Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    77
Raporlu sayıldığın için devlet yatırıyor parayı. Maaşının 3/1 ini alıyorsun zaten hepsini değil. Maşının 3/1 4 ay boyunca yatıyor. Toplu yatma durumu da yok.
Nasıl yani tek seferde ödemiyorlar mı her ay mı yatırıyorlar. Ben yılın belli zamanı toplu yatırıyorlar diye biliyordum

Nasıl yani tek seferde ödemiyorlar mı her ay mı yatırıyorlar. Ben yılın belli zamanı toplu yatırıyorlar diye biliyordum
Yani şöyle açıklayayım ben kendim de muhasebeci olduğum için çalışanımıza yapmıştım daha önce. Aylık olarak o çalışanın doğum raporunu girip onaylıyordum onayladığı kadar günün parasını alıyordu. İzni bitene kadar bu şekilde devam ettik. Sonra şansına iş yeri kapanmıştı tazminatını aldı. İşsizlik maaşı aldı :))

Yani şöyle açıklayayım ben kendim de muhasebeci olduğum için çalışanımıza yapmıştım daha önce. Aylık olarak o çalışanın doğum raporunu girip onaylıyordum onayladığı kadar günün parasını alıyordu. İzni bitene kadar bu şekilde devam ettik. Sonra şansına iş yeri kapanmıştı tazminatını aldı. İşsizlik maaşı aldı :))
Anladım duruma göre değişiyor o zamann. Ne güzel denk gelmiş şanslıymış :)

Kizlarrr cinsiyet kesinlesti🥰 bir kiz da benden geliyor hayirlisiyla🌸🌸😊 aegamze aegamze listeye ekleyebilirsin canim🌼
Hayirli olsun canım sağlıkla gelsin şuan çok şaskinim yani senin 11de kız dedi 16da kesinleşti ya 🤣 benim 14de kiz demisti ya acaba kizmi 11de bilenler var bana 14de kız dedi 15de hala boşsa kızmı acaba ya kafayı yiyecem resmen🤣🤣

Back
X