Doktoruna danış Bnmde öyleydi kese alanında kanama çıktı şuan iğne ve hap kullanıyorumİnşallah öyledir çok teşekkür ederim
Yinede doktoruna sorabilirsin canım ben doktor degilim net bişey dimek istemem o yüzdenİnşallah öyledir çok teşekkür ederim
Ya harikasınKızlar listeyi son adet tarihine göre sıraladım böylece kendi günümüze yakın olanları daha kolay görüp takip edebiliriz, kim ne zaman muayene olmuş ne görmüş böyle daha rahat olur gibi geldiGüncelleme sebebiyle listeye göz atmanızı tavsiye ederim bir yanlışlık yaptıysam düzelteyim
Çok teşekkür ederimmYa harikasınçok büyük emek veriyorsun teşekkür ederiz
Baktim ama orda da goremedim benultrason resmin varsa belki gözükür onda minik yuvarlak bişey
Eline sağlıkKızlar listeyi son adet tarihine göre sıraladım böylece kendi günümüze yakın olanları daha kolay görüp takip edebiliriz, kim ne zaman muayene olmuş ne görmüş böyle daha rahat olur gibi geldiGüncelleme sebebiyle listeye göz atmanızı tavsiye ederim bir yanlışlık yaptıysam düzelteyim
Hocam size hic kan sulandirici vs verdi mi doktor geriden geldigi icinHerkese selamm sat 1 nisan7+3 ama usg 6+4 olarak gösteriyor. Tahmini doğum aslında 6 ocak ama bakalım artık daha çok küçüğüz
Ellerine sağlıkKızlar listeyi son adet tarihine göre sıraladım böylece kendi günümüze yakın olanları daha kolay görüp takip edebiliriz, kim ne zaman muayene olmuş ne görmüş böyle daha rahat olur gibi geldiGüncelleme sebebiyle listeye göz atmanızı tavsiye ederim bir yanlışlık yaptıysam düzelteyim
Ben bölgeye gidicem ama orada devam etmicem 1 aylık geçici gibiHayırlısı inşallah az kaldııı
Altintepe tıp merkezi var oraya gidicem bir arkadaş önerdi, sen nereye gidiyosun
Ben de öyleyiiiiiimmmmmKızlar benim gibi aşırı yorgun ve uykulu hisseden var mı akşam 9-10 da uyuyup sabah 6 gibi uyanıyorum kolum bile kalkmıyor
Çok sevindimKalp atışını duyduk bugün çok şükür kizlar 7. Haftadasin dedi doktor. Kasık ağrılarım içinde normal hiç bir sıkıntı yok dedi maşallah
Canım bence sakin ol, ters bir durum olsa doktor bunu sana açıklardı. Demekki karşılaşılan bir durum. Tedirginliğini anlıyorum ama Allahın izniyle sıkıntılı bir durum yok inşallahKizlar çok kötüyüm.az önce Dr dan çıktık.karindan baktı bebeği göremedi.vajinal baktı bebek ve yolk saç göründü ama kalp atışı hiçbir şekilde duyulmadı.6+1 ölçtü günü.birkac gün daha bekleyelim bebek yolk saç dan ayrılmamış henüz dedi.ama ben çok yıkıldım ağlamaktan helak oldum.benim gibi olup sonradan duyan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?