Hiç bilmiyorum canım reglim daha gelmedi internette normal diye okudum çok artınca bende korktum biraz ama farklı labaratuvar olunca da desim belki o yüzdendirBiraz fazla artmiıs gibi geldi ikiz mi ki
Olabılır mantıklı farklı labaratuvardan olabilir hayırlısı olsun cnmHiç bilmiyorum canım reglim daha gelmedi internette normal diye okudum çok artınca bende korktum biraz ama farklı labaratuvar olunca da desim belki o yüzdendir
Rabbim hayırlı eylesin. İkinci hamileliğiniz için ne kadar süredir deniyorsunuz? Benim yaşımda 39 ve sizi görünce çok mutlu oldum ve umutlandim. Gebelik belirtisi olarak ne yaşadınız?Merhaba arkadaşlar, henüz kan testi vermedim. İdrar testinde bariz çıktı.
Beni de gruba ekleyebilirsiniz.
Son adet tarihim 05.04.2025, tahmini doğum tarihi 10.01.2026
Yaşım 39, İstanbul. 2. Çocuk olacak inş.
Sonuçlar belli oldu mu?Kızlar benim de adetim 2 gün gecikti, dün ve bugün test yaptım pozitif gördüm aşırı da belirtim var sanırım ben de gruba dahil oldumbu sabah sağlık ocağında kan verdim ama sonuçlar e nabıza düşmemiş beklemedeyim
Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah tez zamanda güzel haberler sizleri de bulsun
Maleseff ya belli olmadıSonuçlar belli oldu mu?
Geç olsun güç olmasın derler. Rabbim hayırlı haberler ile müjdelesin seniMaleseff ya belli olmadıama belirtilerim çok fazla yani umarım aksi olmaz, sağlık ocağı doktoru da pazartesi gel sabahtan kayıt açılsın takibini yaparız falan demişti, belki sonuç orada görünür bilseydim böyle olacağını direkt hastaneye giderdim
Amin inşallahGeç olsun güç olmasın derler. Rabbim hayırlı haberler ile müjdelesin seni
Eğer yoksa da bile boşa ümitlenmemek için bi test yapmanızda fayda var ama daha garanti sonuç veren bi testi yapın soru işareti olmasın veya direkt kan verin daha net çıkar, inşallah gönlünüzce olurArkadaşlar merhaba..Ben de 39 yaşındayım yaklaşık iki yıldır evliyim .
4 5 aydır çocuk istiyoruz fakat olmuyordu..Bu ay doktora gittik her seyin yolunda oldugunu fakat yumurtalarımin istenilen büyüklükte olmadığını soyledi doktor ve bana duphoston verdi.. sabah akşam kullandim..normalde reglim hic gecikmez ama bu ay sanki gecikti gibi..4 nisan aksam leklenmem olmustu 6 Nisanda da kanamam oldu..(Benim her adet oncesi bir ya da iki gun lekelenmem olur sonra kanamam baslar)bu ay da beklenen tarihten 4 gun gecti.. göğüslerim cok doldu fark edilecek sekilde bel ve yaklasik bi haftadır da dogum sancisi gibi kasik agrilarim oluyo ama bes dakika sonra geciyo..surekli negatif gorunce cok uzulduvum icin test yapamiyorum..sizce bu ay hamile miyim
Allah razı olsun. Tez zamanda isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin RabbimAmin inşallahdua edicem senin için inşallah tez zamanda sen de güzel haberler alırsın
Ben bir gün geciktim sabah test yaptım. Negatif çıktı. Bu şekilde önce negatif sonra pozitif sonuç alan varmı? Geçen ay 5 gün geciktim ama yinede regl oldum. Bu ay yine aynı mı olacak bilmiyorum. Çok üzülüyorum artık. Dua edin lütfen
Çok haklısınız ama surekli hayalkirikligina uğradığım icin bir türlü test yapamıyorum elim gitmiyo..Hayit cayina baslamistim o mu geciktirdi aceba ya da kullandigim hap bilmiyorum belki de hamileyim yani insallah oyle umit ediyorumEğer yoksa da bile boşa ümitlenmemek için bi test yapmanızda fayda var ama daha garanti sonuç veren bi testi yapın soru işareti olmasın veya direkt kan verin daha net çıkar, inşallah gönlünüzce olur
Ben bir gün geciktim sabah test yaptım. Negatif çıktı. Bu şekilde önce negatif sonra pozitif sonuç alan varmı? Geçen ay 5 gün geciktim ama yinede regl oldum. Bu ay yine aynı mı olacak bilmiyorum. Çok üzülüyorum artık. Dua edin lütfen
Merhaba, 35 yaşında evlendim ilk çocuğumu 37 yaşımda kucağıma aldım. Tabi öncesinde sıkıntılı gebelikler yaşadım.Rabbim hayırlı eylesin. İkinci hamileliğiniz için ne kadar süredir deniyorsunuz? Benim yaşımda 39 ve sizi görünce çok mutlu oldum ve umutlandim. Gebelik belirtisi olarak ne yaşadınız?
Merhaba benim de kızım emiyor. Emzirmeyi kesmicem inşallah.Kızlar emzirirken hamile kalan var mı kızım şimdilik emiyor ama sütün tadı degsiiyormus diye duyuyorum bırakmaz inşallah
Bunu duyduğuma sevindim kızım bırakmazsa ben de kesmek istemiyorum, 18 aylık olsun en azından.Merhaba benim de kızım emiyor. Emzirmeyi kesmicem inşallah.
Kuzenim ikinci bebeğine hamileuken emziriyordu. Sadece doktoru beslenmesini bir porsiyon daha arttırmasını istemişti. İki çocuğa ve size yetmez demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?