Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    96
Bende dün mide bulantısından duramadığım için acile gittim. Muayane etti karından baktı sadece kese var görünüyor, benim haftam normalde 5+5'ti dün ama 7+3 görünüyor. Ama kesenin içimden hiç bi şekilde bebek göremedim dedi. Asistandı büyük ihtimalle. Dünden beri içim içimi yiyor pazartesi kadın doğuma randevum var beklemeden doktora mı gitsem diye sonra oluruna bıraktım, en iyisini rabbim bilir. Sağlıklıysa kavuşmak nasip olsun ne diyelim :) üzme sende kendini, bu kadar hırpalama. İlk haftalarda gayet normal bence. Gerçekten ilk gebelik cahillik dönemiymiş ve bence en iyi dönemmiş. 2. Çocuğum olacak nasip olursa en ince ayrıntıyı araştırasım geliyor

Kizlar benim kasığımda sol tarafta 2 gündür ağrı oluyor. 26 sında randevum vardı yarına çektim inşallah kötü bir şey yoktur. Kasik ağrısı olan varmı aranızda benim gibi

Kizlar benim kasığımda sol tarafta 2 gündür ağrı oluyor. 26 sında randevum vardı yarına çektim inşallah kötü bir şey yoktur. Kasik ağrısı olan varmı aranızda benim gibi
Ara ara ağrı ve sancılar oluyor normal birşey diye biliyorum rahim genişliyormuş

Dualarımdasın canım

Merhaba programı çok kullanmıyorum o yüzden bilmiyorum. Bu gruba nasıl katılabilirim?

beni de ocak 2026 anneleri grubuna dahil edebilir misiniz? Teşekkür ederim
Yaşını kaçıncı çocuk olduğunu son adet tarihini gördüysen keseyi kaçıncı haftada gördüğünü, kalp atışı duyduysan ne zaman duyduğunu bir de tahmini doğum tarihini yaz ekleyeyim

Benim 5. Haftada cok oluyordu sadece sol kasığımda nerdeyse 1 hafta sürdü, çok korkmuştum hatta ama doktora gittiğimde bir sorun yok olabilir dedi… için rahat olsun inşallah birsey yoktur

Yaşını kaçıncı çocuk olduğunu son adet tarihini gördüysen keseyi kaçıncı haftada gördüğünü, kalp atışı duyduysan ne zaman duyduğunu bir de tahmini doğum tarihini yaz ekleyeyim

Slm lar 4+1 sürpriz gebelik beta 701 çıktı bugün

3.Gebelik şaşkınım..
Sat=24 nisan
Beklenen doğum =29 ocak

Ara ara ağrı ve sancılar oluyor normal birşey diye biliyorum rahim genişliyormuş
Önceden de olmuştu doktor normal dedi dediğin gibi ama 2 gündür daha şiddetli oldu o yüzden tedirgin oldum bakalım yarın gidecem doktora

Benim 5. Haftada cok oluyordu sadece sol kasığımda nerdeyse 1 hafta sürdü, çok korkmuştum hatta ama doktora gittiğimde bir sorun yok olabilir dedi… için rahat olsun inşallah birsey yoktur
Benimde 2 gündür biraz şiddetli oldu öncekiler gibi değil inşallah bir şey yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…