• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Doktor 3 aya kadar ilac veremem dedi canım..Bu arada soda iciyorum her gun sade soda..Onun faydasını goruyorum bu durumda olanlara da bi öneri olur belki

Off benim de canım aşırı derecede cigkofte istiyor ama yiyemiyorum..Yiyen var mı aceba🙏
Ben dün yedim cigkofte ama etsiz olandan yedim

Doktor 3 aya kadar ilac veremem dedi canım..Bu arada soda iciyorum her gun sade soda..Onun faydasını goruyorum bu durumda olanlara da bi öneri olur belki

Off benim de canım aşırı derecede cigkofte istiyor ama yiyemiyorum..Yiyen var mı aceba🙏
Etsizse neden yiyemiyorsunuz ki :D

Doktorum bana güvenilir bir yerden taze olmak ve etsiz olmak şartıyla yiyebilirsin demişti ilk haftalarımda yiyordum ara ara şu an su bile içemiyorum 🤢

Ay ben yedim kız ayipsinn baya da güzel gitti ay canım yine çekti 😂🫣 etsiz ve taze yedim 💃🏼

Hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz gibi, özellikle bu tost sevdası nedir bendede var 10 gündür 😂 bu arada benimde bulantım oluyor fakat geçince doymak bilmiyorum 😂 iştahsız olsaydım bundan iyiydi diyorum bazen 😊 5.haftadan sonra hep bir uyku hali var, ama azalıyor gibi bakalım neler yaşıcaz bundan sonra 🌸

Hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz gibi, özellikle bu tost sevdası nedir bendede var 10 gündür 😂 bu arada benimde bulantım oluyor fakat geçince doymak bilmiyorum 😂 iştahsız olsaydım bundan iyiydi diyorum bazen 😊 5.haftadan sonra hep bir uyku hali var, ama azalıyor gibi bakalım neler yaşıcaz bundan sonra 🌸
Benim de 9. Hafta ilk haftalar ekşili tuzlu gidiyordum tatlıdan hep midem bulandı şuan tuzluya evrildim tost benim de 1 haftadır gündemimde bulantım olmasa da hep yesem 😂

Benim 7 haftadan sonra uyku halim baya azaldi 🙏

Back
X