• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Sence bu Türkiye gibi bir yerde mumkun mu arkadasim🥴🫥
Benim esim de benim ailemle pek anlasamiyor yani anlasmazliklari olmustu dugun arifesinde sogukluk girmisti o da mesela gelse de pek sohbete vs girmez bende onlara gidince ayni sekilde davraniyorum ya da ben zaten genelde annemlere tek gittigim oluyor o da kendisi gidip geliyor cogunlukla bence boylesi daha rahat 🤣🤣

Geceden beri sağ alt kasik agrisi yasiyorum bende arkadaslar. Siz yazarken okumustum ama yasamiyordum ozaman cevap veremedim. Doktorlariniz ne dedi geliyor gidiyor agri. Bebegi bugun sol tarafa gecmis o kismi bos buldum yer degistiriyor diye olabilir mi bu kadar keskin agri? 24+4 um bugun

Benim esim de benim ailemle pek anlasamiyor yani anlasmazliklari olmustu dugun arifesinde sogukluk girmisti o da mesela gelse de pek sohbete vs girmez bende onlara gidince ayni sekilde davraniyorum ya da ben zaten genelde annemlere tek gittigim oluyor o da kendisi gidip geliyor cogunlukla bence boylesi daha rahat 🤣🤣
Es ailesi ile mesafe koymak imkansiz degil
Ben hic gorusmuyorum mesela
Ama onlara "oglunuzla gorusun ben sizle pek gorusmek istemiyorum" denmez🥴
Genelde boyle seyler kavgali tartismali olur cunku
Ondan dedim🙃

Kızlarr bende bugün şeker yüklemesi yaptırdım
Açlık 92
1. Saat 147
2. Saat 122 çıktı şükür atlattık bunu da 🥰
Cocişim 800 gram olmuşş haftalardır boş duran çerçevem için de güzel bir poz verdi annesine 🥹
Bende yaptırdım canım bugün seninde gözün aydın değerlerin güzel çıkmış.
Benimde açlık 85
1. Saat 142
2. Saat 115 çıktı şükür atlattık normal değerlerimiz.
Ama parmak uçlarım çok acıyor 3 kere delindi yani bende parmaktan hiç hoşlanmıyorum. Bir de tetanoz 2. dozunu oldum sol koldan gazi gibi yatıyorum bugün.

Sen gitmedigin halde cat kapi gelirlerse de bisey uydurursun bende tam cikiyodum keske arasaydiniz falan dersin ya da surat asarsin duzgun agirlamazsin anca oyle anlarlar heralde . Aslinda en iyisi en basindan bu rahatligi vermeyecek mesafede kalmak . Yuz verdikce daha ilerisini yapiyorlar cunku ben onu fark ettim bi ara kayinvalidem aramalarini bile goruntulu sekilde yapmaya baslamisti yani musait oldugum oluyordu olmadigim oluyordu habire onu eyleyemem sonucta. Bende acmamaya basladim biseyler uydurmaya basladim sonra kesti bu hareketini neyse ki . Evime hele hic cat kapi gelmeye cesaret edemediler cok sukur ki gelseler onun da hemen onunu keserdim yoksa cidden tepene cikiyorlar yani bir iki seferlik olacak olaylar degil bakiyolar tepki verecek mi susacak mi diye ona gore hareketlerine devam ediyorlar ya da bulasmiyorlar
Ya saygısızlık etmeyeyim yok ayıp olmasın yok biz küçüğüz diye diye kendimizi bastırdık , diyorum ya iş o noktaya gelirse ben de çirkefleşirim nolacaksa olur valla 😂

Es ailesi ile mesafe koymak imkansiz degil
Ben hic gorusmuyorum mesela
Ama onlara "oglunuzla gorusun ben sizle pek gorusmek istemiyorum" denmez🥴
Genelde boyle seyler kavgali tartismali olur cunku
Ondan dedim🙃
Yok yani bu zamana kadar hiç ters düşmedik , iki taraf için de hiç tartışma bile yaşanmadı , zaten o yüzden hala sabretmeye çalışıyorum ama sabrım sınanıyor ve devam ederse de kavga da olur tartışma da olur herkes kendi ailesiyle takılır benim için bi kayıp da olmaz 😂 Sadece kocamın hatrına susuyorum ben her şeye zaten😞

Ya benim annem babam zaten başka şehirde , çok uzak değiliz bi saat mesafemiz var ama ben zaten gurbetteyim ne olursa olsun . İyi kötü bi destek bekliyor insan , hele ki gerçekten gebelik bambaşka bi dönem herkesi boğasım geliyor bu ara . Anası babasıyla ben mesafe koysam çat diye arayıp sizi özledik diye çıkıp gelmeye kalkıyolar , ben de onlar gelmesin diye gitmeyi yeğliyorum ne yalan söyleyeyim . Mümkün mertebe hiç bi şeye müdahale ettirmemeye çalısıyorum . Benim evim , benim param , benim hesabım. Eşim çok ailesinin ağzına bakan bi insan değil aslında . Ama işler böyle olunca doğumdan sonra nasıl olur diye de düşünmeden edemiyorum . Haa baktım yine işler rayından çıkıyor , mesafe koyalım biraz isterseniz oğlunuz sizle görüşebilir demeyi planlıyorum yani , inşallah iş o noktaya kadar gelmez :(
Kız yok hepsi aynı halt kaynanama bebeğin odasını yatırıyoruz kapıları boyadık diyorum heyecanlanmayı bırak benim kadersiz kızımın kapılarıdq kirli her yer çok kötü kadersiz kızım demeye başladı ulan 5 sene sonra 3. Tüp bebekle hamile kaldım bebek nasıl sen nasılsın ihtiyacınız var mı diye sormadı ama üzüldüm mü hayır onlar kim köpek😂😂 sende mesafeni korursan görmezsen onları her şey daha kolay olur

Yok yani bu zamana kadar hiç ters düşmedik , iki taraf için de hiç tartışma bile yaşanmadı , zaten o yüzden hala sabretmeye çalışıyorum ama sabrım sınanıyor ve devam ederse de kavga da olur tartışma da olur herkes kendi ailesiyle takılır benim için bi kayıp da olmaz 😂 Sadece kocamın hatrına susuyorum ben her şeye zaten😞
E susarsan ters dusmezsin tabi😀
Kocanin hatrina susuyorsun o senin hatrina napiyor peki🙃
Neyse arkadasim ben gormus gecirmis bir gelinim o yuzden sen bana bakma bildigin yoldan git kendin tecrube et en iyisi😁

Ya saygısızlık etmeyeyim yok ayıp olmasın yok biz küçüğüz diye diye kendimizi bastırdık , diyorum ya iş o noktaya gelirse ben de çirkefleşirim nolacaksa olur valla 😂
Biz boyle dusunuyoruz ama onlar hic boyle dusunmuyor nedense yapilan saygisizlik hep bize oluyor ayip da bize oluyor e biz de enayi degiliz bi yere kadar sabrederiz askim

Ay kızlar ben kontrole gittim bugün. Plasenta rahim ağzına çok yakın bitiyordu malesef fazla bi yukarı çıkma durumu olmamış. Şimdiden ilişki yasak, ağır hareketler normalden de daha kısıtlı, 1 ay daha biraz rahat hareket edersin sonra ev işlerini bile minimuma indiriceksin dedi 🙄 bi de genelde ayakları aşağıda oluyo ve pelvik bölgede ve kasıklarımda ağrı çok oluyodu, bildiğin kas ağrısı gibi değişik bi ağrı meğer sebebi bebeğin baskısıymış. Bu ağrıyı kaburgalarıma hissetmek mi (oğlumdan deneyimliyim) yoksa alttan hissetmek mi ikilemi arasında hangisi daha kötü karar veremedim 🙄 bi tonda vitamindi, magnezyum desteğiydi falan verdi. Hiçbir ağrı istemiyoruz sende ağrı kasılmayı, kasılma kanamayı tetikleyebilir dedi saolsun. Bel fıtığım var benim zaten baştan bu büyük bi falso nasıl ağrım olmasın. Gsrçekten bu gebelik beni psikolojik olarakta çok yordu. Tansiyonu, şekeri, kilosu, plasentası hiç sorunları bitmiyor hepsi de dikkat edersem güzel gidiyor etmezsem yandık

Ay kızlar ben kontrole gittim bugün. Plasenta rahim ağzına çok yakın bitiyordu malesef fazla bi yukarı çıkma durumu olmamış. Şimdiden ilişki yasak, ağır hareketler normalden de daha kısıtlı, 1 ay daha biraz rahat hareket edersin sonra ev işlerini bile minimuma indiriceksin dedi 🙄 bi de genelde ayakları aşağıda oluyo ve pelvik bölgede ve kasıklarımda ağrı çok oluyodu, bildiğin kas ağrısı gibi değişik bi ağrı meğer sebebi bebeğin baskısıymış. Bu ağrıyı kaburgalarıma hissetmek mi (oğlumdan deneyimliyim) yoksa alttan hissetmek mi ikilemi arasında hangisi daha kötü karar veremedim 🙄 bi tonda vitamindi, magnezyum desteğiydi falan verdi. Hiçbir ağrı istemiyoruz sende ağrı kasılmayı, kasılma kanamayı tetikleyebilir dedi saolsun. Bel fıtığım var benim zaten baştan bu büyük bi falso nasıl ağrım olmasın. Gsrçekten bu gebelik beni psikolojik olarakta çok yordu. Tansiyonu, şekeri, kilosu, plasentası hiç sorunları bitmiyor hepsi de dikkat edersem güzel gidiyor etmezsem yandık
Benimde 2 3 hafta once cok asagida hissediyordum simdi de yukarda hissediyorum midem ve bogazim cok yaniyor ictigim cay bile 5 dk sonra agzima geliyor uzanamiyorum reflu oluyorum surekli 😮‍💨 ikinci gebelikler daha mi zorluyor ne

Biz boyle dusunuyoruz ama onlar hic boyle dusunmuyor nedense yapilan saygisizlik hep bize oluyor ayip da bize oluyor e biz de enayi degiliz bi yere kadar sabrederiz askim
Öyle tabi şimdi kendim varım sadece , yarın öbür gün bebeğim olunca da böyle saygısızlıklar devam edecek olursa ben orda zaten hükümsüzüm kimse kusura bakmayacak 😒

Kız yok hepsi aynı halt kaynanama bebeğin odasını yatırıyoruz kapıları boyadık diyorum heyecanlanmayı bırak benim kadersiz kızımın kapılarıdq kirli her yer çok kötü kadersiz kızım demeye başladı ulan 5 sene sonra 3. Tüp bebekle hamile kaldım bebek nasıl sen nasılsın ihtiyacınız var mı diye sormadı ama üzüldüm mü hayır onlar kim köpek😂😂 sende mesafeni korursan görmezsen onları her şey daha kolay olur
Seninki de betermiş , ruhsuz karılar ya bak sabah sabah yine sinirlendim 😂

Benimde 2 3 hafta once cok asagida hissediyordum simdi de yukarda hissediyorum midem ve bogazim cok yaniyor ictigim cay bile 5 dk sonra agzima geliyor uzanamiyorum reflu oluyorum surekli 😮‍💨 ikinci gebelikler daha mi zorluyor ne
Cidden benimde öyle çok midem yanıyor. Geçen bi atak yaşadım ardına 3 gün musmuşum gibi boğazım yandı. Su içince bile midem boğazıma geliyor alev alev yanıyor bütün boğazım. Doktorum ona da bi ilaç verdi. İştahım zaten yok. Bi tabak yemekle doyuyorum bana Yemen lazım diyo. Nasıl yiyim iştahım yok. He bu arada ben kilo almayacağım bebek alıcak öyle beslenmem lazım. Önce 5 kilo verdim sonra 2 kilo aldım şimdiye kadar. Hiç bilinçli bişey yapmadım gebelik şekeri çıkınca zaten az iştahım vardı yiyeceklerim kısıtlanınca baya bi azaldı seçeneklerim zaten napabilirim ki 🤷🏻‍♀️

Valla gerçekten 2.lerde bi keramet var. Dinlencek zaman yok diye mi nedir anlamadım. Ama ben oğlumda bu zamanda çalışıyordum. Hemde baya yoğun çalışıyordum. Hiç bu tip ağrılarım olmuyodu şimdi evdeyim ev işi ve çocuktan başka sorumluluğum yok gel gör ki aşırı ağrım var

Seninki de betermiş , ruhsuz karılar ya bak sabah sabah yine sinirlendim 😂
Ay yok sinirlenme sakın bebeğimizin huyu muyu çeker mazallah 😂😂 yani anlayacağın hepimizn başında var kendini bilmez o yüzden sen keyfine bebeğine bak gitme mesafeli ol çokta önemli değiller 🧡

Öyle tabi şimdi kendim varım sadece , yarın öbür gün bebeğim olunca da böyle saygısızlıklar devam edecek olursa ben orda zaten hükümsüzüm kimse kusura bakmayacak 😒
İnsan kendine yapilanlara bi yere kadar goz yumuyor ama cocuguyla ilgili bisey olunca resmen canavara dpnusuyor analik iste 🤣🤣

Gercekten ikinci gebelik çok zor ev iş çocuk kosturmadan hamileligi anlamıyorum bile sonra bı kramp giriyor iki gün yatış 🤣inşallah büyütmesi kolay olur . 3 4 5 çocuk yapanlar nasıl yapıyor bir akıl verin ya 🙂↕️

30. Haftadan sesleniyorum mide yanması kasık ve bel ağrıları bebeği aşağıda hissetme baskıdan dolayı sık wc pardon sık sık wc 😂 yorgunluk iştahsızlık ve hiç değişmeyen yaşamak istemiyorum lular 😂 sizde nasıl durumlar

Cidden benimde öyle çok midem yanıyor. Geçen bi atak yaşadım ardına 3 gün musmuşum gibi boğazım yandı. Su içince bile midem boğazıma geliyor alev alev yanıyor bütün boğazım. Doktorum ona da bi ilaç verdi. İştahım zaten yok. Bi tabak yemekle doyuyorum bana Yemen lazım diyo. Nasıl yiyim iştahım yok. He bu arada ben kilo almayacağım bebek alıcak öyle beslenmem lazım. Önce 5 kilo verdim sonra 2 kilo aldım şimdiye kadar. Hiç bilinçli bişey yapmadım gebelik şekeri çıkınca zaten az iştahım vardı yiyeceklerim kısıtlanınca baya bi azaldı seçeneklerim zaten napabilirim ki 🤷🏻‍♀️

Valla gerçekten 2.lerde bi keramet var. Dinlencek zaman yok diye mi nedir anlamadım. Ama ben oğlumda bu zamanda çalışıyordum. Hemde baya yoğun çalışıyordum. Hiç bu tip ağrılarım olmuyodu şimdi evdeyim ev işi ve çocuktan başka sorumluluğum yok gel gör ki aşırı ağrım var
Benim ilk 3 ay midem cok kotuydu kilo vermistim 68dim 64e dusmustum simdi 74um nerdeyse:/
Istahta sorun yok ama bence yemek miktariyla alakali degil bu bogaz yanma olayi
Bugun doktor kontrolum vardi mide yanmasini soyledim ama birsey demedi normal dedi
Kilosu da 1100gr dedi 4 hafta sonra kontrol dedi 2 hafta icinde de seker yuklemesi onerdi

Back
X