- 26 Haziran 2024
- 354
- 199
- 23
ben 15inde kan vermeye başladım aslında sabırlı değilimSiz baya garantiye almışsınız valla sabrınıza hayran kaldım muhtemelen kalp atışını da duyarsınıbenım aslında acele etmemin sebebi bi taraftan çok fazla ilaç kullanıyo olmam galiba. İlaçları bırakmaya da korkuyorum kullanmaya da garip bir hal aldım bi de dğne kadar gayet iyiydim bugun hafif baş dönmesiyle mide ağrım oldu telaşlandım biraz. Yarın tekrar kan vereceğim zaten hayırlısı bakalım inşallah her şey yolundadır
Hayırlısı olsun canım.Kendini üzme,daha hiçbir şey belli değil.Ben 6 yıl sonra ilk defa testte pozitifi görmüştüm,ama kimyasal gebelikmiş.Ben de o zaman çok ağlamıştım,doktorum "üzülme,arkaya değil,önüne bak,bu senin tekrar gebe kalacağına işaret,git hayatını yaşa".Bu sözler beni çok teselli etmişti ve 6 ay sonra oğluça hamile kaldım.Şimdi 1 hafta sonra 2 yaşı olacak.Bugün tekrar doktora uğradık canım
Bugun tekrar doktora uğradık bir hafta verdi canım.nirmalde duymamiz gerekiyordu şimdi bir hafta daha bekleyelim olmazsa dusurecez ya da kürtaj dedi.suan durum ne dedim.bebek kese yolk saç gayet güzel inşallah duyarız haftaya dedi.%50 şans verdi inşallah bundan sonrası rabbimin takdiri
Yaaa ne güzel eabbim hayirli uzun ömür versin evladiniza darısı benim ve tüm isteyenlerin başına inşallah. Canım inan hiç bilmiyorum ama doktorum 2hafta önceki kontrolümüze göre kesenin büyümesi embriyonun gelişimi boyutu konumu ve hersey çok güzel dedi.tek olumsuz ve bizi endiselndiren şey bebeğin bu kontrolde yolk saç dan ayrılıp kalp atımı vermeye başlamış olması gerekiyordu dedi.o olumsuzluğa itiyor bizi.nolur dualarınızı eksik etmeyin sağlıkla ilerlesin kucağıma alıyım inşallah bebegimiHayırlısı olsun canım.Kendini üzme,daha hiçbir şey belli değil.Ben 6 yıl sonra ilk defa testte pozitifi görmüştüm,ama kimyasal gebelikmiş.Ben de o zaman çok ağlamıştım,doktorum "üzülme,arkaya değil,önüne bak,bu senin tekrar gebe kalacağına işaret,git hayatını yaşa".Bu sözler beni çok teselli etmişti ve 6 ay sonra oğluça hamile kaldım.Şimdi 1 hafta sonra 2 yaşı olacak.
Ben 8.haftada kalp atışını duyanı duydum.O zamana kadar beklene bilir. Kese büyüyorsa,kalp atışı için bekleniyor mu acaba?
Hayırlı olsunBende 12 ile öğrenmiştim tam 10 gün sonra kan verdim 2500 küsür olmuştu ama kalp atışını duyana kadar insan inanamiyor :) demem o ki hem kendi sagligin için hem bebiş icinnnn erkenden bırakmaya calis canimm
Amin,amin,sağ ol canım.Ben oğluma bakıp sık sık Allahım isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasib et derim.Anne olmak için ben de uzun süre bekledim,bu yüzden iyi anlıyorum.Sizin için de dua edeceğim.Yaaa ne güzel eabbim hayirli uzun ömür versin evladiniza darısı benim ve tüm isteyenlerin başına inşallah. Canım inan hiç bilmiyorum ama doktorum 2hafta önceki kontrolümüze göre kesenin büyümesi embriyonun gelişimi boyutu konumu ve hersey çok güzel dedi.tek olumsuz ve bizi endiselndiren şey bebeğin bu kontrolde yolk saç dan ayrılıp kalp atımı vermeye başlamış olması gerekiyordu dedi.o olumsuzluğa itiyor bizi.nolur dualarınızı eksik etmeyin sağlıkla ilerlesin kucağıma alıyım inşallah bebegimi
Kuzum yumurtlama takibi yapmadım ama ilişkinin üstünden 12-13 gün anca geçmişti.Onu biliyorum.Ben sürekli kan vermedim strese de girmek istemedim açıkçası.Ogrendikten 10 gün sonra verdim 2500 olmuştu değerim.Gonlunu ferah tut sağlıcakla artsın değerlerinHayırlı olsun12 cıktıgında yumurtlamadan sonra kaçıncı gündü acaba ben bugün 9.5 değerle öğrendim bata 2 gün var az geldi biraz
Endişe etme canım çok şükür bende de bulantı yok fazla. Doktor beslenmeye dikkat et ilk 3 ay bebek senden bi şey beklemiyor kilo almaman normal olur dedi sen de sağlıklı şeyler yemeye özen gösterKızlar bugün 6.haftaya girdim hiç mide bulantım yok aksine iştahım çok açık yani hamileliğe dair tek belirtim iştahım ve göğüslerimin acıması biraz anormal geliyor normalde midesi çok hassas biriyim hep hamilelikte korkardım bulantıdan çok garibime gidiyor ya
6. Haftada hala kasık ağrılarınız devam ediyor mu kızlar bazen beni çok zorluyor malum ilaçta alamıyoruz
Ya bugun beni uykumdan uyandirdi. Ağrı kasikta ama afedersiniz gaz sancısı galiba bu. Ben biraz vucudumu dinliyorum ve oyle geliyor. Ama sancı başladığında resmen biri elini karnimdan sokmusve rahmimi yumruğunun içine almış eliyle eziyor gibi hissediyorum. Sonra bakiyorum geciyor aslinda bagirsak hareketiymis gibi geliyor. Inanin cozemedim. Ama bu agri seviyesine bakilirsa agri rahmimde ya da yumurtaligimda olsa simdiye kötü bir sey olurdu yani garip6. Haftada hala kasık ağrılarınız devam ediyor mu kızlar bazen beni çok zorluyor malum ilaçta alamıyoruz
Kızlar benim doktor bana bi sürü şey verdi bir hafta oldu başlayalı sabah D vitamini kalsiyum ve 200 mg Progesteron, öğlen 200 mg Progesteron yine ve femibion 1.trimester complex vitamin içinde folik asit dahil herşey var akşam ise demir ve folik asit yine ve magnezyum hergün düzenli alıyorum kutu kutu bi sürü yazdı ilk 3 ay çok önemli dedi.Canım bu değil ama banada doktorum sade folik asiti bırak dedi bu tarz bi multivitamin verdi bende doktoruna güven canım
Bulantı olmaması bir sorun değil canım benim de bulantım yok gunde 3 öğün uyanmamla beraber baya iştahlı yiyorum. Sabah bazen bulantı gibi bi his oluyor ama sabah uyanır uyanmaz bol su içip bir muz yiyorum. Sadece sabah oluyor o his bişe yiyince hemen geçiyor.Kızlar bugün 6.haftaya girdim hiç mide bulantım yok aksine iştahım çok açık yani hamileliğe dair tek belirtim iştahım ve göğüslerimin acıması biraz anormal geliyor normalde midesi çok hassas biriyim hep hamilelikte korkardım bulantıdan çok garibime gidiyor ya
4.cocukKızlar keseyi görenler yine beni etiketleyerek yazsın böyle takip etmem zor oluyor
Ay bu ağrı olayıda tuhaf kasık bel ağrım oluyor bazen oturuyorum ağrıyor iş yapıyorum vs hiç ağrımıyor saçma sapan6. Haftada hala kasık ağrılarınız devam ediyor mu kızlar bazen beni çok zorluyor malum ilaçta alamıyoruz
Ben de adet günümde 22 ile öğrenmiştim önemli olan artış içini ferah tutunMerhaba arkadaşlar ben bugün hamile olduğumu oğrendim sat 25 nisan bugun regl olmam lazımdı kanda 86.8 çık acaba degerım düşük mi herkesin gebeliği farklı tabide adet oncesınde falan daha yuksek olanlar var yorumları okuyunca içime bir endişe kapıldı
Bende de kanama alanı var canım sık karşılaşılan bir durum raporluyum dinleniyorum şuan progestan kullanıyorum çok ayakta kalmaman daha önemli ancak en azından bir hafta evde dinlenebilsen daha faydalı olabilir doktorunla raporu konuş istersen bu arada kalp atışını duydun mu ?Kızlar 6+2 haftalık hamileyim bir hafta önce kese gözüktü hafif lekelenmem olmuştu doktor progestan fitil vermişti dünde aşırı kırmızı kanamam oldu bu yüzden progestan iğne verdi iki günde bir yaptıracakmışım bol bol dinlenmemi söyledi kanama alanım varmış nelere dikkat etmem gerekiyor işten izin alamıyorum süreli oturarak yaptığım bir işim var oturarak çalışabilir miyim acaba
Çok doğru tahmin :) peogesteron hormonu bağırsak aktivitesini yavaşlatıyor bu da bağırsakta gaz birikmesi lavaboya çıkmada zorlanma ağrı vs yapıyor ekstra bağırsaklar yer değiştirerek rahme yer açıyor o yüzden ağrı artabiliyor gaz ve lavabo sonrası azalma oluyorsa korkmana gerek yokYa bugun beni uykumdan uyandirdi. Ağrı kasikta ama afedersiniz gaz sancısı galiba bu. Ben biraz vucudumu dinliyorum ve oyle geliyor. Ama sancı başladığında resmen biri elini karnimdan sokmusve rahmimi yumruğunun içine almış eliyle eziyor gibi hissediyorum. Sonra bakiyorum geciyor aslinda bagirsak hareketiymis gibi geliyor. Inanin cozemedim. Ama bu agri seviyesine bakilirsa agri rahmimde ya da yumurtaligimda olsa simdiye kötü bir sey olurdu yani garip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?