Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    77

Eklentiler

• IMG_20250801_125310.webp
    IMG_20250801_125310.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 20
Kızlar bir şey soracağım benim karnım çok sert yani sabah uyandığımda yumuşak hiçbi şey yok gibi ama gün içinde dokunduğumda boydan boya çok sert oluyor karnım. Yani bebek çıkıntısı vs gibi bir sertlik değil tüm karnım sert oluyor. Bu kasılma falan mı acaba?
Yok kasılma degıl de normalde benım de oyle yumusak olması kokutuyor sert olsun varsın :)) bi aya daha da buyudugunde pek yumusayacak yer kalmayacak
Sizinki kızdır.168 cok yuksek fjfk bence sizinkinde pipide yoktur.
kactan yuksek olunca erkek ya da kız oldugunu anlıyorsunuz? benımkı de 150 lerde bısıydı

Ne olacak bu gergin hallerimiz çarşamba randevum o güne kadar chatgpt darlamaya devam 😄
chat kankam ya :D vala artık dedıkodu bıle yapıcam az kaldı :D chaat karnımın altı acıdı chat ıdrarım koyu gıbı . chat cınsıyet belırtısı mı bu bla blaalar... chat su mr goruntumu yorumlar msın.. bı de doga hakkında yaratılıs hakkında .. allahım aklıma ne gelırse soruyorum :D ne cekıyo benden dıyordum ben gıbı herkes darlıyomus cocugu yazık :D bıgun yılıp cekıp gıtmese barı

Yok kasılma degıl de normalde benım de oyle yumusak olması kokutuyor sert olsun varsın :)) bi aya daha da buyudugunde pek yumusayacak yer kalmayacak

kactan yuksek olunca erkek ya da kız oldugunu anlıyorsunuz? benımkı de 150 lerde bısıydı
140'mış.Kızların kalbi daha hızlı atıyormuş. Bu genel bilinen. Biri de 160 kesin kız yazmış. 7. haftaya baktınız mı?

140'mış.Kızların kalbi daha hızlı atıyormuş. Bu genel bilinen. Biri de 160 kesin kız yazmış. 7. haftaya baktınız mı?
6+3 te gıttım sonra 10+1 de mı ne . ama cok da dınletıp sayı vermedıler. 6+3 dekınde egılıp baktım az da 150 kusur bısı yazıyordu

Yok 15e kadar bacak arasi boştu doldumu blmiyorum🤣
ay anladıgıma degıl kız yanlıs anlama :D sadece o cıkıntı bacak degılse oyledır heralde :D oglumda ya boyle alttan ıkı bacak arası cekıyordu doktor net gorunuyordu . 16. haftada. sımdı bu bebegımde hıc cekemedı ne yandan ne alttan anlamadım arkasını dondu yattı bıseycık gorememıstık. ben bıldıgım ıcıın demedım yanı tahmınen oyle mıymıs kiii falan :D

ay anladıgıma degıl kız yanlıs anlama :D sadece o cıkıntı bacak degılse oyledır heralde :D oglumda ya boyle alttan ıkı bacak arası cekıyordu doktor net gorunuyordu . 16. haftada. sımdı bu bebegımde hıc cekemedı ne yandan ne alttan anlamadım arkasını dondu yattı bıseycık gorememıstık. ben bıldıgım ıcıın demedım yanı tahmınen oyle mıymıs kiii falan :D
Nub çıkıntisi denilen bişeymis ya Erkektede kızdada böyle çıkıntı oluyormuş açisı fark ediyormuş, iki bacak arası bizde gördük boştu ama bir hafta gittigmde kız dedi oburunde demedi bidaha gittiğimde bkalim net belli olur

Senin erkekmiydi kacnci haftada gördünz

Kızlar bir şey danışacağım size,

Ben hamilelik bildirimini şirkete yaptım. Mesela diyelim departmanı kapadılar. Beni işten çıkarıyorlar. Hamilelik iznimi kullandırmak zorundalar mı?
Hamilelik izni iş yerinle alakalı bir şey değil. onu devlet veriyor yani hasta olmuşsun da rapor almışsın gibi düşün. Doğum yapmadığın veya ayını doldurmadığın sürece İş yerin kapanıyorsa sana izin kullandırma parasını verme gibi bir durum söz konusu değil. Sadece diğer haklarını alırsın kıdem,ihbar yıllık izin vs gibi.

Hamilelik izni iş yerinle alakalı bir şey değil. onu devlet veriyor yani hasta olmuşsun da rapor almışsın gibi düşün. Doğum yapmadığın veya ayını doldurmadığın sürece İş yerin kapanıyorsa sana izin kullandırma parasını verme gibi bir durum söz konusu değil. Sadece diğer haklarını alırsın kıdem,ihbar yıllık izin vs gibi.
Aa çok teşekkür ederim. Peki maaşı iş yerimi yatırıyor.,rapor parası gibi devlet mi?

6+3 te gıttım sonra 10+1 de mı ne . ama cok da dınletıp sayı vermedıler. 6+3 dekınde egılıp baktım az da 150 kusur bısı yazıyordu
Aa sizinki erkek mi? Sizde tutmamış o zaman. Benimki 150 idi, 11. haftada kemik yapısı kıza benziyor dedi doktor.

Back
X