• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    140
Bende park yatak almayacaklardanım sepet beşik ya da chicconun yataklarından istiyorum. Marka chicco olmayabilir sanırım babay plus’ın falan da var aynı tür anlatabileyim diye yazdım. Eğilip almak ve uyuyunca koyarken uyandırmak istemiyorum o yüzden yatakla aynı boya ayarlayabileyim hemde çok yer kaplamasın istiyorum.
O zaman sana Huggy swing me anne yanı elektrikli akıllı beşik önerebilirim böyle bi şey düşünür müsün bilmem ama :)

*Ahsen
*Elay
*inci
*Deva
*Özüm
*Arsun
*Eliz
*Eslina
*Duru
*Nisa
*Asrın
*Melis
*Güneş
*Alya
*Asya
*Sinem
*İpek
*Defne
*Duygu
*Şifa
*Ada
*Kumsal
*Doğa
*İzgi
*Oylum
*Laren
*Mira
*Elçin
*Deniz
*Ayçin
*Canselin
*Enzel
Ve daha niceleriii ..
Düşünen arkadaşlara da fikir olur belki :)
İlk kızımın adı Ela. İkincisini Lina koyacağız canım fikir olur belki sana da.
Bizim de en yakın olduğumuz Mira, Lina ve Miray var ☺️ aslında Miray ismine bayılıyorum ama arkadaşımın ismi Miray o yüzden biraz düşündürüyor 🙏🏻 ismiyle yaşasın minnoşlarınız ❤️

İsim konuşulmuş hep kız ismi 🥰 yok mu erkek anası erkek isim önerisi olan 😑
Bende erkek de var , malum bana 12. haftada erkek demişlerdi hepsine ful teçhizat hazırlanmıştım :D
*Yusuf
*Aren
*Barlas
*Oğuz
*Ata
*Demir
*Gökalp
*Göktuğ
*Kağan
*Timur
*Arden
*Zeyd
*Kutay
*Özer
*Ozan
*Alpaslan
*Doruk
*Yağız
*Yiğit
*Mert
*Serhan
*Güray
*Artun
*Giray
*Selim
Veee niceleri tabi ki .. :)

Ben karma olan aşılar için hiç iyi şeyler duymadım , cahillik de yapmak istemiyorum ama ya sırf tetanoz olcam ya hiç olmıycam , tabi yine de her şey Allahtan ama insan her ihtimali düşünüyor :(
Malesef bende ya, çok kararsızım belki bende sadece tetanoz olucam onuda mümkünde erken haftalarda değil

Aynı düşüncedeyim , en son hangi haftaya kadar yapılıyorsa o haftayı bekliycem gibi ..
Malesef bende ya, çok kararsızım belki bende sadece tetanoz olucam onuda mümkünde erken haftalarda değil
Kizlar eger ilk gebelikleriniz ise 1 ay arayla 2 tetanoz yapiliyor
Daha once olmadiysaniz eger
24.haftaya kadar olunmasi gerekiyor ilk gebeliklerde
Doktorunuza danisin

Tetanoz aşısını oldum diye mi dün bilmiyorum bugünüm çok keyifsiz geçiyor kolumda bayağı ağrıyor.

Kizlar eger ilk gebelikleriniz ise 1 ay arayla 2 tetanoz yapiliyor
Daha once olmadiysaniz eger
24.haftaya kadar olunmasi gerekiyor ilk gebeliklerde
Doktorunuza danisin
Benim 2. gebeliğim ama koruyuculuğunda bir süresi var canım. Olanlarda eğer üzerinden 5 seneydi sanırım geçtiyse yine olmaları gerekiyor. Ben 10 sene önce olmuşum artık korumuyormuş o yüzden dün yine oldum mesela.

Canım ben de senin gibi bu sorunun cevabını yok merak ediyorum. Travel sistem kesinlikle istemiyorum çünkü zaten kısayım küçüğüm kesin taşıyamam üşenirim sonra da kendi başıma dışarı çıkmam falan diye düşünüyorum 😁 prego lotus modeli var baya araştırdım poşeti de ilk 6 ay upset takılıyor öyle kullanıyor sonrasında normal. Buna baya yükseldim gibi ama pişman da olur muyum bilmiyorum 10 bin falan fiyatı da uygun olan şeyler de beni şüphelendiriyor 😆😆alışmışız yüksek fiyatlara artık
Prego iyi de puseti set içinde yok sanki kabin boy olana puset ayrı alıp takılabiliyor mu 🤔

Ben de prego toronto alacaktım hem travel hem kabin boy diye , bayaa da kararlıydım yani kesin alacaktım ama şikayetvara baktım , puset sallanıyor , puset çıktı düştü diye bir sürü yorumları var , yedek parçayla ilgili bir sürü sorun çıkmış . Ucuz olsun diye de riske atamam , kraft alcam en son yine 😀
Kraft traveller çok ağır geliyor bana baya hantal ben bebeğin konforunu değil kendi belimi düşünüyorum 😂😂😂

Benim 2. gebeliğim ama koruyuculuğunda bir süresi var canım. Olanlarda eğer üzerinden 5 seneydi sanırım geçtiyse yine olmaları gerekiyor. Ben 10 sene önce olmuşum artık korumuyormuş o yüzden dün yine oldum mesela.
10 sene cok canim tabi
Ben 2 sene once oldum ondan tek doz dedi doktor sanirim

Back
X