• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    141
Daha dikkatli yaşamak gerekiyor sanırım bir arkadaşımda bol dinlenerek 28 le serklaj yapılmadan doğum zamanına kadar gelebilmişti inşallah zamanında olur seninde🙏🏻
Ay inşallah yaa artık dikkat ederim bende. Bide benim sezaryen yeri de incelmiş o da riskliymiş sanırım. Çocuklar üst üste olunca ..

Yani evet ama zaten 2 gün önceydi randevum. Sadece 2 gün önce kendi doktorum rahim ağzı uzunluğunu 38mm ölçmüşken bugün 34 ölçülünce çok kafaya taktım. Kültür sonuçları da 2 güne çıkacak yani tedavi için de bir şey yapmadık henüz. Umarım hiçbir sıkıntı olmaz.
Hiç onu kafana takma doktorda demiş başka cihazlarda farklı sonuç olabilir diye. Ağrında geçmiş çok şükür sonuçlar çıkana kadar biraz zaman geçecek tabi ama sonraki süreçlerinde sonuçlara göre hareket etmek daha sağlıklı olur. Biliyorum kafamıza her şeyi takıyoruz canını sıkmamaya çalış 🙏🏻

Ben lierac aldım ama daha bi kez sürdüm öylesine bi türlü elim gitmiyo sürmeye, krem bile süremem elime rahatsız oluyorum bunlara nasıl alışcam bilmiyorum 🤷🏻‍♀️
Bende atlet falan uzerime yapisinca irite oluyorum 🤣 ama oranin nemli kalmasi da rahatlatiyor kasiniyo diger turlu gergin oluyo sanki

Sadece onu mu kullaniyosun bi de badger mi ne bi krem vardi son 3 ay onu da mi alsam acaba diye dusundum
Aynen simdilik o ama biooil alicam sanirim
Badgerin icerigi şuymus

İçerik:

*◊Olea Europaea (Organik Zeytinyağı) Fruit Oil, *Helianthus Annuus (Organik Ayçiçeği Yağı) Seed Oil, *Cera Alba (Organik Balmumu), *Theobroma Cacao (Organik Kakao) Seed Butter, *Cocos Nucifera (Organik Hindistan Cevizi) Oil, *Ricinus Communis (Organik Hint Yağı) Seed Oil, *Simmondsia Chinensis (Organik Jojoba) Seed Oil, *Copernicia Cerifera (Organik Carnubua) Wax, Tocopherol (Ayçiçeğinden Elden Edilen E Vitamini), *Calendula Officinalis (Organik Aynısefa) Flower Extract

Ya kizlar valla siz dedikten sonra iki gundur aralik annelerine de goz atsyim dedim evet konusmalar cok yogun ilerliyor ama kendimi oraya ait hissedemedim nedense 🤣🤣 onlar birbirini tanimislar artik kendi aralarinda sohbet ediyorlar ama ben daha cok burdakileri taniyorum bastan beri zaten bu gruptayim burayi benimsemisim heralde
Hahah🤣🤣bende aralik sonuda ocak basida dogurabilirim diye iki gruba bakiyorum tabi surekli aktif degilim

Kızlar sizce cocuklar kaç yaşında kendi odasında yatmaya başlayabilir? Biliyorum her çocuk aynı değil ama genel olarak düşünürsek 2-3 yaşından itibaren odasına geçebilir bence…

Bu durumda sizce başlangıç olarak park yatak almak daha mantıklı değil mi? En azından bizim yanımızda park yatağı 2-3 yıl kullanır sonra kendi odasına geçtiğinde ona yeni bir yatak alırız (veya park yatağı odasına taşırız eğer hala kullanabilirse 🤔)

Park yatak odamızda yer kaplar maalesef ama küçük bir beşik alsamda sanki kaç yıl kullanabilecekki benim yanımda? 🤯🤯🤯
Benim oğlum park yatakla anne yanında yattı 2.5 yaşına kadar da aynı odadaydik sonra kendi odasına geçti. Bebek odası çocuk odası falan almadım direk genç odası ama açık gri gibi yaş ve cinsiyet olmayan bı takım aldım. Çok da güzel oldu. 3 yıl içine bebek beşiği yok yatağı yok çocuk odasını sığdıran arkadaşlarım var tabi . Ben de özendim de mantıken gereksiz buldum.

Kızlar sizce cocuklar kaç yaşında kendi odasında yatmaya başlayabilir? Biliyorum her çocuk aynı değil ama genel olarak düşünürsek 2-3 yaşından itibaren odasına geçebilir bence…

Bu durumda sizce başlangıç olarak park yatak almak daha mantıklı değil mi? En azından bizim yanımızda park yatağı 2-3 yıl kullanır sonra kendi odasına geçtiğinde ona yeni bir yatak alırız (veya park yatağı odasına taşırız eğer hala kullanabilirse 🤔)

Park yatak odamızda yer kaplar maalesef ama küçük bir beşik alsamda sanki kaç yıl kullanabilecekki benim yanımda? 🤯🤯🤯
Ben 1 yaşında ayırdım odasını. Eğer uykuları düzenliyse, gece uyanmıyorsa 1 yaş daha ideal. Üzerinden 2 sene geçti 1 ay sonra 3 yaşında. Şu an aynı odada yatmak mümkün olmazdı. Kendi odasını ve yatağını baya benimsedi. Şu an diş fırçalama, su içme, üst giyme, tuvalete gitme artık neyse rutinimizi yapıyoruz yatağına yatırıyorum ve çıkıyorum. 2-3 yaş civarı bireyselliği öğrendikleri ve bunun için resmen ebeveynle kavga ettikleri bi zaman dilimi. Oğlumun kendi odası ve ortamı olması ona istediği özgürlüğü veriyor.

Oğlum için annem altı çekmeceli üstü slalanabilen 60×120 boyunda bi yatak almıştı. 1 yaşında o dönmeler sıklaşınca etrafının öyle dar olması oğlumu hiç mutlu etmedi. 2. Bebeğim için Park yatak aldık. Diğer beşik dursa da kurmak için ortam uygun olmamakla birlikte, gerekirse taşıyabilmek için daha uygun geldi bana park beşik. Doğacak bebekte eğer oğlum gibi uyku konusunda sorun yaratmazsa onu da aynı yaşında ayırıcam abisinin odasına taşınıcak.

Kızlar günaydın , saçma sapan rüyalar gördüm , uyandığımda bi süre rüya olduğunu kabul edemedim o derece .Uyku düzenim zaten iyice karıştı . Rüyamda bebeğimi kaybediyodum , rüya tabirlerinde de hiç hayırlı şeyler yazmıyor , sabah sabah çok moralim bozuldu :(

Kızlar günaydın , saçma sapan rüyalar gördüm , uyandığımda bi süre rüya olduğunu kabul edemedim o derece .Uyku düzenim zaten iyice karıştı . Rüyamda bebeğimi kaybediyodum , rüya tabirlerinde de hiç hayırlı şeyler yazmıyor , sabah sabah çok moralim bozuldu :(
Bu haftalarda kabus görmek normalmiş canını sıkma Allah’ın izniyle bir şey olmayacak 🤲🏼🙏🏼

Hayırlı cumalarr Kontrolden geldim SATA göre bugün tam 20haftaya giriyorum ama bazı ölçümlerde 19+4 çıkıyor kızçeler böyle biraz geridenmi geliyor ya 🥹 doktor kız demiştim demi diye teyit eddi 🤲❣️
IMG_20250905_113620.webp

Eklentiler

• IMG_20250905_114437.webp
    IMG_20250905_114437.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 27
İnşallah bir sonraki gidişinizde her şey normale dönmüş olur 🙏🏻 doktorlar en nadir olan riskleri bile söylüyorlar siz içinizi ferah tutun Allahın izniye sağlıklı olacak bebişiniz. İnşallah hepimiz bebişlerimizi sağlıkla mutlulukla alalım kucaklarımıza🥰
Ayy evet hatta bana biz tüm ihtimalleri söylemek zorundayız ayak parmakları 5 ama bazı bebeklerde kiii kaç binde 1 ihtimal 6 gibi olabiliyor ama sonra köreliyor doğuşunda görülebilir dedi 😂 yani dert etmeye kalsak her şeyy var inşallah sağlıkla gelir tüm bebişler

Back
X