• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    154
a a eşiniz 10 cm den fazla yer mı kaplıyor ne ayıp benımkı yan yatıyor. yettıgı kadar sığsın.. :D

Anladım anladım kuzum normal yastık candır diyerekten devam o zmaan

Düşündüm bu benim ne kadar umrumda aa baktım hiç değilmiş, gebeyim ben ahahahaha

Eşim hala yatağın yüzde ellisinin kendisinin olduğunu düşünüyor, bende ses çıkarmıyorum huzurumuz bozulmasın diye ne yapayım :)

Ya ben de solda dün ve bugün böyle bir his oldu. Hatta bir tık canım acıdı
Ama bebek hareketine değil de usuttum falan diye yorumladım. Yoksa Bebek mi ya
Zonkladi baya hissettirecek sekilde
Benim aynısı arada olmaya başladı sanırım ilk böyle başlıyor ya da gerilmeden kaynaklı ama hafif bi acıtıyor benimki de

Eşim hala yatağın yüzde ellisinin kendisinin olduğunu düşünüyor, bende ses çıkarmıyorum huzurumuz bozulmasın diye ne yapayım :)
Bu ara geceleri cok kabus goruyorum demeye basla
Gece yerini isgal ettiginde ruyanda birileriyle kavga ediyormus gibi şaplat bitane
Ah canim ya ruyamda saldiriyorlardi sana mi vurdum az otede uyu da elim gelmesin bu ara cok boyle seyler gorur oldum dersin sjdjwkdj😅

Gece yerini isgal ettiginde ruyanda birileriyle kavga ediyormus gibi şaplat bitane
Ah canim ya ruyamda saldiriyorlardi sana mi vurdum az otede uyu da elim gelmesin bu ara cok boyle seyler gorur oldum dersin sjdjwkdj😅

ya hahahahahah çok iyiydi, bende bebikomuz olunca bu yataktan biri adaya veda edicek farkında mısın gibi hafif ikazlarda bulunuyorum kendisine ama pek oralı olmuyor şuan :) neyse er geç bu gerçekle yüzleşicek:)

Ben bazen gıcık oluyorum uyurken ittiriyorum falan çaktırmadan ajsjd ben uyuyamazken horul horul uyuması ve oturduğu yerden ikinci kez baba olması kanıma dokunuyor🤣

Back
X