• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    138
Günlük ne kadar çay kahve içiyorsunuz ya ben bugün biraz abarttım galiba , vicdan yaptım şu an🥲
Açık çay içiyorum hamilelikten değil ama öyle sevdiğimden😅 gün içinde 1-2 bardak çay , bazen türk kahvesi bazen latte olacak şekilde 1 bardak kahve😅 ve hepsini şekerli içiyorum kafeinden daha beter diye arada üzülsemde yine de aynı şekilde devam ediyorum😂😂

Beşik içi sadece çarşaf bulamıyorum ya alan var mı kızlar? Hep nevresim şeklinde satılıyor üstünü örtmeyeceğim yorgan kullanmayacağım boşa almak istemiyorum 🤦🏻‍♀️

Arkadaşlar selam mayısta doğum yaptım bende oğlumun küçülen kıyafetlerini dolaba koydum dilerseniz yardımcı olabilirim 🤍

Açık çay içiyorum hamilelikten değil ama öyle sevdiğimden😅 gün içinde 1-2 bardak çay , bazen türk kahvesi bazen latte olacak şekilde 1 bardak kahve😅 ve hepsini şekerli içiyorum kafeinden daha beter diye arada üzülsemde yine de aynı şekilde devam ediyorum😂😂
Ya ben normalde sabah normal bi çay bardağı çay içiyodum , akşamda belki sade Türk kahvesi, bugün 2-3 bardak çay üstüne bi kupa latte içmiş bulundum Allah affetsin 😂😂 ama ben her şeyi şekersiz içiyorum 😂

Arkadaşlar selam mayısta doğum yaptım bende oğlumun küçülen kıyafetlerini dolaba koydum dilerseniz yardımcı olabilirim 🤍

Kızlar aranızda plasentası önde olan, bitişi rahim ağzına çok yakın olan var mı? Bu sebepten bebeği sürekli alt karında hissediyorum ve vajinal olarak baskı çok. Doktor zamanla yukarı çıkacaktır endişelenme baskı hissini de buna bağlayıp normal dedi ama işte. 2. Hamileliğim bu öbüründe bu kadar baskı hissetmiyordum bu haftalarda

Bugün beni sağlık ocağından aradılar pazartesi günü kontrole gidicem , sağlık ocağında da şeker yüklemesi yapıyolar mı ya da 3 aylık şeker hgA1c denen değer bakılıyo mu bilginiz var mı ? Çünkü 23+2olucam pazartesi o hafta sabah akşam şeker ölçelim duruma göre şeker yüklemesi yapalım demişti kendi doktorum
3 aylık şekere bakıyor sağlık ocağı ama şeker yüklemesi yapmıyor

Kızlar aranızda plasentası önde olan, bitişi rahim ağzına çok yakın olan var mı? Bu sebepten bebeği sürekli alt karında hissediyorum ve vajinal olarak baskı çok. Doktor zamanla yukarı çıkacaktır endişelenme baskı hissini de buna bağlayıp normal dedi ama işte. 2. Hamileliğim bu öbüründe bu kadar baskı hissetmiyordum bu haftalarda
Detaylı ultrason da doktor plasentan aşağıda 24. Haftada tekrar bakalım yukarıya çıkmazsa normal doğum yapamazsın demişti. 24. Haftada gittiğimde tekrar baktı 1-2 cm yukarıya çıkmış bu iyi bir şey dedi ama dediğiniz gibi bebeği hep aşağıda hissediyorum bende kasik bölgesinde baskı ağrı oluyor bende de.

Back
X