Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    74
Ya gerçekten 14. haftadan sonra belli olmamış cinsiyetleri duyunca hayrete düşüyorum. Biz zaten 11. haftada fetalle öğrenmiştik ama arada sırada gittiğim mahalle kliniği denecek tarzda görüntü netliği olan kliniğime gittim 14+2'yken. Adama ben şak diye yakınlaştırdı bamyayı gösterdi çok net bir şekilde erkek olduğu belli dedi ve sonra başka yerlerine bakmaya devam etti. Zaten ultrason başlığını hareket ettirdikçe çocuğun sağını solunu önünü arkasını görebiliyorlar. Ekranı açtığı gibi gözüküyordu bide. Hiç olmazsa elleriyle biraz karına bası uyguladıklarında yavrucaklar zaten hemen pozisyon değiştiriyorlar. Bence söyleyemeyen emin olamayan doktorların ya ultrasonları çok kötü ya da kendileri mesuliyet kabul etmek istemiyorlar. Ayrıca kordonla karıştırmışız diyenler de külliyen yalan. Zaten kan akışına bakıp gördüğü şeyin kordon olup olmadığından çok da güzel emin olabiliyorlar.

14+2 ultrason fotoğrafımızı ekliroum ok'un hemen sol tarafı bamyamız.

Eki Görüntüle 3627516
Evet mesela benimki cok acayip hayretlik 🤣 14hafta kesin kiz dedikten sonra 15.haftamda bu hafta Cinsiyet söyleyemiyorum kızda da erkektede olan çıkıntı biraz farklı gibi geldi yeni gelişen pipi olabilir haftaya gel yada 17de gel dedi bacak arasıda boş yani başka biyerdeki çıkıntısi buyumus gibi benim bildigim bacak arası görüldükten sonra nub çıkıntısina bakılmaz artik ama gozlemleyelim dedi, 14.hafta iki çizgi gösterip kız dedi nasıl oldu bu anlamadım duygularımla oynandı Yaa başka doktora gideceğim bakalım, gerçekten 15haftadan sonra pipi geliştimi bende 🤔

Kıdem, ihbar ve içerdeki yıllık iznim hesaplandı arabulucu avukat eşliğinde imzaladım. Ayın 15’inde yatacak. Hamile olduğumu avukata söyledim çünkü şirket sağlık sebebiyle çıkış göstermiş ben de ben hasta değilim hamileyim dedim işverenime söylemedim onları sgk’ya şikayet edicem.
Eğer hamile olduğunuzu bilseydi çıkarması yasaktı? Ayrıca doğum izni parasını da almanız gerekmiyor mu 4 ay için?

Aynı durumdayız benim de 39 40 yaş olacak troit ilacı kullanıyorum. ben iyotlu tuz da kullanıyorum ama ilk hamileliğimde 60 dan 80 e kadar çıkmıştım doğumdan sonra hızlı bir şekilde 56 ya düşmüştüm. şimdi ikinci bebeğime hamileyim 15 inci haftadayız 3 kilko almışım sadece
Troit ilacını gebelik için mi kullanmaya başladınız,yoksa normalde de kullanıyormuydunuz. Ben gebelikte zorunlu oldu tsh yüksek diye başlattıkları için aldım.

Kızlar nasılsınız? Benim dün aniden ateşim çıktı bugün kbb ye gittim boğazım şişmiş ordan kadın doğuma göründüm idrar tahlili istediler enfeksiyon varmış antibiyotik verdi dr hiç istemesemde mecbur içeceğim
Çok geçmiş olsun.Üzülme doktor hamileliğini riske atacak bir şey yapmaz .İçmezsen daha kötü olur asıl.

Kızlar bir şey danışacağım size,

Ben hamilelik bildirimini şirkete yaptım. Mesela diyelim departmanı kapadılar. Beni işten çıkarıyorlar. Hamilelik iznimi kullandırmak zorundalar mı?

Kızlar nasılsınız? Benim dün aniden ateşim çıktı bugün kbb ye gittim boğazım şişmiş ordan kadın doğuma göründüm idrar tahlili istediler enfeksiyon varmış antibiyotik verdi dr hiç istemesemde mecbur içeceğim😢
Çok geçmiş olsun ❤️‍🩹 en kısa sürede toparlar ve kendini daha iyi hissedersin umarım 🙏🏻

Erdem turhan ismi benim pek çok arkadaşımda onda doğum yapmıştı depremden sonra iskenderuna geçmiş diye duydum
Ay harika.Zaten iskenderuna gidiyorum doktora.Hemen yerini araştırıp bi muayenesine gideyim.
Kızlar nasılsınız? Benim dün aniden ateşim çıktı bugün kbb ye gittim boğazım şişmiş ordan kadın doğuma göründüm idrar tahlili istediler enfeksiyon varmış antibiyotik verdi dr hiç istemesemde mecbur içeceğim😢
geçmiş olsun.Bende dün fenaydım.acile gittim.sadece parol serum verdiler.yapacak bişeyimiz yok dediler.Boğazım ağrıyor diyorum boğazında bişey yok diyor.Evde kulaktan ateş ölçtüm 38,5-39 arası çıkıyor diyorum boynumdan ölçtüler ateşin yok diyorlar.Terliyorum ve üşüyorum.Tahlil falan da yapılmadı.Cumartesi kendi doktoruma gideceğim bakalım o ne diyecek.İnşallah allahın izniyle hiçbir şey olmaz ilacınızı kullanın.Bende atlatırım inşallah.Gebelikte hasta olmak ekstra yorucuymuş🥲

Back
X