- 2 Mayıs 2025
- 81
- 39
- 3
- 35
Sordum böyle bir durumla karsilasiyormusunuz diye çok dedi ama benim içim içimi yiyor işte.normalde de panik ve stresli biriyim zaten.cikip birileri bende boyleydim ama duydum atışı dese içim rahatlayacakCanım bence sakin ol, ters bir durum olsa doktor bunu sana açıklardı. Demekki karşılaşılan bir durum. Tedirginliğini anlıyorum ama Allahın izniyle sıkıntılı bir durum yok inşallah
Merhaba canım. Perşembe günü gittiğim doçent boş kese olabilir kalp atışı görünmüyor dedi bana. Cuma gittiğim doktor kalp atışlarını dinletti bir kaç saniye bangır bangırdı. Zor ama umutsuzluğa kapılma lütfen.Sordum böyle bir durumla karsilasiyormusunuz diye çok dedi ama benim içim içimi yiyor işte.normalde de panik ve stresli biriyim zaten.cikip birileri bende boyleydim ama duydum atışı dese içim rahatlayacak
Yani bir günde bile değişebiliyor mu herşey bu kadar .umut oldunuz gerçekten canım kizlarMerhaba canım. Perşembe günü gittiğim doçent boş kese olabilir kalp atışı görünmüyor dedi bana. Cuma gittiğim doktor kalp atışlarını dinletti bir kaç saniye bangır bangırdı. Zor ama umutsuzluğa kapılma lütfen.
Sen kaç haftaliktin canım gittiğindeMerhaba canım. Perşembe günü gittiğim doçent boş kese olabilir kalp atışı görünmüyor dedi bana. Cuma gittiğim doktor kalp atışlarını dinletti bir kaç saniye bangır bangırdı. Zor ama umutsuzluğa kapılma lütfen.
Benim 6+4 te kalp atışı duyulmadı 2 hafta sonra gel dedi… bu kadar üzülme derim.. sabretmek gerekiyor doktor sana olumsuz birsey dememiş sanki.Kizlar çok kötüyüm.az önce Dr dan çıktık.karindan baktı bebeği göremedi.vajinal baktı bebek ve yolk saç göründü ama kalp atışı hiçbir şekilde duyulmadı.6+1 ölçtü günü.birkac gün daha bekleyelim bebek yolk saç dan ayrılmamış henüz dedi.ama ben çok yıkıldım ağlamaktan helak oldum.benim gibi olup sonradan duyan varmı
7 hafta programa göre ultrasonda 6+4 çıktıYani bir günde bile değişebiliyor mu herşey bu kadar .umut oldunuz gerçekten canım kizlar
Sen kaç haftaliktin canım gittiğinde
Benimde pazartesi komtrolüm var, kalp atışı duymayı bekliyorum nasip olursa. Geçen acile gittiğimde kalpmatışınıda bebeğide görememişlerdi nasip kısmet diyelim vardır herşeyde bi hayırKızlar selam perşembe günü kalp atışı için randevum var 5+4 te keseyi yolk sac ve bebeği gördük çok şükürperşembe 7+5 olacak kalp atışı duyulur mu çok korkuyorum bi sorun var mı diye herhangi bi leke kanama şiddetli ağrı vs yok sizin tecrübeleriniz nasıldı çok stres yaptım
Ah bir sakin kalabilsem canım psikolojim berbat.bunlari bi başkası dese bana sacmaliyorsun daha cok erken diye azarlarim ama kendi söküğümu dikemiyorum aklım beni terkediyor resmenBenim 6+4 te kalp atışı duyulmadı 2 hafta sonra gel dedi… bu kadar üzülme derim.. sabretmek gerekiyor doktor sana olumsuz birsey dememiş sanki.
O zaman umudumu yitirmemeliyim kuzum.ne güzel rabbim seni sevindirmis beni de sevindirir inşallah7 hafta programa göre ultrasonda 6+4 çıktı
Benim durumumda seninkine benzer ben doktora 7+3 te gittim kalp kese bebişi görmek için sadece kese gördük keseyi ölçtü 6+0 çıktı nerdeyse arada 8 gün var bayramdan sonraya sabredebilirsen gidicem öncesinde gidip görmek bende çok istiyorum herşey yolundamı diye doktor net konusmadı geç döllenme büyük ihtimalle dedi o kadar devlette zaten 5 dk az dürede musyne olunuyo payıma bu düştüKizlar çok kötüyüm.az önce Dr dan çıktık.karindan baktı bebeği göremedi.vajinal baktı bebek ve yolk saç göründü ama kalp atışı hiçbir şekilde duyulmadı.6+1 ölçtü günü.birkac gün daha bekleyelim bebek yolk saç dan ayrılmamış henüz dedi.ama ben çok yıkıldım ağlamaktan helak oldum.benim gibi olup sonradan duyan varmı
Başka bir doktora daha gitseydin canım.kac mm dedi kese foto falan veriyirlarmi devlette hiç gitmedim bilmiyorum .varsa fotosunu atar mısın canımBenim durumumda seninkine benzer ben doktora 7+3 te gittim kalp kese bebişi görmek için sadece kese gördük keseyi ölçtü 6+0 çıktı nerdeyse arada 8 gün var bayramdan sonraya sabredebilirsen gidicem öncesinde gidip görmek bende çok istiyorum herşey yolundamı diye doktor net konusmadı geç döllenme büyük ihtimalle dedi o kadar devlette zaten 5 dk az dürede musyne olunuyo payıma bu düştü
26 yaşKızlaaaar müjdee sayfayı devraldım, herkes konunun başındaki tablo için gerekli bilgileri yazsın listeye ekleyeyim sizleri
Yaş - kaçıncı çocuk - sat - kese - kalp atışı bilgilerinizi gönderin
Ben 8. Haftada duymuştum kalp atışını. Ve 4. Haftadan itibaren neredeyse her hafta doktora gidiyordum. Benim için de sıkıntılı bir dönemdi.Kizlar çok kötüyüm.az önce Dr dan çıktık.karindan baktı bebeği göremedi.vajinal baktı bebek ve yolk saç göründü ama kalp atışı hiçbir şekilde duyulmadı.6+1 ölçtü günü.birkac gün daha bekleyelim bebek yolk saç dan ayrılmamış henüz dedi.ama ben çok yıkıldım ağlamaktan helak oldum.benim gibi olup sonradan duyan varmı
Tebrik ederimKızlaaaar müjdee sayfayı devraldım, herkes konunun başındaki tablo için gerekli bilgileri yazsın listeye ekleyeyim sizleri
Yaş - kaçıncı çocuk - sat - kese - kalp atışı bilgilerinizi gönderin
bana da imom omega verdi içeriği aynı seninkiyleKızlar doktorum biz sade şeyleri sevmeyiz dedi. Düz folik asiti bırak bunu kullan dedi. Başka kullanan var mı? Bazı doktorlar sanırım 3 aydan sonra multivitamin başlatıyormuş. Acaba zararı mı oluyor? Aslında içmeye başladığımdan beri halsizliğimi aldı gibi. Var mı başka kullanan?Eki Görüntüle 3596070
Tamam canım çok teşekkür ederimbana da imom omega verdi içeriği aynı seninkiylehatta benimki tüp bebek düşük riskli bir gebelik olmasına rağmen başlattı yani hiçbir zararı yok korkma
çok iyi anlıyorum seniTamam canım çok teşekkür ederimbazı yerlerde 3 ay olmadan takviye vermiyor doktorum diye yazılar okudum da insan bu dönemde çok pinpirikli oluyor ya içime bi kuşku düştü
Benide ekleyebilir misiniz rica etsemYaş kaç ekliyim listeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?