• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    140
Ben bu aralar kaynana tarafından sınanıyorum bakalım ne zaman patlayacağım . Ben zaten geceleri uyuyamıyorum, ayrıca da eşimle birlikte sadece bir pazar geçirebiliyoruz . Gece de saat 4 gibi falan anca uyuyabildik . Saat 11.00de kayınpederim arıyor ee biz sizi özledik size gelcez . Baba daha uyanmadı kocam falan dedim belki gelmezler diye , iyi biz yarım saate anca geliriz uyanır o zamana dedi . Neyse tamam dedim kahvaltıya gelin o zaman. Yok biz kahvaltı ettik dediler , ben yine de hazırladım güzelce başıma geleceği biliyorum çünkü . Geldiler bizden çok yediler güya toklardı😂 Neyse olay bu da değil helali hoş olsun da , ben zaten zorlu bi gebelik süreci geçiriyorum kusmalı ağrılı vs ve kaynanam da bunu çok iyi biliyor. Tam o sıra telefon çaldı kardeşi arıyor , yani eşimin teyzesi . Konuşurken telefonda kaynanam 3-4 defa hadi gelin sizde diye kardeşini davet ediyor benim evime . Ya ben zaten seni bile çağırmamışım kendin gelmişsin üstüne bi de misafir çağırmak nedir ? Ama öldüm sinirimden . Bi de diyor ki hadi be gelin işte sizde . Ya sen kime niye yalvarıyorsun acaba bize sordun mu , bi planınız var mıydı sizin de bir pazar gününüz var ben teyzenleri de çağırayım mı falan diye. Bu arada teyze tek değil yani eşi ve kızı da var . Allaaaahtan ki işleri varmış da gelmediler ama beynime kramplar girdi sinirimden . Napcam bu kadınla bilmiyorum. Acaba ben mi abartıyorum gebelikten dolayı diye düşünüyorum ama bu kadar da düşüncesizlik olmaz ya .
Ben hiç sevmiyorum ya böyle fazla rahat samimi olunmasını. Şükrediyorum uzakta yaşıyoruz diye. Her gün kavga ederdik kesin. Allah yardımcın olsun canım elbet iyi yönleri de vardır oralara odaklancaksın mecbur

Ben hiç sevmiyorum ya böyle fazla rahat samimi olunmasını. Şükrediyorum uzakta yaşıyoruz diye. Her gün kavga ederdik kesin. Allah yardımcın olsun canım elbet iyi yönleri de vardır oralara odaklancaksın mecbur
Ya insanlığına iyi insanlar tamam , normal zamanda zaten kimseye gelmesin gitmesin demem bende ama gerçekten çok yoruluyorum, misafir ağırlayacak gücüm dermanım yok biliyor . Ona rağmen böyle yapınca cinnet geçiriyorum . Misafir gelince de oturup durmak olmuyor tabi ki hizmet ediliyor ayakta kalınıyor 🥲

Ya insanlığına iyi insanlar tamam , normal zamanda zaten kimseye gelmesin gitmesin demem bende ama gerçekten çok yoruluyorum, misafir ağırlayacak gücüm dermanım yok biliyor . Ona rağmen böyle yapınca cinnet geçiriyorum . Misafir gelince de oturup durmak olmuyor tabi ki hizmet ediliyor ayakta kalınıyor 🥲
Eş desteği lazım müsait bir zamanda uygun bir dille söylemesi gerekiyor annesine bence. İnsan her sene hamilelik yaşamıyor ve işin daha kötüsü çocuk doğunca daha da zorlanacaksın bu dediğimi hatırlarsın belki:) uykusuz gecelerin sabahında hem çocuk hem misafir..

Eş desteği lazım müsait bir zamanda uygun bir dille söylemesi gerekiyor annesine bence. İnsan her sene hamilelik yaşamıyor ve işin daha kötüsü çocuk doğunca daha da zorlanacaksın bu dediğimi hatırlarsın belki:) uykusuz gecelerin sabahında hem çocuk hem misafir..
En azından haberli gelirler diye umuyorum 😂 yok söyledim zaten eşime de onun da planı vardı , öyle olunca kendi de bozuldu planı olmasaydı bana abartıyorsun diyebilirdi 🤣🤣

En azından haberli gelirler diye umuyorum 😂 yok söyledim zaten eşime de onun da planı vardı , öyle olunca kendi de bozuldu planı olmasaydı bana abartıyorsun diyebilirdi 🤣🤣
Kız bide planıda geçtim insan hızlı yoruluyor bu dönem. 2 gündür mesela çatı ağrısı mı pelvik taban mı her neyse işte o bölgelerim acıyor ağrıyor daha erken bunlar için ama yorgunluktan oluyor farkındayım🤦🏻‍♀️

Arkadaşlar vitamin olarak neler kullanıyorsunuz acaba? Özellikle ek demir ya da magnezyum varsa beraberinde doktorunuz ne verdi
Doktorum, Gynoferon, Decavit, Devit 3 yazdı. Magnezyum olarak Magnafour önerdi. Elimde başka markaların takviyeleri vardı, onları kullandırmadı.

Kız bide planıda geçtim insan hızlı yoruluyor bu dönem. 2 gündür mesela çatı ağrısı mı pelvik taban mı her neyse işte o bölgelerim acıyor ağrıyor daha erken bunlar için ama yorgunluktan oluyor farkındayım🤦🏻‍♀️
Seni o kadar iyi anlıyorum ki, yarın sağlık ocağına gideceğim ve gözümde büyüyor normalden biraz daha fazla ayakta kalmak . Çünkü belim gerçekten beni bırak sen git diyor 🥲😂

O ağrı bende de var şimdilik yatakta dönerken ya da ayağa kalkarken vs oluyor ama benimki daha da erken başladı 🥹

Arkadaşlar vitamin olarak neler kullanıyorsunuz acaba? Özellikle ek demir ya da magnezyum varsa beraberinde doktorunuz ne verdi
Feramat demir için, D vitamini, Multivitamin, B12, magnezyum, bir de kan sulandırıcı içiyorum ben bütün günüm ilaç içmekle geçiyo 🥲
Aa ben de bundan aldım güzeldi ismi falan düzgün yazmışlar ama bazıları tarağın kıllarını sert bulmuş bana normal geldi başka kıyaslayabilecek bi tarak da yok elimde 😂

Seni o kadar iyi anlıyorum ki, yarın sağlık ocağına gideceğim ve gözümde büyüyor normalden biraz daha fazla ayakta kalmak . Çünkü belim gerçekten beni bırak sen git diyor 🥲😂
İşte bende bir çocuk daha olunca her şeye mecburum😅 bir de çalışıyorum o apayrı konu🤣

Merhaba kızlar,ben de dün nihayet detaylıya girdim,24+2-deydim.Şükür her şey iyi.634 grammış,boyuna bakmadım ama.Serviksin uzunluğu 32 mm olmuş,ondan bir az tedirginim,30 mm üstü normal kabul ediliyormuş bu haftada,sizde kaç çıkmıştı?bir de benim de belim dünden beri çok ağrıyor

Back
X