- 14 Eylül 2024
- 295
- 248
- 23
- 28
Evet ya bir de öğretmen olunca çlcukların karakterinden dolayı elediğim isimler de olduYeni moda isimlerin hepsi genelde benzer oluyor zaten çocuğun o isimde çok akranı oluyor ne yapıcaz bilmiyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ya bir de öğretmen olunca çlcukların karakterinden dolayı elediğim isimler de olduYeni moda isimlerin hepsi genelde benzer oluyor zaten çocuğun o isimde çok akranı oluyor ne yapıcaz bilmiyorum![]()
Gecmis olsunİnşallah canım sağolasın ikinci kez idrar yolu enfeksiyonu çıktı![]()
Yok şikayetim olursa tahlil istiyorGecmis olsunsurekli test mi veriyorsunuz doktor benden sadece gebeligin basinda kdrar aldi bidaha bakmadi
Derin diyorum.Kizlar hangi isim daha hoş sizce?
Derin
Defne
Selen
Mısra
Göksu
Kararsizlik ne zor![]()
Podcast olarak işini yaparken dinleyebilirsinde canım.60 video izle diyo![]()
Canım bence çok faydalı bir paylaşım olmuş ben kendi adıma çok teşekkür ederim. Bir çok eğitim videosu izliyorum gün içinde denk geldikçe burda da çok güzel konulara değinmişler.Kızlar Yapikredi bankası 0-3 yas arası çocuklar için eğitim seti gönderiyor. Uygulama indirip eğitimi izleyip sonra talep ediyorsunuz ücretsiz teslim alıyorsunuz. İsterseniz değerlendirin. Benim 6 ekimde teslim alıyorum![]()
Evet bende öncelikle anlatımları beğendim aklımıza gelen gelmeyen tüm konulara değinmişler açıp açıp izleyebilirizCanım bence çok faydalı bir paylaşım olmuş ben kendi adıma çok teşekkür ederim. Bir çok eğitim videosu izliyorum gün içinde denk geldikçe burda da çok güzel konulara değinmişler.
Bence derin veya defne :)Kizlar hangi isim daha hoş sizce?
Derin
Defne
Selen
Mısra
Göksu
Kararsizlik ne zor![]()
Bende mcd düşünüyordum kuzu ama ağır diye eledim. Elele nin kumaş, detaylı be yıkanabilir olması beni cezbetti. Çünkü ek gıda dönemimde özellikle illa birşey dökülür diye düşündümBu sitede birinden şu seti gördüm ve hoşuma gitti fiyat olarak da uygun.
![]()
Stylo X Pro Bej Anne Bebek Sırt Çantası Omuz Çantası Ve Biberonluk Çantası 3'lü Set - Fiyatı, Yorumları
Stylo X Pro Bej Anne Bebek Sırt Çantası Omuz Çantası Ve Biberonluk Çantası 3'lü Set yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
ama ben şunu beğeniyorum biraz pahalı ama gözüm kaldı belki indirim olur
![]()
Skip Hop Forma Anne Bebek Bakım Çantası Pembe - Fiyatı, Yorumları
Skip Hop Forma Anne Bebek Bakım Çantası Pembe yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bir de tabi MCD bagler var en çok onlardan kullanıyor arkadaşlarım ve memnunlar
Aynen canım aldım bede kısmet bakalım ne zaman gelcek merakla bekliyorumBen de hiç kafamı karıştırmayıp şu seti alıcam zaten bi yerden sonra ağır geldiği için herkes daha hafif bir şeye geçiyormuş ilerde tarzımıza uyan hafif bir sırt çantasına geçeriz olmazsa![]()
Canım hiç öyle düşünme progesteron hormonu göğüsleri büyütüyor her vücut aynı karşılamıyor bu hormonu o yüzden sütle ilgisi yokGünaydın kızlaralakasız bir konuyla günü açıyorum
göğüsleri çok büyümeyen var mı? Benim çok az büyüdü dolgunluk da kalmadı acaba sütüm olmayacak mı
![]()
Gogsun dolgun olmasiyla sutun alakasi yokGünaydın kızlaralakasız bir konuyla günü açıyorum
göğüsleri çok büyümeyen var mı? Benim çok az büyüdü dolgunluk da kalmadı acaba sütüm olmayacak mı
![]()
Defne çok güzelKizlar hangi isim daha hoş sizce?
Derin
Defne
Selen
Mısra
Göksu
Kararsizlik ne zor![]()
Göksu ve selenKizlar hangi isim daha hoş sizce?
Derin
Defne
Selen
Mısra
Göksu
Kararsizlik ne zor![]()
Ayy insan bir de büyümesine hevesleniyor biliyor musun küçük göğüs problemleriCanım hiç öyle düşünme progesteron hormonu göğüsleri büyütüyor her vücut aynı karşılamıyor bu hormonu o yüzden sütle ilgisi yokSütüm olacak de emzirme danışmanları bu cümleyi kurdurup para kazanıyor
bebek doğunca bol temasa geç öyle bir his ki aklından geçirdiğinde bile bazen göğsünden süt süzülüyor tamamen psikoloji odaklı bu iş. Bebeği severken süt indiğini hissediyosun. İlk zamanlar c şeklinde göğsünü tutup koyu renkli kısmın tamamına yakınını kavramasını sağlamalısın diğer türlü yara olur emzirmek istemezsin istemedikçe süt azalıyor zaten. Emzirme videoları var izlemeni tavsiye ederim
![]()
Hadi inşallah o zamanGogsun dolgun olmasiyla sutun alakasi yok
Oglum 1 yasini gecmisti emziriyordum hala
Goguslerim artik suzme yogurt torbasi kivamindaydi hala fiskiriyordu
Emdikce gelen birsey sütrelax ol
Hadi inşallah bekliyoruz haberleriKızlaaar günaaydıınnBugün bizim detaylı ultrason günümüz , heyecanımdan uyuyamadım , inşallah güzel,hayırlı haberlerle buraya gelmek nasip olur , bizim için dua edin
![]()
![]()
Büyümediği daha iyi sonra küçülüyorlar ve sarkıyolarAyy insan bir de büyümesine hevesleniyor biliyor musun küçük göğüs problemleriayyy düşününce bile heyecanlanıyorum sağlıkla gelsin o zamanlar
Hadi inşallah o zamanbir arkadaşım inanılmaz zorlandı emzirme konusunda beni korkutuyolar
![]()
Her halükarda kadın olmak zor diyorumBüyümediği daha iyi sonra küçülüyorlar ve sarkıyolar![]()
Benim de goguslerim kucuk bu surecte biraz buyudu tabi ama yine de oyle buyuk kategorisine girmezHer halükarda kadın olmak zor diyorumşu hamileliği kafayı kırmadan bitirseydim iyidi
![]()
Merhaba bu konuda yazan var mı diye bakmaya geldim. İçinizi rahatlatmak istedim. Bizde de aynı teşhis vardı. Doktor fetal eko çektirebilirsiniz ama bu bir varyasyon muhtemelen eşinizde ya da sizde de böyle dedi. Fetal DNA yaptırmıştık zaten temizdi. Ben hiçbir test yaptırmadım başka. Çocuğum şu an 9 aylık mini mini bir kız :) Umarım sağlıkla doğumunuzu yaparsınızEvet çıktım ama pek keyfim yok ya arsa diye isimlendirdikleri bir şeyden bahsetti amniyosentez önerdi nipt testi de yaptırmıştım oysa. Başka bir perinatoloğa daha gittim o da benzer şeyleri söyledi muhtemelen bir şey yok ama risk almayalım diyorlar. Amniyosentezinde 400 de 1 oranında işlem esnasında kese patlama riski varmış. Kafam çok karışık:/