Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    96
Canım bence sakin ol, ters bir durum olsa doktor bunu sana açıklardı. Demekki karşılaşılan bir durum. Tedirginliğini anlıyorum ama Allahın izniyle sıkıntılı bir durum yok inşallah
Sordum böyle bir durumla karsilasiyormusunuz diye çok dedi ama benim içim içimi yiyor işte.normalde de panik ve stresli biriyim zaten.cikip birileri bende boyleydim ama duydum atışı dese içim rahatlayacak

Sordum böyle bir durumla karsilasiyormusunuz diye çok dedi ama benim içim içimi yiyor işte.normalde de panik ve stresli biriyim zaten.cikip birileri bende boyleydim ama duydum atışı dese içim rahatlayacak
Merhaba canım. Perşembe günü gittiğim doçent boş kese olabilir kalp atışı görünmüyor dedi bana. Cuma gittiğim doktor kalp atışlarını dinletti bir kaç saniye bangır bangırdı. Zor ama umutsuzluğa kapılma lütfen.

Yani bir günde bile değişebiliyor mu herşey bu kadar .umut oldunuz gerçekten canım kizlar

Sen kaç haftaliktin canım gittiğinde

Benim 6+4 te kalp atışı duyulmadı 2 hafta sonra gel dedi… bu kadar üzülme derim.. sabretmek gerekiyor doktor sana olumsuz birsey dememiş sanki.

Kızlar selam perşembe günü kalp atışı için randevum var 5+4 te keseyi yolk sac ve bebeği gördük çok şükür perşembe 7+5 olacak kalp atışı duyulur mu çok korkuyorum bi sorun var mı diye herhangi bi leke kanama şiddetli ağrı vs yok sizin tecrübeleriniz nasıldı çok stres yaptım

Benimde pazartesi komtrolüm var, kalp atışı duymayı bekliyorum nasip olursa. Geçen acile gittiğimde kalpmatışınıda bebeğide görememişlerdi nasip kısmet diyelim vardır herşeyde bi hayır bence duyulur 7+5 neredeyse 8 haftalık olacak, sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun

Benim 6+4 te kalp atışı duyulmadı 2 hafta sonra gel dedi… bu kadar üzülme derim.. sabretmek gerekiyor doktor sana olumsuz birsey dememiş sanki.
Ah bir sakin kalabilsem canım psikolojim berbat.bunlari bi başkası dese bana sacmaliyorsun daha cok erken diye azarlarim ama kendi söküğümu dikemiyorum aklım beni terkediyor resmen

Benim durumumda seninkine benzer ben doktora 7+3 te gittim kalp kese bebişi görmek için sadece kese gördük keseyi ölçtü 6+0 çıktı nerdeyse arada 8 gün var bayramdan sonraya sabredebilirsen gidicem öncesinde gidip görmek bende çok istiyorum herşey yolundamı diye doktor net konusmadı geç döllenme büyük ihtimalle dedi o kadar devlette zaten 5 dk az dürede musyne olunuyo payıma bu düştü

Başka bir doktora daha gitseydin canım.kac mm dedi kese foto falan veriyirlarmi devlette hiç gitmedim bilmiyorum .varsa fotosunu atar mısın canım

Kızlaaaar müjdee sayfayı devraldım, herkes konunun başındaki tablo için gerekli bilgileri yazsın listeye ekleyeyim sizleri

Yaş - kaçıncı çocuk - sat - kese - kalp atışı bilgilerinizi gönderin
26 yaş
İlk çocuk
Sat/20 nisan
Salı günü kese görmeye gideceğim

Ben 8. Haftada duymuştum kalp atışını. Ve 4. Haftadan itibaren neredeyse her hafta doktora gidiyordum. Benim için de sıkıntılı bir dönemdi.
O yüzden bu gebeliğimde hâlâ gitmedim. Bu hafta 8. Hafta olacak bu hafta gidecem. Kendini yıpratırsan hiç bişey yokken bebeğe zarar verebilirsin. Sakin ol, umutlu ol.

Kızlar doktorum biz sade şeyleri sevmeyiz dedi. Düz folik asiti bırak bunu kullan dedi. Başka kullanan var mı? Bazı doktorlar sanırım 3 aydan sonra multivitamin başlatıyormuş. Acaba zararı mı oluyor? Aslında içmeye başladığımdan beri halsizliğimi aldı gibi. Var mı başka kullanan?

bana da imom omega verdi içeriği aynı seninkiyle hatta benimki tüp bebek düşük riskli bir gebelik olmasına rağmen başlattı yani hiçbir zararı yok korkma

bana da imom omega verdi içeriği aynı seninkiyle hatta benimki tüp bebek düşük riskli bir gebelik olmasına rağmen başlattı yani hiçbir zararı yok korkma
Tamam canım çok teşekkür ederim bazı yerlerde 3 ay olmadan takviye vermiyor doktorum diye yazılar okudum da insan bu dönemde çok pinpirikli oluyor ya içime bi kuşku düştü

Tamam canım çok teşekkür ederim bazı yerlerde 3 ay olmadan takviye vermiyor doktorum diye yazılar okudum da insan bu dönemde çok pinpirikli oluyor ya içime bi kuşku düştü
çok iyi anlıyorum seni aklıma o kadar saçma sapan sorular geliyo ki buraya yazmaya utanıyorum chatCPT uygulaması indirdim çok faydası oldu bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…