Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    97
Kızlar benim sat 23 Nisan.
21 Mayıs beta 128 geldi bir daha beta kontrolü yapmadım. Ben ilk gebeliğimde de 8. Haftaya kadar bir şey yapmamıştım. Şimdi yine bir rahatlık geldi. Doktor bir daha beta bakalım diyor. Bu hafta gel diyor. 4+6 yız şu an. Bu hafta gitsem ne olacak ki.

aegamze Kalp atışı: 7+3 olarak ekleyebilirsin

Kızlar bugün kalp atışını duyduk çok şükür Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın ve inşallah hepimizin gebeliği sağlıklı geçer

Ben geçen hafta devlet hastanesine kontrole gittiğimde bana kalp atışı için 2 hafta sonra gel demişti, ben o kadar beklemek istemedim çünkü genelde 7 haftalıkken duyuluyor 8. haftayı beklemek benim için ayrı bir stres olacaktı o yüzden bugün özele gittim Haftamla uyumlu olduğumu söyledi.

Öyle yapıyorum canım, inan ki vücudum da besinsiz kaldı, saçlarım dökülüyor, tırnaklarım kırılıyor, yüzümü sivilce basmıştı da düzeldi şimdi şükür, yemeyince işte, hamile kalmadan sağlıklı beslenmeye çok önem veren biriydim, şimdi böyle olunca çok üzülüyorum Allah hepimize kolaylık versin gerçekten

Öncelikle hayırlı olsun canım bu tamamen senin nasıl rahat edeceğinle alakalı bir durum. Artış takip edende var etmeyen de var. Ben de senin gibi süreci ağırdan almak istediğim için adet gecikmemden bir hafta sonra(5.haftamda) kan verdim sonraki hafta da (6.hafta) doktor randevumu aldım. Sanırım doktorun bir sonraki hafta keseyi görmek istemiş olabilir.

Çok sevindim canım gözünüz aydın darısı bizlerin başına inşallah. Karından mı baktı kalp atışı için?

Canım ben hiç kan vermeden direkt doktora gittim, 5+6 da aslında daha geç gidecektim ama mide bulantılarım için mecbur kalmıştım, nitekim kalp atışı duyamadık, 1 hafta sonra tekrar çağırdı 6+6 da duymuştum kalp atışını ama ilk gençliğim rahattı, onda direkt 6+5 de gitmiştim doktora, bu sana kalmış, nasıl istersen öyle yap canım

Kızlar sata göre 5+0 dayım, henüz kese görmeye gitmedim ama kasıklarımda ve karnımda regl sancısı gibi ağrı oluştu 1-2 gündür. Yaşayan var mı normalmi?

Amin canım geçecek ama biraz daha sabır dışarda açık havada yemeyi dene istersen ev bu süreçte itici geliyor

maşallah darısı bize amin :) perşembe günü kalp atışı dinlemeye gideceğim bende inşallah duyarım

Canım benim de adet olacağım gün 71.61 çıkmıştı değerim adet olacağım gün öğrenmiştim değerin normal

Çalışıyorum canım, rapor almıştım, bitti, işe geldim yine, deniyorum ama çok zor gerçekten
Ben de raporluyum şuan kanama alanı var diye dinleniyorum haftaya işe dönünce zorlanıcam her şeyden bazen herkesten kendimden falan nefret ediyorum ama az kaldı sağlıkla atlatırız inşallah kuru meyveler çerez vs tüket arada mideni takip et yanma hissettiğin an at ağzına bulantıya dönüşmeden

İnşallah geçer canım, dayanmaya çalışalım elden başka bir şey gelmiyor çünkü

Hayirli olsun canim vajinal mi baktilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…