- 5 Ekim 2020
- 14.598
- 39.936
- 548
- 36
Çok iyi anlıyorum ama 12. Haftadan sonra vücut alışacak bebek plasentadan beslenmeye başlayınca da azalacak hepsi mideni boş tutma ben bulansa da zorluyorum bir iki kraker leblebi at arada beyne midenin dolu olduğu sinyali ulaşınca mide bulantısı azalıyor. Beyin ilkel çalışır vücuttaki hormonal değişimi risk olarak algılayıp dışarı atım için bulantı başlatır ama mideye bir şey yollarsan bunu sağlıklı algılar bir süre zorlarsan asidi bastırıp bulantıyı azaltacaktır zor ama ben de zorluyorum
Öncelikle hayırlı olsun canımKızlar benim sat 23 Nisan.
21 Mayıs beta 128 geldi bir daha beta kontrolü yapmadım. Ben ilk gebeliğimde de 8. Haftaya kadar bir şey yapmamıştım. Şimdi yine bir rahatlık geldi. Doktor bir daha beta bakalım diyor. Bu hafta gel diyor. 4+6 yız şu an. Bu hafta gitsem ne olacak ki.
Çok sevindim canım gözünüz aydınaegamze Kalp atışı: 7+3 olarak ekleyebilirsin
Kızlar bugün kalp atışını duyduk çok şükürRabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın ve inşallah hepimizin gebeliği sağlıklı geçer
Ben geçen hafta devlet hastanesine kontrole gittiğimde bana kalp atışı için 2 hafta sonra gel demişti, ben o kadar beklemek istemedim çünkü genelde 7 haftalıkken duyuluyor 8. haftayı beklemek benim için ayrı bir stres olacaktı o yüzden bugün özele gittimHaftamla uyumlu olduğumu söyledi.
Kızlar benim sat 23 Nisan.
21 Mayıs beta 128 geldi bir daha beta kontrolü yapmadım. Ben ilk gebeliğimde de 8. Haftaya kadar bir şey yapmamıştım. Şimdi yine bir rahatlık geldi. Doktor bir daha beta bakalım diyor. Bu hafta gel diyor. 4+6 yız şu an. Bu hafta gitsem ne olacak ki.
Sağol canım inşallahÇok sevindim canım gözünüz aydındarısı bizlerin başına inşallah. Karından mı baktı kalp atışı için?
Öyle yapıyorum canım, inan ki vücudum da besinsiz kaldı, saçlarım dökülüyor, tırnaklarım kırılıyor, yüzümü sivilce basmıştı da düzeldi şimdi şükür, yemeyince işte, hamile kalmadan sağlıklı beslenmeye çok önem veren biriydim, şimdi böyle olunca çok üzülüyorumAllah hepimize kolaylık versin gerçekten
maşallah darısı bize amin :) perşembe günü kalp atışı dinlemeye gideceğim bende inşallah duyarımaegamze Kalp atışı: 7+3 olarak ekleyebilirsin
Kızlar bugün kalp atışını duyduk çok şükürRabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın ve inşallah hepimizin gebeliği sağlıklı geçer
Ben geçen hafta devlet hastanesine kontrole gittiğimde bana kalp atışı için 2 hafta sonra gel demişti, ben o kadar beklemek istemedim çünkü genelde 7 haftalıkken duyuluyor 8. haftayı beklemek benim için ayrı bir stres olacaktı o yüzden bugün özele gittimHaftamla uyumlu olduğumu söyledi.
normal canım adet sancısı gibi oluyor arada benım de oluyor adet olacam diye korkuyorum hattaKızlar sata göre 5+0 dayım, henüz kese görmeye gitmedim ama kasıklarımda ve karnımda regl sancısı gibi ağrı oluştu 1-2 gündür. Yaşayan var mı normalmi?
yarın keseyi görmeye gidicem ama bugün çok tedirgin oldum bu sancıyla. Çok teşekkür ederim canım yanıtın içinnormal canım adet sancısı gibi oluyor arada benım de oluyor adet olacam diye korkuyorum hatta
Canım benim de adet olacağım gün 71.61 çıkmıştı değerim adet olacağım gün öğrenmiştim değerin normalMerhaba arkadaşlar ben bugün hamile olduğumu oğrendim sat 25 nisan bugun regl olmam lazımdı kanda 86.8 çık acaba degerım düşük mi herkesin gebeliği farklı tabide adet oncesınde falan daha yuksek olanlar var yorumları okuyunca içime bir endişe kapıldı
Duyarsın inşallahmaşallah darısı bize amin :) perşembe günü kalp atışı dinlemeye gideceğim bende inşallah duyarım
Amin canım geçecek ama biraz daha sabır dışarda açık havada yemeyi dene istersen ev bu süreçte itici geliyor
Ben de raporluyum şuan kanama alanı var diye dinleniyorum haftaya işe dönünce zorlanıcamÇalışıyorum canım, rapor almıştım, bitti, işe geldim yine, deniyorum ama çok zor gerçekten
Ben de raporluyum şuan kanama alanı var diye dinleniyorum haftaya işe dönünce zorlanıcamher şeyden bazen herkesten kendimden falan nefret ediyorum ama az kaldı sağlıkla atlatırız inşallah kuru meyveler çerez vs tüket arada mideni takip et yanma hissettiğin an at ağzına bulantıya dönüşmeden
Hayirli olsun canim vajinal mi baktilarCanım ben hiç kan vermeden direkt doktora gittim, 5+6 da aslında daha geç gidecektim ama mide bulantılarım için mecbur kalmıştım, nitekim kalp atışı duyamadık, 1 hafta sonra tekrar çağırdı 6+6 da duymuştum kalp atışını ama ilk gençliğim rahattı, onda direkt 6+5 de gitmiştim doktora, bu sana kalmış, nasıl istersen öyle yap canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?