- 17 Aralık 2024
- 69
- 63
- 3
- 28
Kan verin bence takip edersiniz, Allahın izniyle içinizi ferah tutun olumsuz düşünmeyin sizinledir inşallahMerhaba son adet tarihim 7 Nisan
Bugün adet olmam gerekiyordu olmadım test yaptım çizgi çıktı ama iki ay önce kimyasal gebelik gecirdim korkuyorum
Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Böyle di ilk on saniyede çıktı cizgiler
Güzel haberlerinizi bekliyoruz hayırlısıylaBenim de bat 27 Nisan yarın ilk Radevumuz var inşallah biz de götürürüz keseyi
İnşallahBenim de bat 27 Nisan yarın ilk Radevumuz var inşallah biz de götürürüz keseyi
Günaydın kizlar nasıl gidiyor maşallah kese görenler olmuşdarısı bizim başımıza insallah
Ay hadi bakalım inşallah duyup görürsün bebisini bat ne zamandiGünaydın, ben de yarın doktora gideceğim, ilk randevum, kalp atışı duymak için erken olabilir ama gidip görmek istiyorum
Ay hadi bakalım inşallah duyup görürsün bebisini bat ne zamandi
Ay maşallah sen bayağı beklemissin canim ay bende beklersem çok iyi olucak ay sonu gibi düşünüyorum bendeİnşallah canım, bat benim 27 MartAslında Aralık annesi olacağım ama neredeyse Ocak da sayılırım
Ay maşallah sen bayağı beklemissin canim ay bende beklersem çok iyi olucak ay sonu gibi düşünüyorum bende
Kızlar betam 2 mayıs 180di, 3 gün sonra 5 mayıs 1003 olmuş iyi artmış gibime geldi sizce ne zaman doktora gitmeliyim
Gidip sağlıklı saihhatli olduğunu görürsün inşallah bize de haber verEvet epeyce bekledim, daha önce kayıplarım var bu 3. Gebeliğim acele etmek istemedim, aslında daha geç gidecektim ama sanki geçen gün kanamam oldu gibi gördüm çoo endişelendim bu sebeple gidip görmek istiyorum
Maşallah canım bat kaç gün geçmiştiDün kan vermiştim biliyorsunuz beta 6615 çıkmış gebelik görünüyor
Gidip sağlıklı saihhatli olduğunu görürsün inşallah bize de haber ver
Dün kan vermiştim biliyorsunuz beta 6615 çıkmış gebelik görünüyor
Ben daha oraya gelemedimKızlar bu arada saçma bi soru olacak belki ama yüzük testi yapan var mı aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?