Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    68
kan verdım bugun sonucu cıkınca yazarım.son adet tarihim 22 mart ama pco lu oldugumdan gec olmustur yumurtlama . test pozıtıf cıktığı gibi ufaktan burda yerımı alayım dedim. belki aralıktır ama oglum ocak dogumlu saha bı sempatık geldı bu ay :) ınsallah test benı yanıltmamamıstır:)

Kızlar selam yarın kan vereceğim sanırım bende ocak annelerinde yerimi alacağım resimde pek net değil ama gözle çok net görüyorum

Kızlar selam yarın kan vereceğim sanırım bende ocak annelerinde yerimi alacağım resimde pek net değil ama gözle çok net görüyorum
Eki Görüntüle 3587839
inceden bı golge goruyorum. ınsallah kuruma cızgısı degıldır. varsa yarın daha da pembe esintili bı renk cıkar zaten .. hakkımızda hayırlısı olsun :))

9 nisan benim de, erken gebelik testiyle pozitifi gördüm bugün kan verdim yarın sonuç çıkacakmış. Doktora ne zaman gidebilirim en erken diye düşünüyorum o yüzden sordum
Ben 5 hafta olsun ki gitmişken kes görebilelim diye acele etmedim

Kızlar inşallah hepimiz saglicakla kucağımıza alırız bebişlerimizi inşallah bende tüp bebek annesiyim bugün transferden sonra 8.günüm test verdim 108 çıktı sonucum çok şükür inşaallah burda beraber ilerlerix

Hayırlı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…