Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    181
Devletteki dahiliyelerde aynı şekilde düzenleme yapabiliyor mu? Ben özelde ki doktorumun Hastanesi'nde bi dahiliye uzmanına gittim ona git dedi ama sigortam yok her muayeneye 4000 veremem

Ben iyiyim heralde. Dün doktor kabaca bi doppler yaptı plasentada ters akım başlamış. Ama bunun yanında geçen haftaki ölçümlerden daha güzel dedi hiç değilse 40-50 Gr alıyor bi şekilde. Bi de sağ tarafıma çok dayanıyor o kadar canım acıyor. Cuma günü detaylı bi doppler yapılcak. Dopplerin sonucuna göre devamde edebiliriz böyle doğuma da gidebiliriz dedi çünkü malesef nst pek güzel gelmiyor

Bende molfix aldım ama premium soft falan yazmıyor dümdüz mavi paket çakma molfix mi aldım diyorum sizin yazdıklarınızı görünce

Kuzum seninki orjinal ya ben normalde hiçbirşeyi böyle araştırıpta takılmam alır geçerim önemsemem neden bu bez beni böyle içine çekti anlamadım. Sanırım şu pişik olaylarından biraz korktum ondan ya

Chicco’nun anne yanı beşiği canım kurarken çok kolay kurduğunu söyleyemem eşimin ama bozarken kolay bozdu bence halleder. Şu yılbaşını bir göreyim de öyle kurdurayım olmadı.
Bizde kurarken kolay kurduk toplarken zorlandık. Elimizde kalacak sandım valla eğer bi acele yoksa, erken gelme durumu yoksa bekle. En son odanı şöyle bi süpürür tozunu alır kurarsın üstünü de örtarsın yatağın olur biter

Sat 23 nisan kac haftalik oluyor su an?
Benimde 2 yas oglum var
Daha dogrusu 2 yas olacak
Oglum 2 yasina girecek tahmini 1 hafta sonra dogum olacak
Bende maraton baslayacak gibi hissediyorum
Simdiden bile zorlaniyorum
Bizim gebelik de supriz oldu
Bugün tam 34 haftalık oldum. Senin de yaşlar çok yakınmış. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bi destekçin varsa en güzeli aslında. Ben hem çalışıyorum hem çocuk büyütüyorum. 2 çocuk 1 e göre daha rahattı ama 3 gözümü korkutuyor

Allahın izniyle inşallah görürsünüz canım. İlk defa duyduğum terimler çokta yorum yapamıyorum ama doktoruna güven bence o en güvenli yolu sizin için seçecektir.
Plasenta işini doğru yapmıyor yani kan akımı doğru gitmiyor bu yüzden bebek iyi beslenemiyor şu an ana ve en riskli sorunumuz bu. İlerleme ittire kaktıra gidiyor. Bu hafta sonuna doğru napıcamız belli olucak gibi duruyor detaylı doppler yapıcaklar kan akışını kontrol etmek için amin teşekkür ederim

Banada oluyor canım o özellikle akşam yemekten sonra bir dayıyor sabaha kadar. Popiskosunu dayıyor sanırım ben öyle olduğunu düşünüyorum :) Bazen acıtmaya başlayınca dürtüklüyorum öbür tarafıma geçiriyorum hatta, çünkü karnımın çok gerildiğini hissediyorum acıyor artık :)))))

Merhaba. Benimde 3.hamileliğim. Düşünüp stres yaptığınız şey 3 çocuk olması mı doğum mu yoksa sonrası mı?
Hem peşpeşe 3.sezeryan olacak olmam. Yaş aralıkları çok yakın çünkü. Riskli gibi
Hem 3 çocuğa yeterli annelik yapabilecekmiyim kaygısı hem de ömür boyu bu sorumlulukla yaşamak. Hepsi diyebilirim.
Belki de bütün bunların hepsi hormonlardan bilemiyorum.
Sizin süreç nasıl gidiyor. Allah sağlıcakla kucağınıza versin

Canım şu bebeğe kilo aldıran şeyleri denesen. Çok fayda ettiğini söyleyenler oluyordu. Gerçi kilodan daha önemli olan şey gelişim senin sanırım ciğer geliştirici vurulmuştu. Korkma Allahın izniyle bebiş en hayırlı zamanda en kolayından gelicektir.

hayır bide doktorum benim gibi panik bi insana geçen kontrolde en söylenmeyecek şeyi söyleyip son haftaların hareket takibi çok önemli en ufak bi hareket azalmasında hemen gel dedi artık uyku uyuyamaz hale geldim 37 yi görsem alın içimden diye kapısına dayanıcam az kaldı fiziksel olarak aman aman zorlanmıyorum ama psikolojik olarak bitiğim sürekli karşıma son haftalarda insanların başına gelen kötü şeyler çıkıyor çocuk alt tarafı poposunu dayadı benim aklımdan geçenleri bi bilsen

Bebek sırrtıyla poposuyla tek tarafa dayanıyor di mi benimki de sağa yapıyor onu hiç sola gitmiyor üstelik içeriden çürüdü resmen sağ tarafım ayaklarını dayıyor toplanmasada, insan oturduğu yerde yanına dönmeye çalışamaz mı yapamıyorum canım yanıyor bazen yürüyemiyorum vurdukça of yani

Benim de genelde sola dayanıp ayaklarını sağda oynatıyor o gün hareketlerini çok net hissediyorum ama bazen tüm varlığıyla soluma geçiyor solum tepecik gibi dışarıdan bile sağım bomboş o gün hareketleri çok az hissediliyor bide tamamen kaburgama dayandığı için nefes alamıyorum resmen dürtmek de çözüm değil bana mısın demiyor daha içimizde başladılar inatlaşmaya

Bol protein. Başka alternatifim pek yok aynı zamanda gebelik şekerim var kafama göre beslenemiyorum malesef. Şu an kilosu 1600. Bacak baş çevresi güzel. Karın çevresi dün biraz toparlanmış dedi doktor. Plasenta besleyemediği için naparsam yapayım çözüm olmayacak sorun plasentanın yetmiyor olması. Yapısıyla alakalıymış evet vuruldu. Duruma göre bi daha da vurulabilirmiş öyle birşeyler dediler ama işte karışık şu an

Sonlara geldik ya canım normal yani insan sağ salim süreci tamamlayıp doğum sonrasına ışınlanmak istiyor sağ selamet :) Hareket azalması da yani bir gün çok hareketli 10 dakika durmadı nerdeyse ama bugün sakin mesela biraz ses duyunca hareketleniyor. Bazı günler kuduruk bazı günler uyku sersemi gibi :) Ona da çok takılmıyorum bariz bişey olsa anne yüreği hissederiz herhalde bütün gün hareket etmese felan.

Ben alıştım artık bu duruma kabullendim sanırım akşama doğru daha da geriyor bi de bu süreçlerde çok aktifim biliyosun assslaaa dinlenemiyorum

Doğurunca da sabah kalkıp bi an ay niye hareket etmiyor diye panikliyormuşuz bağımlılık yaptı

Çatlak önleyebilen var mı aramızda bu haftaya kadar çatlaksız geldim çok seviniyordum ama az önce duşta fark ettim karnımın alt kısmında 2-3 mor çizgi oluşmuş aslında bio oil badem yağı falan çok kullandım baştan beri ama engelleyemedim bari buradan sonra artması dursun diyorum farklı yöntemler deneyenler paylaşırsanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…