Evet kesinlikle.Bunu duyduğuma sevindim kızım bırakmazsa ben de kesmek istemiyorum, 18 aylık olsun en azından.
İnşallahHayırlısıyla geçirelim inşallah
Evet bir çizgi var. Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar çizgi mi var ben mi yanlış görüyorum?
Olmuyorsa da hayırlı değildir öyle düşünün ve içinizi ferah tutun Allah'ın izniyle vardır bir günü, amin inşallah tez zamanda güzel haberi alınnÇok haklısınız ama surekli hayalkirikligina uğradığım icin bir türlü test yapamıyorum elim gitmiyo..Hayit cayina baslamistim o mu geciktirdi aceba ya da kullandigim hap bilmiyorum belki de hamileyim yani insallah oyle umit ediyorumRabbim kimsenin kucağıni bos birakmasin ne zormuş hiç böyle düşünmemiştim
Ayyy çok teşekkür ederimmEvet bir çizgi var. Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Çok sevindim. Gayet iyi hiç endişe etme.Kızlar benim 2 mayısta verdiğim kan sonucum çıktı beta 180, sat tarihi 5 nisan sizce normal mi? bat 30 nisandı, tekrar kan verdim bugün
Benim de Bat sizinle aynı tarih kan testi verdim 3 gün önce HCG 2178 çıktı sonraki gün hemen doktora gittim çok şükür gebelik var keseyi de gördük. Ayın 13 ünde tekrar kontrole gidecem . Siz kan testi yaptınız mı muhtemelen sizin kide benim gibi PozitifGecikmenin 3. Günü testim böyle ama haftaya kan vermeyi düşünüyorum
Bat: 27 Nisandı
benm testim negatif çıktı adet günü yapmıştım ama, aynı gün kan verdim beta 104 çıkmıştı sanırımBen bir gün geciktim sabah test yaptım. Negatif çıktı. Bu şekilde önce negatif sonra pozitif sonuç alan varmı? Geçen ay 5 gün geciktim ama yinede regl oldum. Bu ay yine aynı mı olacak bilmiyorum. Çok üzülüyorum artık. Dua edin lütfen
Yaaa gerçekten mibenm testim negatif çıktı adet günü yapmıştım ama, aynı gün kan verdim beta 104 çıkmıştı sanırım
Bende bugün kan verdim bakalım beklemedeyimBenim de Bat sizinle aynı tarih kan testi verdim 3 gün önce HCG 2178 çıktı sonraki gün hemen doktora gittim çok şükür gebelik var keseyi de gördük. Ayın 13 ünde tekrar kontrole gidecem . Siz kan testi yaptınız mı muhtemelen sizin kide benim gibi Pozitif
İnşallah hamilesindir Alla gönlüne göre versinYaaa gerçekten miben hala regl olmadım. inşAllah hamileyimdir. Dua edin lütfen
Benim de bat 27 Nisan yarın ilk Radevumuz var inşallah biz de götürürüz keseyiBenim de Bat sizinle aynı tarih kan testi verdim 3 gün önce HCG 2178 çıktı sonraki gün hemen doktora gittim çok şükür gebelik var keseyi de gördük. Ayın 13 ünde tekrar kontrole gidecem . Siz kan testi yaptınız mı muhtemelen sizin kide benim gibi Pozitif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?