Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    96
Kızlar listeyi son adet tarihine göre sıraladım böylece kendi günümüze yakın olanları daha kolay görüp takip edebiliriz, kim ne zaman muayene olmuş ne görmüş böyle daha rahat olur gibi geldi Güncelleme sebebiyle listeye göz atmanızı tavsiye ederim bir yanlışlık yaptıysam düzelteyim

Ya harikasın çok büyük emek veriyorsun teşekkür ederiz

Eline sağlık bencede böyle takibi daha rahat olmuş

kızlar selam , hamileliğiniz de ek takviye ilaç vs alıyor musunuz doktorum bana sadece folik verdi kullananlar varsa paylaşırsa sevinirim

Ellerine sağlık

Kalp atışını duyduk bugün çok şükür kizlar 7. Haftadasin dedi doktor. Kasık ağrılarım içinde normal hiç bir sıkıntı yok dedi maşallah
Çok sevindim doktorum bana bir sonraki randevuyu 10. Haftama verdi ben sanırım kalp atışını ve bebişi o zaman görebilicem

Kizlar çok kötüyüm.az önce Dr dan çıktık.karindan baktı bebeği göremedi.vajinal baktı bebek ve yolk saç göründü ama kalp atışı hiçbir şekilde duyulmadı.6+1 ölçtü günü.birkac gün daha bekleyelim bebek yolk saç dan ayrılmamış henüz dedi.ama ben çok yıkıldım ağlamaktan helak oldum.benim gibi olup sonradan duyan varmı

Canım bence sakin ol, ters bir durum olsa doktor bunu sana açıklardı. Demekki karşılaşılan bir durum. Tedirginliğini anlıyorum ama Allahın izniyle sıkıntılı bir durum yok inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…