Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    67
Merhaba arkadaşlar, henüz kan testi vermedim. İdrar testinde bariz çıktı.
Beni de gruba ekleyebilirsiniz.
Son adet tarihim 05.04.2025, tahmini doğum tarihi 10.01.2026
Yaşım 39, İstanbul. 2. Çocuk olacak inş.
Rabbim hayırlı eylesin. İkinci hamileliğiniz için ne kadar süredir deniyorsunuz? Benim yaşımda 39 ve sizi görünce çok mutlu oldum ve umutlandim. Gebelik belirtisi olarak ne yaşadınız?

Sonuçlar belli oldu mu?

Sonuçlar belli oldu mu?
Maleseff ya belli olmadı ama belirtilerim çok fazla yani umarım aksi olmaz, sağlık ocağı doktoru da pazartesi gel sabahtan kayıt açılsın takibini yaparız falan demişti, belki sonuç orada görünür bilseydim böyle olacağını direkt hastaneye giderdim

Geç olsun güç olmasın derler. Rabbim hayırlı haberler ile müjdelesin seni

Merhaba kızlar ilk bebeğim ikinci tüp bebek tedavisiyle olmuştu şimdi 14 aylık. Olmuyor diye korunmadik biz de bu ay adetim gecikti hiç ihtimal vermiyordum ama cuma aksami test yaptım çift çizgi çıktı Galiba ocak annesi oluyorum yarın kan vericem. Son adetim 30 mart. Karnım ağrıyor arada adet olacakmışım gibi.

Kızlar emzirirken hamile kalan var mı kızım şimdilik emiyor ama sütün tadı degsiiyormus diye duyuyorum bırakmaz inşallah

Arkadaşlar merhaba..Ben de 39 yaşındayım yaklaşık iki yıldır evliyim .
4 5 aydır çocuk istiyoruz fakat olmuyordu..Bu ay doktora gittik her seyin yolunda oldugunu fakat yumurtalarımin istenilen büyüklükte olmadığını soyledi doktor ve bana duphoston verdi.. sabah akşam kullandim..normalde reglim hic gecikmez ama bu ay sanki gecikti gibi..4 nisan aksam leklenmem olmustu 6 Nisanda da kanamam oldu..(Benim her adet oncesi bir ya da iki gun lekelenmem olur sonra kanamam baslar)bu ay da beklenen tarihten 4 gun gecti.. göğüslerim cok doldu fark edilecek sekilde bel ve yaklasik bi haftadır da dogum sancisi gibi kasik agrilarim oluyo ama bes dakika sonra geciyo..surekli negatif gorunce cok uzulduvum icin test yapamiyorum..sizce bu ay hamile miyim

Eğer yoksa da bile boşa ümitlenmemek için bi test yapmanızda fayda var ama daha garanti sonuç veren bi testi yapın soru işareti olmasın veya direkt kan verin daha net çıkar, inşallah gönlünüzce olur

Ben bir gün geciktim sabah test yaptım. Negatif çıktı. Bu şekilde önce negatif sonra pozitif sonuç alan varmı? Geçen ay 5 gün geciktim ama yinede regl oldum . Bu ay yine aynı mı olacak bilmiyorum. Çok üzülüyorum artık. Dua edin lütfen

Canım stres de regli gecikmesine sebebiyet verir, lütfen kendini rahat bırak, bedenini rahat bırak, minik mucizen inşallah seninledir, değilse de vakti ve zamanı vardır, lütfen üzülme

Eğer yoksa da bile boşa ümitlenmemek için bi test yapmanızda fayda var ama daha garanti sonuç veren bi testi yapın soru işareti olmasın veya direkt kan verin daha net çıkar, inşallah gönlünüzce olur
Çok haklısınız ama surekli hayalkirikligina uğradığım icin bir türlü test yapamıyorum elim gitmiyo..Hayit cayina baslamistim o mu geciktirdi aceba ya da kullandigim hap bilmiyorum belki de hamileyim yani insallah oyle umit ediyorum Rabbim kimsenin kucağıni bos birakmasin ne zormuş hiç böyle düşünmemiştim

Rabbim hayırlı eylesin. İkinci hamileliğiniz için ne kadar süredir deniyorsunuz? Benim yaşımda 39 ve sizi görünce çok mutlu oldum ve umutlandim. Gebelik belirtisi olarak ne yaşadınız?
Merhaba, 35 yaşında evlendim ilk çocuğumu 37 yaşımda kucağıma aldım. Tabi öncesinde sıkıntılı gebelikler yaşadım.
Allah kısmet edince diyim. Herkesin bünyesi de farklı. Umudunuzu yitirmeyin Allah sağlıkla, hayırla nasip etsin inş. Bebeğim 16 aylık aslında ama Yaşım ilerliyor bi tane daha olsun istedim. İnşallah Allah yine hayırla sağlıkla nasip eder.
Benim adet zamanından bir hafta önce adet sancılarım olur normalde ama gebeliklerimde o ağrılar hiç olmaz.
Yine ağrı olmayınca oldu heralde dedim günüm gelmeden test yaptım.

Kızlar emzirirken hamile kalan var mı kızım şimdilik emiyor ama sütün tadı degsiiyormus diye duyuyorum bırakmaz inşallah
Merhaba benim de kızım emiyor. Emzirmeyi kesmicem inşallah.
Kuzenim ikinci bebeğine hamileuken emziriyordu. Sadece doktoru beslenmesini bir porsiyon daha arttırmasını istemişti. İki çocuğa ve size yetmez demişti.

Merhaba benim de kızım emiyor. Emzirmeyi kesmicem inşallah.
Kuzenim ikinci bebeğine hamileuken emziriyordu. Sadece doktoru beslenmesini bir porsiyon daha arttırmasını istemişti. İki çocuğa ve size yetmez demişti.
Bunu duyduğuma sevindim kızım bırakmazsa ben de kesmek istemiyorum, 18 aylık olsun en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…