Ben bu aralar kaynana tarafından sınanıyorum bakalım ne zaman patlayacağım . Ben zaten geceleri uyuyamıyorum, ayrıca da eşimle birlikte sadece bir pazar geçirebiliyoruz . Gece de saat 4 gibi falan anca uyuyabildik . Saat 11.00de kayınpederim arıyor ee biz sizi özledik size gelcez . Baba daha uyanmadı kocam falan dedim belki gelmezler diye , iyi biz yarım saate anca geliriz uyanır o zamana dedi . Neyse tamam dedim kahvaltıya gelin o zaman. Yok biz kahvaltı ettik dediler , ben yine de hazırladım güzelce başıma geleceği biliyorum çünkü . Geldiler bizden çok yediler güya toklardı

Neyse olay bu da değil helali hoş olsun da , ben zaten zorlu bi gebelik süreci geçiriyorum kusmalı ağrılı vs ve kaynanam da bunu çok iyi biliyor. Tam o sıra telefon çaldı kardeşi arıyor , yani eşimin teyzesi . Konuşurken telefonda kaynanam 3-4 defa hadi gelin sizde diye kardeşini davet ediyor benim evime . Ya ben zaten seni bile çağırmamışım kendin gelmişsin üstüne bi de misafir çağırmak nedir ? Ama öldüm sinirimden . Bi de diyor ki hadi be gelin işte sizde . Ya sen kime niye yalvarıyorsun acaba bize sordun mu , bi planınız var mıydı sizin de bir pazar gününüz var ben teyzenleri de çağırayım mı falan diye. Bu arada teyze tek değil yani eşi ve kızı da var . Allaaaahtan ki işleri varmış da gelmediler ama beynime kramplar girdi sinirimden . Napcam bu kadınla bilmiyorum. Acaba ben mi abartıyorum gebelikten dolayı diye düşünüyorum ama bu kadar da düşüncesizlik olmaz ya .