- 17 Aralık 2024
- 69
- 63
- 3
- 28
Hayırlısıyla gelicez inşallah sağlıklaBen daha oraya gelemedim
Bat:27 Nisandı canım. 9. Gün kan vermiş oldumMaşallah canım bat kaç gün geçmişti
Benim de bir 6-7 günüm var sanırım.Bir kere kan vermek istiyorum bakalımBat:27 Nisandı canım. 9. Gün kan vermiş oldum
Gördünüz mü keseyiii ben de perşembe gidicem çok heyecanlıyım. Karından göründüğü mü vajinal mi baktılarBenim de bat 27 Nisan yarın ilk Radevumuz var inşallah biz de götürürüz keseyi
Çok ince bir çizgi görünüyor, hayırlı olsunKızlar selam yarın kan vereceğim sanırım bende ocak annelerinde yerimi alacağım resimde pek net değil ama gözle çok net görüyorum
Eki Görüntüle 3587839
inceden bı golge goruyorum. ınsallah kuruma cızgısı degıldır. varsa yarın daha da pembe esintili bı renk cıkar zaten .. hakkımızda hayırlısı olsun :))Kızlar selam yarın kan vereceğim sanırım bende ocak annelerinde yerimi alacağım resimde pek net değil ama gözle çok net görüyorum
Eki Görüntüle 3587839
Bende öyle düşündüm, keseyle kalp atışını birlikte duymak içinde haftaya pazartesi ye randevu aldık bakalım hayırlısıBenim de bir 6-7 günüm var sanırım.Bir kere kan vermek istiyorum bakalım
Merhaba evet gördük çok şükürGördünüz mü keseyiii ben de perşembe gidicem çok heyecanlıyım. Karından göründüğü mü vajinal mi baktılar
Bende aynı düşünüyorum Dr gitmek için 15-20 gün sonra gidicem inşallah.Allahim evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alalımBende öyle düşündüm, keseyle kalp atışını birlikte duymak içinde haftaya pazartesi ye randevu aldık bakalım hayırlısı
Son adet tarihiniz nedirMerhaba evet gördük çok şükürkarından göründü 5+4 şuan dedi doktor
1 NisanSon adet tarihiniz nedir
9 nisan benim de, erken gebelik testiyle pozitifi gördüm bugün kan verdim yarın sonuç çıkacakmış. Doktora ne zaman gidebilirim en erken diye düşünüyorum o yüzden sordum1 Nisan
Haftaya gidebilirsiniz bence9 nisan benim de, erken gebelik testiyle pozitifi gördüm bugün kan verdim yarın sonuç çıkacakmış. Doktora ne zaman gidebilirim en erken diye düşünüyorum o yüzden sordum
Ben 5 hafta olsun ki gitmişken kes görebilelim diye acele etmedim9 nisan benim de, erken gebelik testiyle pozitifi gördüm bugün kan verdim yarın sonuç çıkacakmış. Doktora ne zaman gidebilirim en erken diye düşünüyorum o yüzden sordum
Hayırlı olsun canımKızlar inşallah hepimiz saglicakla kucağımıza alırız bebişlerimizi inşallah bende tüp bebek annesiyim bugün transferden sonra 8.günüm test verdim 108 çıktı sonucum çok şükür inşaallah burda beraber ilerlerix
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?