• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    140
Kızlar Yapikredi bankası 0-3 yas arası çocuklar için eğitim seti gönderiyor. Uygulama indirip eğitimi izleyip sonra talep ediyorsunuz ücretsiz teslim alıyorsunuz. İsterseniz değerlendirin. Benim 6 ekimde teslim alıyorum 😍
Canım bence çok faydalı bir paylaşım olmuş ben kendi adıma çok teşekkür ederim. Bir çok eğitim videosu izliyorum gün içinde denk geldikçe burda da çok güzel konulara değinmişler.

Canım bence çok faydalı bir paylaşım olmuş ben kendi adıma çok teşekkür ederim. Bir çok eğitim videosu izliyorum gün içinde denk geldikçe burda da çok güzel konulara değinmişler.
Evet bende öncelikle anlatımları beğendim aklımıza gelen gelmeyen tüm konulara değinmişler açıp açıp izleyebiliriz

Kizlar hangi isim daha hoş sizce?
Derin
Defne
Selen
Mısra
Göksu

Kararsizlik ne zor🫠
Bence derin veya defne :)
Bu sitede birinden şu seti gördüm ve hoşuma gitti fiyat olarak da uygun.

ama ben şunu beğeniyorum biraz pahalı ama gözüm kaldı belki indirim olur 🫠

Bir de tabi MCD bagler var en çok onlardan kullanıyor arkadaşlarım ve memnunlar
Bende mcd düşünüyordum kuzu ama ağır diye eledim. Elele nin kumaş, detaylı be yıkanabilir olması beni cezbetti. Çünkü ek gıda dönemimde özellikle illa birşey dökülür diye düşündüm
Ben de hiç kafamı karıştırmayıp şu seti alıcam zaten bi yerden sonra ağır geldiği için herkes daha hafif bir şeye geçiyormuş ilerde tarzımıza uyan hafif bir sırt çantasına geçeriz olmazsa 🤷‍♀️
Aynen canım aldım bede kısmet bakalım ne zaman gelcek merakla bekliyorum

Günaydın kızlar 🌸 alakasız bir konuyla günü açıyorum 😂 göğüsleri çok büyümeyen var mı? Benim çok az büyüdü dolgunluk da kalmadı acaba sütüm olmayacak mı 🙈🫠

Günaydın kızlar 🌸 alakasız bir konuyla günü açıyorum 😂 göğüsleri çok büyümeyen var mı? Benim çok az büyüdü dolgunluk da kalmadı acaba sütüm olmayacak mı 🙈🫠
Canım hiç öyle düşünme progesteron hormonu göğüsleri büyütüyor her vücut aynı karşılamıyor bu hormonu o yüzden sütle ilgisi yok🥰 Sütüm olacak de emzirme danışmanları bu cümleyi kurdurup para kazanıyor🙈 bebek doğunca bol temasa geç öyle bir his ki aklından geçirdiğinde bile bazen göğsünden süt süzülüyor tamamen psikoloji odaklı bu iş. Bebeği severken süt indiğini hissediyosun. İlk zamanlar c şeklinde göğsünü tutup koyu renkli kısmın tamamına yakınını kavramasını sağlamalısın diğer türlü yara olur emzirmek istemezsin istemedikçe süt azalıyor zaten. Emzirme videoları var izlemeni tavsiye ederim😍

Gogsun dolgun olmasiyla sutun alakasi yok😁
Oglum 1 yasini gecmisti emziriyordum hala
Goguslerim artik suzme yogurt torbasi kivamindaydi hala fiskiriyordu🤣
Emdikce gelen birsey süt😁 relax ol

Canım hiç öyle düşünme progesteron hormonu göğüsleri büyütüyor her vücut aynı karşılamıyor bu hormonu o yüzden sütle ilgisi yok🥰 Sütüm olacak de emzirme danışmanları bu cümleyi kurdurup para kazanıyor🙈 bebek doğunca bol temasa geç öyle bir his ki aklından geçirdiğinde bile bazen göğsünden süt süzülüyor tamamen psikoloji odaklı bu iş. Bebeği severken süt indiğini hissediyosun. İlk zamanlar c şeklinde göğsünü tutup koyu renkli kısmın tamamına yakınını kavramasını sağlamalısın diğer türlü yara olur emzirmek istemezsin istemedikçe süt azalıyor zaten. Emzirme videoları var izlemeni tavsiye ederim😍
Ayy insan bir de büyümesine hevesleniyor biliyor musun küçük göğüs problemleri 😂😂 ayyy düşününce bile heyecanlanıyorum sağlıkla gelsin o zamanlar 🥰

Gogsun dolgun olmasiyla sutun alakasi yok😁
Oglum 1 yasini gecmisti emziriyordum hala
Goguslerim artik suzme yogurt torbasi kivamindaydi hala fiskiriyordu🤣
Emdikce gelen birsey süt😁 relax ol
Hadi inşallah o zaman😄 bir arkadaşım inanılmaz zorlandı emzirme konusunda beni korkutuyolar 😂

Ayy insan bir de büyümesine hevesleniyor biliyor musun küçük göğüs problemleri 😂😂 ayyy düşününce bile heyecanlanıyorum sağlıkla gelsin o zamanlar 🥰

Hadi inşallah o zaman😄 bir arkadaşım inanılmaz zorlandı emzirme konusunda beni korkutuyolar 😂
Büyümediği daha iyi sonra küçülüyorlar ve sarkıyolar🤣

Her halükarda kadın olmak zor diyorum 😂 şu hamileliği kafayı kırmadan bitirseydim iyidi 😄
Benim de goguslerim kucuk bu surecte biraz buyudu tabi ama yine de oyle buyuk kategorisine girmez 🤣 mesela bazen sutyen takmasam da belli olmuyor bende dusunmustum ayni seyleri

Evet çıktım ama pek keyfim yok ya arsa diye isimlendirdikleri bir şeyden bahsetti amniyosentez önerdi nipt testi de yaptırmıştım oysa. Başka bir perinatoloğa daha gittim o da benzer şeyleri söyledi muhtemelen bir şey yok ama risk almayalım diyorlar. Amniyosentezinde 400 de 1 oranında işlem esnasında kese patlama riski varmış. Kafam çok karışık:/
Merhaba bu konuda yazan var mı diye bakmaya geldim. İçinizi rahatlatmak istedim. Bizde de aynı teşhis vardı. Doktor fetal eko çektirebilirsiniz ama bu bir varyasyon muhtemelen eşinizde ya da sizde de böyle dedi. Fetal DNA yaptırmıştık zaten temizdi. Ben hiçbir test yaptırmadım başka. Çocuğum şu an 9 aylık mini mini bir kız :) Umarım sağlıkla doğumunuzu yaparsınız

Back
X