Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    181
Kızlar detaylı doppler yapılacak ama malesef ters akım başlamış kabaca dopplerle bakınca öyle söyledi doktorum. 2026yı görecek miyiz, 34+0 olacak mıyız çok merak ediyorum gerçekten
Canım çok stresli bir süreç oluyor ama inşallahh bu sürecin sonunda sağlıkla bebeğini kucaklayıp eve gitiiğinizi görelim

Biz ne yesek aslında kendimize yiyoruz bebekler bizim depolardan çekiyor vitaminleride kendimiz için içiyoruz aslında. Dr bana her bebeğin genetik özellikleri var ne yaparsan yap doğacağı kiloyu çok değiştiremezsin boyuna müdahale edemezsin demişti ilk hamileliğimde. Doğum yaklaşınca ikinci kez anne olacağımız için ekstra kaygı yükleniyor adil olamadım mı yetebilecek miyim vs bende aynı durumdayım bir ağlıyorum bir gülüyorum:/

canım söylediğim gibi ilk etapta stok yapmak bana da makul gelmiyor ama bir pakette almam lazım :) Molfix çok önerilmiş aslında Prima biraz pahalı geldiği için düşünmüyorum ama molfixin premium ile pure&soft modeli arasında ne fark var onu çözemedim sadece. Islak mendil de evet izotonik sulu çok önerilmiş zaten evde çok ihtiyaç olmayacak ilk etapta pamuk kullanırım gibi tabi acil durumlar için yine de ondan da bir kaç paket almam lazım :)

Kızlar detaylı doppler yapılacak ama malesef ters akım başlamış kabaca dopplerle bakınca öyle söyledi doktorum. 2026yı görecek miyiz, 34+0 olacak mıyız çok merak ediyorum gerçekten
Şimdi kaç haftalıksınız ? İnşallah hayırla , sağlıkla kavuşursunuz

Canım çok stresli bir süreç oluyor ama inşallahh bu sürecin sonunda sağlıkla bebeğini kucaklayıp eve gitiiğinizi görelim
Doktorlarım artık şansızlıklar silsilesi diyor yani bu kadar sorunun hepsi hatta nerdeyse hiç biri birbiriyle teknik olarak bağlantılı değil. Literatürde genel ne varsa başıma geldi. Öngörülebilir olan tek şey tansiyondu. Benimde tek temennim o inşallah hepimiz için

M memurehanim1 Canım ben Molfix Premium aldım demiştim ama o zaman Pure&Soft modeline denk gelmemiştim, şimdi sen yazınca gidip farkına bakmak istedim.
Ekran görüntüsü aldım senin için. Anladığım kadarıyla Premium pişik önleyici özelliğine sahip, Pure&Soft ise esneklik özelliğine.
Bana göre ilk etapta premium alınması daha iyi… iyi ki onu almışım.

Eklentiler

• IMG_5426.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 11
  • IMG_5427.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 7
Bende bilmiyorum o farkı molfixin normalinde oğlumda çok memnun kaldım o yüzden yine normalinden aldım :)

Hemde ne atmak, yüzüme bile bakmadı. Bugün itibariyle kendime bakmaya başlıyorum açıkçası, yemekten sonra yürürüm birazda evin etrafında hiç olmazsa.
Hastanede ne refakatçi alınıyor, ne ziyaretçi bildiğin açık ceza evi
Oda telefon melefon serbest, eşin istediğin saat gelebiliyor ama 2 3 dk güvenliğin orada görüşebildiğin için
Ay bana göre değildi yok, son haftaların zaten en azından kendim bi göreyim, pazarteside dahiliyeye randevu aldım ona bi danışır süreci tamamlarım artık diye düşünüyorum.

Sen nasılsın bu arada, dün aklıma düştün ne yaptı nasıl oldun diye

İyi düşün, iyi olsun. Seni dahada yordu bunsüreç, mahvoldun ama sonlara geldik artık öyle düşün

Herkese merhaba. Benim de sat 23 nisan. Doktorum 16 ocağa sezaryen tarihi verdi.
Bu 3.sezeryanım olacak. Büyüğü 4,5 yaşında ve küçüğü henüz 15 aylık. Bu gebeliğim sürpriz oldu. İnşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız.
Benim gibi 3.cüyü bekleyen var mı? Varsa kendisini nasıl hissediyor. Ben bazen düşününce Bu işin içinden nasıl çıkacağım diye kafayı yiyecekmişim gibi oluyor. Doğuma da az kaldı. Yaklaştıkça stresim daha fazla olmaya başladı

Sat 23 nisan kac haftalik oluyor su an?
Benimde 2 yas oglum var
Daha dogrusu 2 yas olacak
Oglum 2 yasina girecek tahmini 1 hafta sonra dogum olacak
Bende maraton baslayacak gibi hissediyorum
Simdiden bile zorlaniyorum
Bizim gebelik de supriz oldu

Chicco’nun anne yanı beşiği canım kurarken çok kolay kurduğunu söyleyemem eşimin ama bozarken kolay bozdu bence halleder. Şu yılbaşını bir göreyim de öyle kurdurayım olmadı.

Camım aralarındaki farkı bende bilmiyorum zaten prima aldım ama instada bez karşılaştırma videolarında var bir bak istersen.

Allahın izniyle inşallah görürsünüz canım. İlk defa duyduğum terimler çokta yorum yapamıyorum ama doktoruna güven bence o en güvenli yolu sizin için seçecektir.

Merhaba. Benimde 3.hamileliğim. Düşünüp stres yaptığınız şey 3 çocuk olması mı doğum mu yoksa sonrası mı?

Çok teşekkür ederim ya tamamdır bende premium alıp bir listeme tik daha atıyorum sayende :)

Kızlar çarşamba perşembe günleri benim çocuğa bi haller oluyor hareketleri olarak bugün karnımın sağ tarafı yumuşacık bomboş sol tarafı sepsert hafif dalgalanma gibi hareketleri var sadece ama sanki tamamen solumda gibi neden böyle oluyor kasılma mı acaba dicem ama hiç yumuşamadı sol tarafım ne olabilir böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…