Rabbim hayırlı eylesin. Sağlıkla kolaylıkla kucağına almanı nasip etsin.Benim 40 hafta 14 ocakta doluyo ama 2. Sezaryen olur nasipse. Aralıkta da alabilirler.
Saol canımHayırlı olsun canım
Amin hepimiz inşallah.Rabbim hayırlı eylesin. Sağlıkla kolaylıkla kucağına almanı nasip etsin.
Ayyyyy ınsallah sağlıkla gelsin cok mutlu oldum :))Amin hepimiz inşallah.
Hey dostum sen de mi burdasııınAyyyyy ınsallah sağlıkla gelsin cok mutlu oldum :))
Ah tesekkurler. Burdayımmm Kan verdım sabah sağlık ocağında da daha acıklanmadı. aralık sonu yada Ocak olur heralde .Hey dostum sen de mi burdasııınheyecanlıyım çok ya daha kan vermedim ya sana da hayırlı olsun inşallah.
Sezaryen mi senin de ilki? Ay niye açıklamıyolar aaa deliririm ben.Ah tesekkurler. Burdayımmm Kan verdım sabah sağlık ocağında da daha acıklanmadı. aralık sonu yada Ocak olur heralde .
Sezaryen mi senin de ilki? Ay niye açıklamıyolar aaa deliririm ben.ben de sağlık ocağında verecektim.
Hayırlı olsunBenim de sonucum açıklanmışşştesti dün vermiştim
Teşekkür ederimmHayırlı olsun
Özel yok aşko dünyanın öbür ucundayım. Şırnak'ta.ozelde ver ya ben pişman oldum sezaryen mecburi inmedi kanala 40+3 de aldı doktor:) bu da sezaryen olur heralde. :)
Hayırlı olsuun.Benim de sonucum açıklanmışşştesti dün vermiştim
Teşekkür ederimHayırlı olsuun.
Aktif olan biri yapabilir. Kazene yazıp. Bende daha önce 2021 Aralık anneleri vardı. Tabloyu da oluşturuyolar sadece girip yazmak kalıyor.Bu listeye artık kim eklıcek bizi
Ne zamandı son regl tarihi?Teşekkür ederim
9 nisan, henüz gecikmem olmadı, reglim yarın normaldeNe zamandı son regl tarihi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?