Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    2
Yaşını kaçıncı çocuk olduğunu son adet tarihini gördüysen keseyi kaçıncı haftada gördüğünü, kalp atışı duyduysan ne zaman duyduğunu bir de tahmini doğum tarihini yaz ekleyeyim
Yaşım 44 ikinci çocuğum doğal gebelik, ilk oğlum 17 yaşında, keseyi 5. haftada gördüm 5+4 de kalp atışını da duydum, son adet tarihim 8 nisan

Evet aynen oyle. Bu gece gecenin 3unde uykumdan uyandirdi kivrandim resmen. Hayatimda hic ne gaz sancisi yasadim ne adet sancisi yasadim yabanci geliyor bana hisler. Ama icimi rahatlattiniz tesekkur ederim gercekten de tuvalete gidince geciyor

Günaydın kızlar,

Arada Ocak annelerine, arada Aralık annelerine yazıyorum, yüksek ihtimal Aralık annesi olacağım, ikinci doğumum, bir tane cennette meleğim var. Mide bulantısından bahsetmişsiniz, herkes de aynı belirtiler olacak değil, ben bu hamileliğim de mahvoldum mide bulantısından, ilkinde 7. Haftalar da başlamıştı, bunda 4. Haftada başladı maalesef ki, 4 kilo verdim, hiçbir şey yiyemiyorum inşallah güzel bir hamilelik geçirirsiniz

Aynısını yaşıyorum bi de ekstradan ben de aşırı uyku ve halsizlik var .. Gayet normal icinizi ferah tutun şanslı kisilerdeniz

Evet aynen oyle. Bu gece gecenin 3unde uykumdan uyandirdi kivrandim resmen. Hayatimda hic ne gaz sancisi yasadim ne adet sancisi yasadim yabanci geliyor bana hisler. Ama icimi rahatlattiniz tesekkur ederim gercekten de tuvalete gidince geciyor
Ben de geçen hafta uyanıp yerlerde kıvranıyordum azaldı ama bugün 7+5 deyim enfeksiyon mu diye testler de yaptırdım doktoruma da göründüm hiç bir şey çıkmadı benzer şeyler geçer yakında

Her hamilelik farklı oluyor benim bir önceki kürtajla sonuçlanmıştı onda hiç belirti yoktu bunda ise mahvoldum bulantı baş dönmesi hiç bir işi yapamıyorum iştah hiç yok uyuşuk gibiyim kullandığım progesteronun da etkisi var sanırım

Hocam size hic kan sulandirici vs verdi mi doktor geriden geldigi icin
Bebek geriden gelmiyor son adet tarihime göre 7 haftalık ama benim hesaplamalarıma göre döngüm uzun olduğu için tam yumurtlama tarihime denk geliyor bunu söylediğimde de geç döllenmiş olabilir dedi

7.8 den sonra baslıyormus canım benimde aynı

Ben de öyleyim, 4 kilo verdim, 8+5' im bugün ben her gün günleri sayıyorum 3 ay ne zaman bitecek diye

Yok kalp atışımı duymadım kendi iş yerim rapor vs. almama gerek yok ama bırakamıyorum yerime bakıcak kimsede yok

Olsun sağlıklı olsunlar da bizim için bu da geçer bu günleri unutturacak güzel günleri olsun tüm bebek bekleyenlerin

Öyle diyorum hep zaten kendime, Allah'ım çok şükür diyorum, mucizem benimle haftaya doktora gideceğim kan testi yaptırmıştım onları göstereceğim

Günaydınlar kızlar Bugün 6+3 olduk iki gündür benimde mide bulantılarım başladı yemek görünce iyice bulanıyor zorla yiyorum gerçekten hepimize Allah kolaylık versin çok zor bir süreç bebeklerimiz sağlıklı olsunda bu günlerde geçecek elbet beyaz leblebi biraz bastırıyor beni belki size de iyi gelir.

Bugün doktor kontrolüm vardı keseyi ve bebeği gördük sağdan yumurtlama olmuş. Yolk yapısı da var her şey yolunda dedi doktorum. Kalp atışı için erkenmiş bayramdan sonra tekrar gideceğim. aegamze kuzucum seni de etkiliyorum tablo için.

Miniğin hareketlerini görünce geçecektir hepsi zaten geçici olduğunu biliyoruz bir iki ay en fazla her şey yolunda gidecek inşallah

Öyle canım, tecrübeliyim bir dde aslında ama ilkinde böyle olmamıştı, bu çok daha zor geçiyor 2 tane Prilam içiyorum, bana mısın demiyor

Öyle canım, tecrübeliyim bir dde aslında ama ilkinde böyle olmamıştı, bu çok daha zor geçiyor 2 tane Prilam içiyorum, bana mısın demiyor
Çok iyi anlıyorum ama 12. Haftadan sonra vücut alışacak bebek plasentadan beslenmeye başlayınca da azalacak hepsi mideni boş tutma ben bulansa da zorluyorum bir iki kraker leblebi at arada beyne midenin dolu olduğu sinyali ulaşınca mide bulantısı azalıyor. Beyin ilkel çalışır vücuttaki hormonal değişimi risk olarak algılayıp dışarı atım için bulantı başlatır ama mideye bir şey yollarsan bunu sağlıklı algılar bir süre zorlarsan asidi bastırıp bulantıyı azaltacaktır zor ama ben de zorluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…