Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    67
Bunu duyduğuma sevindim kızım bırakmazsa ben de kesmek istemiyorum, 18 aylık olsun en azından.
Evet kesinlikle.
Benim de önceki doktorum, hiç beslenemeseniz bile bebek sizde var olanı çeker ona yeter, ama sizden eksileceği için ileriki yaşlarda sizde kemik hastalıkları ya da diğer hastalıklar başgösterir. Bu yüzden Multivitaminler, demir, kalsiyum gibi ilaçlarını anneler için veriyoruz demişti.
Daha da dikkat edicez.

Olmuyorsa da hayırlı değildir öyle düşünün ve içinizi ferah tutun Allah'ın izniyle vardır bir günü, amin inşallah tez zamanda güzel haberi alınn

Gecikmenin 3. Günü testim böyle ama haftaya kan vermeyi düşünüyorum
Bat: 27 Nisandı
Benim de Bat sizinle aynı tarih kan testi verdim 3 gün önce HCG 2178 çıktı sonraki gün hemen doktora gittim çok şükür gebelik var keseyi de gördük. Ayın 13 ünde tekrar kontrole gidecem . Siz kan testi yaptınız mı muhtemelen sizin kide benim gibi Pozitif

benm testim negatif çıktı adet günü yapmıştım ama, aynı gün kan verdim beta 104 çıkmıştı sanırım

Bende bugün kan verdim bakalım beklemedeyim çok tebrik ederim sizi

Benim de bat 27 Nisan yarın ilk Radevumuz var inşallah biz de götürürüz keseyi

Merhaba son adet tarihim 7 Nisan
Bugün adet olmam gerekiyordu olmadım test yaptım çizgi çıktı ama iki ay önce kimyasal gebelik gecirdim korkuyorum

Böyle di ilk on saniyede çıktı cizgiler

Eklentiler

• 1000051536.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 86
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…