• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
Ay bisey dicem instada goruyorum millet hamileyken calismis yetmemis isten sonra yuruyusunu yapmis heralde bi boslukta ev islerine de kosuyorlardir ama bu enerji nerden geliyor merak ediyorum ben bugun yaptiklarimi sayayim size kahvalti hazirladim , camasirlari katladim ve astim , dusa girdim , tuvaleti ustunkoru temizledim sonra yoruldum 🤣🤣 bi boyle triplere giren ben miyim acaba yoksa siz de instadakiler gibi misiniz merak ettim
Ayy bende görüyorum onları ben ise gidiyorum işte uykum geliyor sürekli eve geliyorum oğlum kresten gelene kadar uyuyorum 🤣zorla yemek yapiyorum ama nefes nefese 🤣🤣🤣sonra tekrar uyuyorum 🤣 sonra kalkıp ortalığı topluyorum sonra uyuyoruz benim döngü bu şekil asla enerjim yok🤣🤣

Bana surekli yat demedi sadece bugun dus alma bir hafta da iliskiye girme dedi ama ben zaten evdeyim genelde oturuyorum pek bisey yapmiyorum. Gozunuz aydin umarim tum sonuclar iyi cikar ikimizin de . Beyin sivisinin artisindan ve ordaki genislemeden kaynakli soylediler daha da ilerlerse zeka geriligi gibi sebeplere yol acarmis tabi zorla sonlandirmazlar ama Allah korusun amniyosentez sonucu kotu cikarsa ve ihtimaller buysa bende cocugun vebaline giremem aci cekerek yasamasina yasitlarina uzaktan bakmasina ve bize bir sey oldugunda baskalarina muhtac yasamasina goz yumamam ama ben de olurum heralde onunla birlikte nasil kaldiricam bilmiyorum
Allah korusun rabbim kimseye yaşatmasın sonuçlarımız iyi gelecek inşallah🙏🏻 işlemin iki hafta riski var canım bol dinlenme istiyor. Ben bir aydır psikolojik olarak o kadar dengesizim ki bir gün oluyor çok pozitifim bir gün oluyor geceleri uyuyamıyorum. Bu hafta belli olacağını düşündükçe karnıma kramplar giriyor

Bi de amniyosentez yaptiranlara bi sorum var igne girdigi yerde sanki igne kalmis gibi bi batma yasiyorum boyle olmasi normal mi
Evet ertesi gün hafif morarıyor batma hissi 2 güne azalıyor yani bende öyle oldu sürekli yattım korkumdan değişik bir psikolojideydim sanki her an keseye bir şey olcak sanıyordum😣

Evet ertesi gün hafif morarıyor batma hissi 2 güne azalıyor yani bende öyle oldu sürekli yattım korkumdan değişik bir psikolojideydim sanki her an keseye bir şey olcak sanıyordum😣
Tesekkur ediyorum Allah kimseyi evladiyla sinamasin 🙏

Dualarım sizinle inşallah güzel sonuçlar alacaksınız. Allah kimseyi çocuklarının sağlığıyla sınamasın 🙏🏻

Allah korusun rabbim kimseye yaşatmasın sonuçlarımız iyi gelecek inşallah🙏🏻 işlemin iki hafta riski var canım bol dinlenme istiyor. Ben bir aydır psikolojik olarak o kadar dengesizim ki bir gün oluyor çok pozitifim bir gün oluyor geceleri uyuyamıyorum. Bu hafta belli olacağını düşündükçe karnıma kramplar giriyor
Belirsizlik ve caresizce beklemek gercekten cok zor bi surec... İslem sonucundan ayri korkuyorum alacagim sonuc kotu olursa diye ayri korkuyorum belki de bisey cikmayacak bebegimi durduk yere strese sokmus olucam ama suan hicbir sey teselli etmiyo umudumu kesmis gibiyim esim de teselli etmeye calisiyo ama nafile hep olumsuz en kotu sonucu dusunuyorum nasil kaldiricam boyle bir seyle karsilasirsam dkye

Belirsizlik ve caresizce beklemek gercekten cok zor bi surec... İslem sonucundan ayri korkuyorum alacagim sonuc kotu olursa diye ayri korkuyorum belki de bisey cikmayacak bebegimi durduk yere strese sokmus olucam ama suan hicbir sey teselli etmiyo umudumu kesmis gibiyim esim de teselli etmeye calisiyo ama nafile hep olumsuz en kotu sonucu dusunuyorum nasil kaldiricam boyle bir seyle karsilasirsam dkye
O türlü sonucu düşünmemeye çalışıyorum ben hep iyiyi çağıralım. Kaç farklı doktorda ölçüm yaptırmıştın? Cihazdan cihaza hatta bebeğin pozisyonuna göre bile değişebiliyor çünkü

Kızlar normalde 24. haftada şeker yüklemesi yaptırcam ama midem gebelikte aşırı hassas ve her şeyi kustuğum için , doktorum dedi ki sana güvenemiyorum sen kesin kusarsın o yüzden 23.haftada bir hafta sabah akşam kan şekeri takibi yapalım, iyi çıkarsa şeker yüklemesi yapmayız . Neye benziyor bu glikoz içeceğinin tadı ? Şerbet gibi falan mı , çok mu yoğun ? Normalde de aşırı şekerli şeyler içmiyorum da çünkü . Gerçekten kusar mıyım diye düşünüyorum :D

Kızlar normalde 24. haftada şeker yüklemesi yaptırcam ama midem gebelikte aşırı hassas ve her şeyi kustuğum için , doktorum dedi ki sana güvenemiyorum sen kesin kusarsın o yüzden 23.haftada bir hafta sabah akşam kan şekeri takibi yapalım, iyi çıkarsa şeker yüklemesi yapmayız . Neye benziyor bu glikoz içeceğinin tadı ? Şerbet gibi falan mı , çok mu yoğun ? Normalde de aşırı şekerli şeyler içmiyorum da çünkü . Gerçekten kusar mıyım diye düşünüyorum :D
Yıllar önce içmiştim canım çok yoğun değildi şerbet gibi değil de tatlı gazlı bir içecek gibiydi yanlış hatırlamıyorsam. Benimde bulantılar devam ediyor ben çikolata falan da yiyemiyorum mideme iyi gelmiyor tatlı şeyler. Haftaya doktorumda kontrolüm var yüksek ihtimal o da şeker yüklemesi isteyecek bakalım bu sefer ne yapacağım. Benim geçen seferde bulantılarım vardı ama kusmamıştım.

Yıllar önce içmiştim canım çok yoğun değildi şerbet gibi değil de tatlı gazlı bir içecek gibiydi yanlış hatırlamıyorsam. Benimde bulantılar devam ediyor ben çikolata falan da yiyemiyorum mideme iyi gelmiyor tatlı şeyler. Haftaya doktorumda kontrolüm var yüksek ihtimal o da şeker yüklemesi isteyecek bakalım bu sefer ne yapacağım. Benim geçen seferde bulantılarım vardı ama kusmamıştım.
Ya en azından yalnız olmadığımı görünce bari bi nebze seviniyorum , geçmiyor bulantılarım geçemiyor ama zar zor deniycem şeker yüklemesini inşallah kusmam :D

Sprite var ya onun gazinin kacmis hali gibi
Icilmeyecek gibi degil sadece o kadar sekerli ki bogazi yakiyor
Bence bi dene
Nasilsa kuscam diye denememezlik yapma derim
Onemli birsey cunku

Sprite var ya onun gazinin kacmis hali gibi
Icilmeyecek gibi degil sadece o kadar sekerli ki bogazi yakiyor
Bence bi dene
Nasilsa kuscam diye denememezlik yapma derim
Onemli birsey cunku
Yok yok zaten söyledim kussam bile denemek istiyorum diye , ailede diyabet öyküsü var , bazen bende de belirtiler oluyor onu riske atamam bi şekilde denemem gerekiyor

Ben daha simdi ictim 50lik abartilacak bir sey yok bence psikolojik olarak kendini igrendirme serbet gibi bisey bence ben normalde de zaten tatli seven biri oldugum icin oyle midem falan kalkmadi

Back
X