Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    96
çok iyi anlıyorum seni aklıma o kadar saçma sapan sorular geliyo ki buraya yazmaya utanıyorum chatCPT uygulaması indirdim çok faydası oldu bana
Bende o kadar çok şey soruyorum ki Chatcpt ye en son beni çizecek olsan nasıl çizerdin diye sordum çok düşünceli dağınık saçlı üzgün hamile bir kadın çizmiş

Kızlar 6+2 haftalık hamileyim bir hafta önce kese gözüktü hafif lekelenmem olmuştu doktor progestan fitil vermişti dünde aşırı kırmızı kanamam oldu bu yüzden progestan iğne verdi iki günde bir yaptıracakmışım bol bol dinlenmemi söyledi kanama alanım varmış nelere dikkat etmem gerekiyor işten izin alamıyorum süreli oturarak yaptığım bir işim var oturarak çalışabilir miyim acaba

Merhaba,beni de listeye ekleye bilir misiniz?
2.çocuk
SAT: 17 nisan

Canım bu değil ama banada doktorum sade folik asiti bırak dedi bu tarz bi multivitamin verdi bende doktoruna güven canım

Merhaba,6.haftada kalp atışının duyulmaması çok normal,sıkmayın canınızı,inşallah,kalp atışını duyacaksınız.Ben şu an 5+3-üm daha doktora gitmedim,7 ya d a8.haftada gideceğim.İlk çocuğumda da o haftalarda kalp atışını duydum.

İşten izin alıp evde dinlenseniz iyi olurdu.İşde daha çok oturmaya çalışın.

Herkese selamlaar bugün 6+0 oldum hafif mide bulantım var sabahtan beri. Femarayla hamile kaldığım için progestan kullanıyorum gerçi o yüzden de olabilir bebekten de olabilir bilmiyorum hiç... siz nasılsınız nasıl gidiyor açıkçası benim keseyi boş gördüğümüz günden beri çok zor geçiyor günler salı günü gideceğim tekrar bakalım her şey netleşicek hayırlısı

Bugün tekrar doktora uğradık canım
Bugun tekrar doktora uğradık bir hafta verdi canım.nirmalde duymamiz gerekiyordu şimdi bir hafta daha bekleyelim olmazsa dusurecez ya da kürtaj dedi.suan durum ne dedim.bebek kese yolk saç gayet güzel inşallah duyarız haftaya dedi.%50 şans verdi inşallah bundan sonrası rabbimin takdiri

Canım bende 20sinde gittim 5+1de kese yolk sac gözüktü ama bebeği göremedik onun içinde haftaya demişti seninle tahmini olarak aynı anda ilerliyoruz sana ne dedi doktorun

Merhabalar herkese hayırlı olsun , 12 mayıs tek genetikli embriyo transferiyle şuan pozitif haberini aldım .
22.mayıs hcg 170
24.mayıs hcg 683
Yarın tekrar bakacağız.
Sorum şu 28.mayısa perinatalogtan randevu aldım
İnşallah 5+0 falan olacak hayırlısıyla kese ve kalp atışı görülür mü acaba ? En erken ne zaman gördünüz?

hayırlı olsun canım ben de 7 mayısta genetikli tek embriyo transferi oldum. benim doktorum da 27 mayıstan sonra gelirsen kese görürüz dedi. kalp atışı için 5+0 erken sanırım. ortalama 6 haftadan sonra duyuluyormuş. ben ikisini bir göreyim diye 2 hazirana randevu aldım. 6+3 oluyorum. belki sen şanslısındır erken duyarsın

Hayırlı olsunn çok sevindim adınıza sağlıkla kucağınıza alın inşallah teşekkür ederim sağ olun ben biraz sabırsız davranmışım sanırımm betanız kaç çıkmıştı

teşekkür ederim inşallah en 1500 çıktı ayın 21inde
Siz baya garantiye almışsınız valla sabrınıza hayran kaldım muhtemelen kalp atışını da duyarsını benım aslında acele etmemin sebebi bi taraftan çok fazla ilaç kullanıyo olmam galiba. İlaçları bırakmaya da korkuyorum kullanmaya da garip bir hal aldım bi de dğne kadar gayet iyiydim bugun hafif baş dönmesiyle mide ağrım oldu telaşlandım biraz. Yarın tekrar kan vereceğim zaten hayırlısı bakalım inşallah her şey yolundadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…