- 17 Temmuz 2021
- 8.218
- 26.036
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Raporlu sayıldığın için devlet yatırıyor parayı. Maaşının 3/1 ini alıyorsun zaten hepsini değil. Maşının 3/1 4 ay boyunca yatıyor. Toplu yatma durumu da yok.Aa çok teşekkür ederim. Peki maaşı iş yerimi yatırıyor.,rapor parası gibi devlet mi?
Nasıl yani tek seferde ödemiyorlar mı her ay mı yatırıyorlar. Ben yılın belli zamanı toplu yatırıyorlar diye biliyordumRaporlu sayıldığın için devlet yatırıyor parayı. Maaşının 3/1 ini alıyorsun zaten hepsini değil. Maşının 3/1 4 ay boyunca yatıyor. Toplu yatma durumu da yok.
Yani şöyle açıklayayım ben kendim de muhasebeci olduğum için çalışanımıza yapmıştım daha önce. Aylık olarak o çalışanın doğum raporunu girip onaylıyordum onayladığı kadar günün parasını alıyordu. İzni bitene kadar bu şekilde devam ettik. Sonra şansına iş yeri kapanmıştı tazminatını aldı. İşsizlik maaşı aldı :))Nasıl yani tek seferde ödemiyorlar mı her ay mı yatırıyorlar. Ben yılın belli zamanı toplu yatırıyorlar diye biliyordum
Anladım duruma göre değişiyor o zamann. Ne güzel denk gelmiş şanslıymış :)Yani şöyle açıklayayım ben kendim de muhasebeci olduğum için çalışanımıza yapmıştım daha önce. Aylık olarak o çalışanın doğum raporunu girip onaylıyordum onayladığı kadar günün parasını alıyordu. İzni bitene kadar bu şekilde devam ettik. Sonra şansına iş yeri kapanmıştı tazminatını aldı. İşsizlik maaşı aldı :))
Çok kötüymüş gerçekten, ben şirket öder diye biliyordumRaporlu sayıldığın için devlet yatırıyor parayı. Maaşının 3/1 ini alıyorsun zaten hepsini değil. Maşının 3/1 4 ay boyunca yatıyor. Toplu yatma durumu da yok.
Hayirli olsun canım sağlıkla gelsin şuan çok şaskinim yani senin 11de kız dedi 16da kesinleşti yaKizlarrr cinsiyet kesinlestibir kiz da benden geliyor hayirlisiyla
![]()
aegamze listeye ekleyebilirsin canim
![]()
Sağlıkla gelsin canimm Darısı başıma darısı basimaDarısı başıma darısı basima Darısı başıma darısı basimaMerhaba kızlar benimde cinsiyet bugün belli oldu doktorum kız dedisağlıkla gelsin prensesim
gönlümdeki oldu rabbime binlerce kez şükürler olsun
![]()
aegamze
Kaç haftaliksinMerhaba kızlar benimde cinsiyet bugün belli oldu doktorum kız dedisağlıkla gelsin prensesim
![]()
aegamze
Hoşgelsin prensesKizlarrr cinsiyet kesinlestibir kiz da benden geliyor hayirlisiyla
![]()
aegamze listeye ekleyebilirsin canim
![]()
Hoşgelsin prensesMerhaba kızlar benimde cinsiyet bugün belli oldu doktorum kız dedisağlıkla gelsin prensesim
![]()
aegamze
Valla neguzel maşallah size püh pühhHoşgelsin prensesBir erkek bir kız iyi tutturdunuz
![]()
Sağlıkla gelsinnn minişMerhaba kızlar benimde cinsiyet bugün belli oldu doktorum kız dedisağlıkla gelsin prensesim
![]()
aegamze
Çok şükür canım çok teşekkür ederimHoşgelsin prensesGönlünüze göre olan olmuş
![]()
Amin inşallah Çok teşekkür ederimSağlıkla gelsinnn miniş![]()
14 haftalıktı bugünKaç haftaliksin
kızımın burda ki grubunda olup wp de hala görüştüğüm arkadaşlarım var ikinciye oğlan doğurdular üçüncü acaba kız olur mu diye düşünüyorlar aklıma hep sen geliyorsunValla neguzel maşallah size püh pühh![]()