emzik alan var mi? ilk alisverisimi yaptim ve beni asiri mutlu ettiiiiii :) erken biliyorum ama napim moralimi max tutmaya calisiyorum kalp atisi oncesi cok korkuyorum ve heyecanlitim haftaya cuma randevumuz var... 6+5 olacagim o gun. dua edin bana kalp atisi ciksin
Allah razı olsun canım benim de dualarım her birimizleDualarımdasın canım
Yaşını kaçıncı çocuk olduğunu son adet tarihini gördüysen keseyi kaçıncı haftada gördüğünü, kalp atışı duyduysan ne zaman duyduğunu bir de tahmini doğum tarihini yaz ekleyeyimMerhaba programı çok kullanmıyorum o yüzden bilmiyorum. Bu gruba nasıl katılabilirim?
beni de ocak 2026 anneleri grubuna dahil edebilir misiniz? Teşekkür ederim
Benim 5. Haftada cok oluyordu sadece sol kasığımda nerdeyse 1 hafta sürdü, çok korkmuştum hatta ama doktora gittiğimde bir sorun yok olabilir dedi… için rahat olsun inşallah birsey yokturKizlar benim kasığımda sol tarafta 2 gündür ağrı oluyor. 26 sında randevum vardı yarına çektim inşallah kötü bir şey yoktur. Kasik ağrısı olan varmı aranızda benim gibi
Yaşını kaçıncı çocuk olduğunu son adet tarihini gördüysen keseyi kaçıncı haftada gördüğünü, kalp atışı duyduysan ne zaman duyduğunu bir de tahmini doğum tarihini yaz ekleyeyim
Önceden de olmuştu doktor normal dedi dediğin gibi ama 2 gündür daha şiddetli oldu o yüzden tedirgin oldum bakalım yarın gidecem doktoraAra ara ağrı ve sancılar oluyor normal birşey diye biliyorum rahim genişliyormuş
Benimde 2 gündür biraz şiddetli oldu öncekiler gibi değil inşallah bir şey yokturBenim 5. Haftada cok oluyordu sadece sol kasığımda nerdeyse 1 hafta sürdü, çok korkmuştum hatta ama doktora gittiğimde bir sorun yok olabilir dedi… için rahat olsun inşallah birsey yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?