• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    140
Akintisi cok olanlarin durum aynen devam ediyor mu ben bugun resmen 3 camasir degistirdim ki daha gun bitmedi bakalim daha kac kez degistiricem

Ya benim sabah yataktan kalktigimdan beri belimin sol tarafi agriyor arada da karnimin ici agriyor gibi boyle size de oluyo mu yani kasik agrisi degil regl agrisi gibi genel agri
Ya kızlar benim de az önce yarım saat kadar süren aynı regl ağrısı gibi bi ağrım oldu korktum😭 şimdi yattım ve geçmek üzere diyebilirim. kasılmalar düzenli ve sık olursa sıkıntılı denmiş ama öyle gidip gelen bir sancı değildi bu. Hani adet olunca karnın belin ağrır uyuşur ya, aynı öyleydi. Gidip gelen bir şey yoktu hep oradaydı yani🥲 normal mi bu ya? En son kontrolüm 12 gün önceydi rahim ağzı 45 mmdi riskli bir durum yoktu.
Chatgpt de korkuttu beni yok rahim ağzı açılması olabilir vs😭😭

Ya kızlar benim de az önce yarım saat kadar süren aynı regl ağrısı gibi bi ağrım oldu korktum😭 şimdi yattım ve geçmek üzere diyebilirim. kasılmalar düzenli ve sık olursa sıkıntılı denmiş ama öyle gidip gelen bir sancı değildi bu. Hani adet olunca karnın belin ağrır uyuşur ya, aynı öyleydi. Gidip gelen bir şey yoktu hep oradaydı yani🥲 normal mi bu ya? En son kontrolüm 12 gün önceydi rahim ağzı 45 mmdi riskli bir durum yoktu.
Benim yarin randevum var en iyisi doktora sormak

Benim yarin randevum var en iyisi doktora sormak
Yarım saat falan sürünce korkuttu kadın doğum acile gidecektim ama yatınca çok azaldı şikayetim. Bi bekliyim bakalım🥲 aynı sizin dediğiniz gibi sancı değil, genel ağrı. yarın doktorun cevabını buraya da yazar mısınız?🌼 inşallah her şey yolundadır sizin de.

Benim burnum saril saril kanamadi ama silerken ufak ufak kan geldigini gordum alerjim oldugu icin surekli temizlemek zorunda kaliyorum bi de benim dis etlerim surekli kaniyor bende uyandigimda falan kanayan dislerle karsilasiyorum durduk yere hele dis fircalarken falan bazen kan golu oluyo yani resmen disim falan mi cikti diye kontrol ediyorum
Yaaa o da çok olur dediler çok şükür olmadı bende . Bütün dengemiz bozuluyor işte

Ay kizlar ben bugun mahvettim kendimi ya
Ogluma organik tavuk almistik onu hasladim didikledim karton bardaklara koydum buzluga attim
Balik temizledim
Havuc tarator yaptim
Rokali salata yaptim
Cocuga tavuklu sehriye corbasi yaptim
Bulasik makinesini bosalttim
Yemek yedik cok yagli diye makineye atmadim teflon tava falan da var diye elimde yikadim
Sonra yetmedi cay koydum o olurken helva yaptim oturdum bi guzel yedim ama su an hem asiri yorgunum hem de midem felaket bulaniyor fazla kacirdim farkindayim hemde kendimi cok yordum kusmamak icin zor tutuyorum kendimi
Kusunca cok kasiliyorum karnima agrilar giriyor soda falan ictim ama etki etmedi ay kendi kendime ettim resmen :KK67:

Benim burnum saril saril kanamadi ama silerken ufak ufak kan geldigini gordum alerjim oldugu icin surekli temizlemek zorunda kaliyorum bi de benim dis etlerim surekli kaniyor bende uyandigimda falan kanayan dislerle karsilasiyorum durduk yere hele dis fircalarken falan bazen kan golu oluyo yani resmen disim falan mi cikti diye kontrol ediyorum
Bende diş eti kanaması yaşıyorum ya gece boyu kanamış oluyor😟 önümüzde ki cuma kontrolüm var doktor izin verirse diş hekimine gideceğim diş eti bakımı yapıyorlarmış belki işe yarar

Geçmiş olsun dinlenince geçen bir ağrı ise sorun etme diyor doktorlar genelde ama yine de takip et kendini ne olur ne olmaz😕

Ay kizlar ben bugun mahvettim kendimi ya
Ogluma organik tavuk almistik onu hasladim didikledim karton bardaklara koydum buzluga attim
Balik temizledim
Havuc tarator yaptim
Rokali salata yaptim
Cocuga tavuklu sehriye corbasi yaptim
Bulasik makinesini bosalttim
Yemek yedik cok yagli diye makineye atmadim teflon tava falan da var diye elimde yikadim
Sonra yetmedi cay koydum o olurken helva yaptim oturdum bi guzel yedim ama su an hem asiri yorgunum hem de midem felaket bulaniyor fazla kacirdim farkindayim hemde kendimi cok yordum kusmamak icin zor tutuyorum kendimi
Kusunca cok kasiliyorum karnima agrilar giriyor soda falan ictim ama etki etmedi ay kendi kendime ettim resmen :KK67:
Bende bugün carsidaydim çok yürüdüm altimdaki kemiklerin ağrıdığını hissettim artık çok yoruldum kasigimda agrıdı bide dürüm yemiştim çok mayonezliymiş migdemi mahvetti oturdu kaldı erimiyor bulanıyor yanıyor gibi bir degisik

Akintisi cok olanlarin durum aynen devam ediyor mu ben bugun resmen 3 camasir degistirdim ki daha gun bitmedi bakalim daha kac kez degistiricem
Evet benim devam ediyor tengide yeşil resmen kokulu gibi dün randevumda söyledim doktora alttan fitil yazdı onu kullanicam alttan olduğu içinde aslında Bi korkuyorum ama doktor zararlı olsa vermez heralde

Büyüme haftalarında olabilir aslında bu ağrılar normal kabul edilir. Ayırıcı olarak belden vuran bi ağrı değilse ya da sancılar düzenli aralıklı değilse korkmana gerek yok. Şiddeti farketmeksizin regl ağrısı gibiyle korkma. Bu ağrılar genelde 1 hafta civarı sürüp ay dönümlerine, normalde regl olacağın günlere denk gelebilir. Bu atak haftası bitince karnının birden çıktığını büyüdüğünü farkedebilirsin. Bebeklerin ataklarına benzer gibi düşün. Tabii dediğim gibi ağrı farklılaşıyorsa mutlaka görün. Geçen hafta çok sık çektim bunu ve ilkinde de bunu düzenli olarak her ay dönümünde deneyimledik. Chatgptye sorabilirsin onaylayacaktır bu durumun varlığını :) ben böyle hissediyorum diyince onayladı 😅

2 gündür gaz sancısı çeken var mı? Geçen hafta o hepinizin bahsettiği regl ağrılarını çektim, tam geçti derken şimdi de gaz sancısı çekiyorum. Bugün büyük tuvaletimr 4-5 kere çıktım. Anlık rahatlama dışında etki etmiyor kafayı yicem. Her hareketin ağrı yapıyo

Kızlar doktor magnezyum başladı ama benim kusmalar da yine başladı ilaçla birlikte. Sol bacağımın ağrısı hala devam ediyor ve nerdeyse üstüne basamıyorum , o da yetmezmiş gibi durup dururken gecenin şu saati uyandım geri de uyuyamıyorum . Asla isyan etmiyorum, yeter ki bebeğim sağlıklı olsun , iyi olsun ama her gün yeni bi güncelleme geliyor vücuduma , kendimi çok yorgun hissediyorum artık durup durup ağlayasım geliyor🥹😞

O kadar çok sorunla uğraşıyoruz ki birde burnu düşünemiyor insan gerçekten. Dün zaten çatlaklarım için canım sıkılmışken üstüne bu oldu birden bire akmaya başladı bir kaç saat sonra baş ağrım da başladı dua ediyorum tekrar etmesin diye
Hepimiİn öyle sabrımızı zorlayan bir süreç ben artık uyuyamıyorum mesela sağa dönünce vuruyor sola da öyle uyutmuyor hiç bir tek sırt üstü onda da belim ağrıyor diye defalarca kalkıp oturuyorum yatakta 😭😭

Kızlar doktor magnezyum başladı ama benim kusmalar da yine başladı ilaçla birlikte. Sol bacağımın ağrısı hala devam ediyor ve nerdeyse üstüne basamıyorum , o da yetmezmiş gibi durup dururken gecenin şu saati uyandım geri de uyuyamıyorum . Asla isyan etmiyorum, yeter ki bebeğim sağlıklı olsun , iyi olsun ama her gün yeni bi güncelleme geliyor vücuduma , kendimi çok yorgun hissediyorum artık durup durup ağlayasım geliyor🥹😞
Magnezyum sonrası kusma, mide bulantısı yapıyosa vücuda fazla geliyo diye biliyorum. Doktorunuzla bi görüşün isterseniz

O yorgunluğu bende hissediyorum. Ve evde 3 yaşında bi çocukta var hiç kolay değil 🥹

Magnezyum sonrası kusma, mide bulantısı yapıyosa vücuda fazla geliyo diye biliyorum. Doktorunuzla bi görüşün isterseniz

O yorgunluğu bende hissediyorum. Ve evde 3 yaşında bi çocukta var hiç kolay değil 🥹
Ayy beni bütün ilaçlar kusturuyor maalesef 😞 Gerçekten çok zor size de sabırlar diliyorum 🤗🙈

Hepimiİn öyle sabrımızı zorlayan bir süreç ben artık uyuyamıyorum mesela sağa dönünce vuruyor sola da öyle uyutmuyor hiç bir tek sırt üstü onda da belim ağrıyor diye defalarca kalkıp oturuyorum yatakta 😭😭
Sırt üstü yatmak önerilmiyor diye biliyorum

Sırt üstü yatmak önerilmiyor diye biliyorum
Başka önerisi olan varsa uyabilirim 😂 canım o öneri möneri boş kalıyor bebeğin pozisyonuna bağlıymış 😂 benim sağlı sollu şuan sağa yatınca rahatsız olup geriyor sola yatınca da mecburen sırt üstü keşke şu taraf sağlıklı deyip oraya yatabilsek ama net bir doğru yok ikinizin konforunu birlikte yaşayarak ayarlıyorsun 🤷‍♀️

Evet benim devam ediyor tengide yeşil resmen kokulu gibi dün randevumda söyledim doktora alttan fitil yazdı onu kullanicam alttan olduğu içinde aslında Bi korkuyorum ama doktor zararlı olsa vermez heralde
Sen kullan bence doktorun ne onerdiyse muhtemelen iltihap vs durumu var tedavi edilmezse daha zararli olabilir bende rengini kokusunu takip ediyorum surekli

Back
X