Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    181
Bugun kontrolum vardı 36+5.. haftaya sezaryen gunu belirleyelim dedı. Ayın 1 ınde 2300 dü bugun 2600 olmus hıc kılo almamıs bi hata yoksa ... mınyon olcak heralde dedi... 2 haftada Max 3 kg falan olcak heralde. O da olursa. Boyunu sormayı bile unuttum...

Benim ki de 2900 ama ultrasona güvenme derim kızıma doğumdan yarım saat önce 2900 civarı doğacak dediler 3300 doğdu. Belli olmuyor yani şimdi de minyon falan diyor çok umursamıyorum minyon bile olsalar doğunca toparlıyorlar önemli olan ciğer gelişimi

Ay hiç belli olmuyor o kiminle konuşsam 2. Hep erken gelmiş
Ay yazık ya o ıkınma hissi gelince ıkınma demekle ıkınılmıyor sanki. O his gelince istedikleri kadar ıkınma desinler ıkınıyorsun zaten. Bu sefer çok oyalanmayı düşünmüyorum zaten.
Yani fazla oyalanmazsın diye düşünüyorum bende ama diyorum ya 10 15 dk önce doğurmuyosun deyipte 10 15 dk sonra tam açıklım sağlanmasıda ayrı garip. Doktor yetişememiş doğuma sen düşün, hemşireler doğurtmuş kadını
Maalesef böyle hikaye çok duydum ya. Bende sezeryan olmasına rağmen direk ayaklanmıştım. Hatta herkes bana sen sezeryan olduğuna emin misin diye sormuştu.
1 hafta sonra bisiklete biniyordum düşün bunda yine aynı olur muyum bilemiyorum, her çocuk kendine has birazda ‍♂
Bana alerji profesoru grip asisi gibi seyleri asla onermedi daha da tetikliyormus nedense o yuzden hic dusunemedim o secenegi
Aa ilk kez senden duyuyorum. Gerçi ben aile hekimine yaptırdım, profa falan sormadım alerjimde olmadığı için

Haftaya sezeryanla mı alıcak yoksa 38 + falan mı vericek günü acaba. Gerçi neredeyse 37 haftandasında, ciğer gelişimi nasıl önemli olan o aslında. Ama üzülme doğunca toparlar

Haftaya sezeryanla mı alıcak yoksa 38 + falan mı vericek günü acaba. Gerçi neredeyse 37 haftandasında, ciğer gelişimi nasıl önemli olan o aslında. Ama üzülme doğunca toparlar
Haftaya gel gün belirleyelim dedi tersti 2 hafta önce. 3 gün önce cok acıtarak harekett etti dönmüş yani bugün oyleydi asagıda baya. Kanala gırer de dogarsa diye heralde 38+ daha uygunmus.

İnsallah dediğin gibi hatalıdır. Normal bebek kılosu dıyo 2700 den sonra dogan her bebek normal bebek dıyo saglıgı onemlı falan fılan biliyorum aslında... da Sanki oglumda herseye dikkat ettim cerezımemeyveme yedıgıme sporuma uykuma.. bunda kuru ekmekle gunum gectıgı oldu ılık 6 ay bulantıdan sımdı de mıde asıdınden her gün WC deyım.... bakamamısım gibi hissettim ne bıleyım bı garipti..

Oyle dusunme
Bende oglumda vitaminlerimi ictim bunda icemiyorum neden bilmiyorum
Hergun tahin pekmeze muz batirir yerdim falan
4 kgyu geccek diyorlardi 3600 dogdu
Kizda oglan kadar bakmadim kendime firsat olmadi
Ama mesela doktorum 32de gittigimde 2400kgsu su an dogsa bile sorun olmaz demisti
Rahat ol kilolu bile dogsalar ilk haftalar kilo kaybediyorlar zaten
2 aya anca toparliyorlar
Dogum da yaklasti ya duygularin karmasik su an
Benimde oyle
Bazen enerjik bazen depresif oluyorum
Bi an once dogurmak istiyorum bi yandan
Bi yandan da dogumdan sonra yogun tempolu olacagim diye darlaniyorum
Gunlerdir belimin agrisindan uyuyamiyorum su an bile felaket
3 4 aya toparlicaz ins

Haftaya gel gün belirleyelim dedi tersti 2 hafta önce. 3 gün önce cok acıtarak harekett etti dönmüş yani bugün oyleydi asagıda baya. Kanala gırer de dogarsa diye heralde 38+ daha uygunmus.
Kendini kötü hissetme canım, her gebelik aynı olmuyor ki ‍♂ annelik içgüdüsü birazda, diğerinde elimden geleni yaptım bunda neden eksik gibi oluyorsun anlayabiliyorum. Ama doğuncada toparlar öyle düşün. Sen iyiyi düşün ki iyi olsun

Şu olaylar bi bitsin düzelicez inşallah be

Saat 05:00 oldu gözümü kırpmadım ne tarafa dönsem tekme yiyorum. Uykusuzluk mahfetti beni artık girip yazılanları okuyayım dedim.
Bende uyuyamadim msjlara bakayim dedim sonra baktim en son sen yazmissin ismine tikladim ekim annelerine kadar gitmissin okuya okuya guldum iyice acildi uykum sdfghk

Hafta sonu ciğer geliştirici vurulduğunda 270lere çıktı tokluğum açlığın 150den aşağı inmiyodu. Tansiyonumda yükseldi. Hem tansiyon ilacı hem insülin kullanmaya başladım bi de. O kadar korktum ki bi acil doktoru, 2 kadın doğum doktoru, 1 dahiliye doktoru, 1 eczacı durumu anlatıp sorun olmadığını normal olduğunu anlattı bana. Hepsi de aynı cümleyi kurdu "stres şekerinde tansiyon gibi etkiler, yükseltir. Evet iğne yükseltir ama stresinde durumu kötüleştiriyor" özetle sen stres olduğun için istesende düşüremeyecekler muhtemelen ihtiyacın olandan çok insülin alıyor olacaksın. Evde takip etmek durumu daha iyi gerçekten. Ama doktorun tepkisi çok yanlış. Başından atmış bildiğin

Çok bebeğe özel ieyler bunlar. Elinde pstlama ihtimali var. Ben oğlumda Prima premium care olanla başladım, sleepy denedik bi kaç ay sonra molfixe geçtim onla da kapattık. O yüzden şimdi yine Molfix aldım Prima hem pahalı hem ne hikmetse marketlerde de her zaman eşimin altında bulamıyorum. Stok sıkıntısı yaşadığım bi hikayem var başıma gelmesin bi daha

Kullanım uzunluğu bebeğe göre değişir oğlum zayıf yapılı bi çocuk olmasına rağmen erken doğdu bi de 1-2 ay 1 numara sonra 2-3-4 geçişi çok hızlı oldu en az 6 ay muhtrmelen daha fazl 4 kullandık. Bakma bezlerr 1 numaraya süt sınır 5 kilo yazıyor. Ama kalıp çok önemli. Sleepy baby turco kalıpları dar. Molfix bu konuda en iyi beden boyuna sahip uyum konusunda. Primada premium care iyi ama normali sorun oldu. Molfix tam beden olmasına rağmen onda bile üst sınır 5se 4 kiloda falan 2 numaraya geçiş gerekiyor. Sleepyde 2-5 kilo yazar sen bunu anca 1-3 arası bebekte kullanırsın gibi bi durum öyle analtıyım.

Islak mendil ben bu sefer onu buldum aldım e bebekte 18li koli unibaby yenidoğan. Molfixin izotonik sulusunu görseydim onu alırdım yoktu. Oğlumda ikisini de kullandım diğer markalarıda denemiştim bu ikisi iyiydi. Bebeğin cildi hassassa sorun varsa pamuğa mecbursunuz zaten ama her zaman ulacağın stok yapman gerekmeyen bi yerdeysen bi paket alıp deneyimleyip duruma göre stoklarsın.

Bir sorum daha var anne yanı beşik alanlar ne zaman kuracaksınız? Kaçıncı hafta kurmalıyız şimdiden toz olur diye kurmuyoruz.
Benimki Park yatak olcak. Kurulumu basit olduğundan en son dk bile kurarım dedim ama çarşaf vs her şeyi ütüleyip kaldırdım. Alıp sereceğim. Eğer kolay kurulan bi modelse hiç acele etmenize gerek yok. Dediğin gibi toz oluyor

Üzülme hiç streslenme kilo almayışı üzücü olabilir ama 48 cm 2470 Gr 36+4te Doğan bi bebeğim var. Şimdi 3 yaşında 16 kilo

Kızlar detaylı doppler yapılacak ama malesef ters akım başlamış kabaca dopplerle bakınca öyle söyledi doktorum. 2026yı görecek miyiz, 34+0 olacak mıyız çok merak ediyorum gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…